piohal 27.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wstyd się pytać o podstawy no ale: Właśnie dowiedziałem się że ZEWT Legionowo wymaga PNB do przyłącza budowlanego. Umowa jest podpisana i opłatę dokonałem. Termin jest na 27 kwietnia br. W warunkach nic na ten temat nie pisali, pytałem się 3 razy wczesniej i mówili że nie potrzebne. Przejrzałem forum i faktycznie są różne praktyki. Jak w końcu ma być ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisco_fan 27.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam wszystkich Jestem tu nowy i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona budujących w powiecie legionowskim Razem z żoną kupiliśmy działkę w Chotomowie i wkrótce zamierzamy się na niej wybudować, mamy już nagraną ekipę i czekamy na wydanie pozwolenia na budowę. Czy któryś z Was chciałby pożyczyć lub odsprzedać budę dla robotników? Witamy, witamy, Gdzie się budujecie ?? Jaki projekcik ?? Pozdrawiam i powodzenia !!! Dzięki za podrowionka Tinus i Linka Projekcik to Galaktyka I z http://www.dobredomy.pl Lokalizacja Chotomów ul. Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja mogę się w końcu pochwalić, że kupiłem działkę!!!!!Jabłonna ul. Zacisze (za osiedlem Listopadowa Legionowskiej spółdzielni)1000m A teraz już tylko: Niech się mury pną do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 27.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja mogę się w końcu pochwalić, że kupiłem działkę!!!!! Jabłonna ul. Zacisze (za osiedlem Listopadowa Legionowskiej spółdzielni) 1000m A teraz już tylko: Niech się mury pną do góry!!! Z ciekawości: za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 28.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej w dół, czy w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 28.03.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A jaka jest rynkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 28.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej Serdecznie gratuluję wśród budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 chyba w dół - 110 PLN za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 28.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 witam. może ktoś chce pozbyć się stempli z chotmowa lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 stemple z chotomowa są mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 28.03.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 stemple z chotomowa są mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 28.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 chyba w dół - 110 PLN za m2 Ufff, no wreszcie !!! Teraz to już z górki Gratuluje A gdzie to jest ?? (Jadąc od W-wy) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.03.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A gdzie to jest ?? (Jadąc od W-wy) ?? możliwości jest wiele: 1. za zakrętem do Legionowa prosto i jakieś 200m dalej w prawo w ulice Zacisze. Ulica ta idzie najpierw równolegle do Zegrzyńskiej a potem odbija w lewo. Moja działka jest dokładnie za osiedlem spółdzielni Legionowo 2. po skręcie do Legionowa w lewo w Królewską potem w lewo w Listopadową i dalej do Zacisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 28.03.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Witam serdecznie wszystkich zaczynajacych przygodę z budowaniem Ja znowu nie dostaję powiadomień Słuchajcie czy ktoś z Was robił taras z kostki/kamienia/płyt tarasowych? Czy wiecie gdzie najlepiej szukać? I czego? A przy okazji może wiecie o jakichś promocjach na kostkę brukową? I pytanie z całkiem innej beczki. Tylko proszę się nie śmiać no bo kogo się spytać jak nie Was?... Czy do geberita można jakoś wrzucić taki krążek "wc kaczke"? Strasznie mnie ten "problem" nurtuje... a nigdy nie miałam podwieszanego kibelka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 28.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Moja działka jest dokładnie za osiedlem spółdzielni Legionowo Gratuluje zakupu! Ja w na jasieni ogladalem tam dzialke, taka z debami obok nowo wybudowanego domku, dokladnie za domami spoldzielni. Niestety posredniczka powiedziala, ze ktos ja podkupil. No i cena odbiegala znacznie od tej, o ktorej pisales. Bardzo fajne miejsce!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 28.03.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 OlenaDo Geberita jedyny dostęp jest przez przycisk spłuczki.A dodatkowo jest utrudniony dostęp do zbiornika z wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 28.03.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 witam jakie kominki /wkłady /polecacie do ogrzewania powietrzem ? kto wykonuje takie instalacje kominkowe ? poleccie jakiegoś dobrego fachowca od kominków,oraz rozprowadzenia powietrza z kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 29.03.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Jestem zainteresowany odkupiniem stempli za rozsądna cenę Będę potrzebował za jakieś 1,5-2 miesiące, może do tego czasu komuś się zwolnią i będzie się chciał ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.03.2007 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Witam Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, proszę o jakieś sprawdzone ekipy, co nie zdzierają zabardzo Waldek kuźma 601 208 018 powołaj się na forum muratora, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts