Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Czesc!

To moze dla odmiany zeby pochwalic jakiegos wykonawce. Pamietam, ze chyba strone wczesniej byla o nim mowa.

Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci 8) . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy :D. Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory :D .

Dach kupowalem od p. Michala Dabrowicza z firmy Dachlux. A wykonywala ekipa p. Janusza Kepy. Szczerze polecam zarowno sprzedawce jak i wykonawce. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi :wink:.

Pzdr

Peter74

http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Możecie mi polecić dobrego dekarza do położenia blachy w Legionowie. Byłam umówiona z dekarzem na 10 marca, ale zrezygnował z pracy. Chyba znalazł pracę w swojej okolicy ;-) a ja zostałam na lodzie, bo bez blachy na dachu nie mogę ocieplać poddasza ;-(

dekarz Robert: 507 988 229,

powodzenia :wink:

W związku z tym, że w końcu ekipy od wody i od gazu wykonały pracę na działce, mam pytanko o namiary na kostkę, jeżeli ktoś u siebie robił i ma godną polecenia firmę gdzie można kupić i od razu położyć, jakie to są mniej więcej koszta???

Z góry dzięki za odpowiedź.

Derlacz Paweł 509 453 012, dopiero skończyli, wyszło ładnie (można przyjechać i obejrzeć)

Cześć

Na kiedy jest Ci potrzebne szambo, ja będę niedługo brał z Radomia (10m3), możemy wziąć we 2, bo po 2 wożą i będzie taniej. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz.

Gdyby co to ja w przyszłym tygodniu będę zamawiać. Gdzie to kwestia oczywiście kasy. W Radomiu są ponoć tańsze ale za transport liczą 4,5zł z kilometra. W necie znalazłam bliżej(koło Warki).Rozejrzę się jak to wygląda cenowo i gdyby coś to mogę się przyłączyć!!! :wink:

Jestem zainteresowana tematem szamba, mogę prosić o namiary?

Ja również nie polecam firmy BP NOVA. Oszukałam się zamawiając okna firmy Oknoplast. Mają najdroższy (o ponad 50%) montaż okien, porównując inne punkty Oknoplast w okolicy, w dodatku w innych punktach dostaje się dużo większe rabaty. Ja oszukałam sie na ponad 2 000 zł. Składając dodatkowe zamówienia na okna do mojego domu, zrobiłam już to w innym punkcie.

Safina

czy możesz podać ktory punkt sprzedazy Oknoplastu daje lepsze oferty niż NOVA, poza tym czy jestes zadowolona z montażu nie wspomnę już o samych oknach z Oknoplastu?

Witam Kochani Budujacy i Wykańczający :)

Strasznie dawno mnie tu nie było ale poniekąd to wina... nie wiem czyja? Nie dostaję powiadomień o nowych postach :evil: :evil: :evil:

ale jak trwoga to... do grupy ;)

Potrzebuję szybciutko zrobić barierki balkonowe - DREWNIANE. Czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego?

Bardzo proszę o odpowiedz na priv (tam dostaję powiadomienia) albo emalią: [email protected]

Pozdrawiam cieplutko

Czesc!

To moze dla odmiany zeby pochwalic jakiegos wykonawce. Pamietam, ze chyba strone wczesniej byla o nim mowa.

Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci 8) . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy :D. Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory :D .

Dach kupowalem od p. Michala Dabrowicza z firmy Dachlux. A wykonywala ekipa p. Janusza Kepy. Szczerze polecam zarowno sprzedawce jak i wykonawce. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi :wink:.

Pzdr

Peter74

http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg

Oooo czuję tam obecność niejakiego "Diablo" :)))))))))))))) Peter czy Ty widziałes jak Oni (no sorry, dla mnie Oni będą zawsze z dużej litery) kładą dachówkę? To lepsze niż najlepsze filmy - jak kładli u sąsiadów to stałam z rozdziawiona gębusią i nie mogłam się nadziwić. Zaczęli w poniedziałek w południe, skończyli w piątek :)

Strasznie żałuję, że dałam się omamić konkurencji pana Dąbrowicza :-?

Witam,

w jaki sposób rozwiązywaliście sprawę hydroforu/pompy w przypadku braku wodociągu?

Mam wykopaną studnię, planuję kupić zbiornik hydroforowy i umieścić go w studzience przy studni. I właśnie z tą studzienką mam dylemat - myślałem żeby kupić kręgi betonowe o średnicy około 1,5 m i tam wstawić hydrofor. Orientujecie się gdzie w naszych okolicach można takie zakupić? Jeszcze lepsze zamiast kręgów byłyby betony w kształcie kwadratu - większa powierzchnia użytkowa. Zbiornik ma mieć pojemność około 60L.

Pozdrawiam,

Andrzej

Witam,

w jaki sposób rozwiązywaliście sprawę hydroforu/pompy w przypadku braku wodociągu?

Nie wiem po co ci studnia al widocznie tak ma być. My mamy "zabitą" rurę(oczywiście z filtrem) i do niej podłączyliśmy hydrofor. Myślę że sensowny hydraulik a tacy napewno są na forum ci doradzi najlepiej!!! :wink:

Witam,

Mam wykopaną studnię, planuję kupić zbiornik hydroforowy i umieścić go w studzience przy studni. I właśnie z tą studzienką mam dylemat - myślałem żeby kupić kręgi betonowe o średnicy około 1,5 m i tam wstawić hydrofor. Orientujecie się gdzie w naszych okolicach można takie zakupić? Jeszcze lepsze zamiast kręgów byłyby betony w kształcie kwadratu - większa powierzchnia użytkowa. Zbiornik ma mieć pojemność około 60L.

Pozdrawiam,

Andrzej

Polecam firmę Brejnak z Ząbek, wykonują kręgi, ceny konkuremcyjne no i z transportem. Możliwośc zapłaty przy odbiorze, zamówienie na telefon, oferta na stronie internetowej :lol: :lol:

http://www.brejnak.com.pl/index.php