Peter74 15.03.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Czesc! To moze dla odmiany zeby pochwalic jakiegos wykonawce. Pamietam, ze chyba strone wczesniej byla o nim mowa. Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy . Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory . Dach kupowalem od p. Michala Dabrowicza z firmy Dachlux. A wykonywala ekipa p. Janusza Kepy. Szczerze polecam zarowno sprzedawce jak i wykonawce. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi . Pzdr Peter74 http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 17.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Mam problem ze znalezieniem człowieka który wykończył by mi schody betonowe w drewnie , może mam ktoś namiary na takiego magika....? Bardzo proszę o kontakt ,serdecznie pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.03.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam Mam problem ze znalezieniem człowieka który wykończył by mi schody betonowe w drewnie , może mam ktoś namiary na takiego magika....? Bardzo proszę o kontakt ,serdecznie pozdrawiam.... bardzo proszę: http://www.dcopperfield.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 21.03.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Witam wszystkich budujących - dawno mnie tu nie było !!! Szukam sprawdzonych namiarów na nawadnianie systemowe w ogrodzie????? Prosba o info !!! pozdrawiam peterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.03.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ponawiam pytanie:może ktoś ma na zbyciu blaszak lub barakowóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Możecie mi polecić dobrego dekarza do położenia blachy w Legionowie. Byłam umówiona z dekarzem na 10 marca, ale zrezygnował z pracy. Chyba znalazł pracę w swojej okolicy a ja zostałam na lodzie, bo bez blachy na dachu nie mogę ocieplać poddasza ;-( dekarz Robert: 507 988 229, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.03.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 W związku z tym, że w końcu ekipy od wody i od gazu wykonały pracę na działce, mam pytanko o namiary na kostkę, jeżeli ktoś u siebie robił i ma godną polecenia firmę gdzie można kupić i od razu położyć, jakie to są mniej więcej koszta??? Z góry dzięki za odpowiedź. Derlacz Paweł 509 453 012, dopiero skończyli, wyszło ładnie (można przyjechać i obejrzeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Cześć Na kiedy jest Ci potrzebne szambo, ja będę niedługo brał z Radomia (10m3), możemy wziąć we 2, bo po 2 wożą i będzie taniej. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz. Gdyby co to ja w przyszłym tygodniu będę zamawiać. Gdzie to kwestia oczywiście kasy. W Radomiu są ponoć tańsze ale za transport liczą 4,5zł z kilometra. W necie znalazłam bliżej(koło Warki).Rozejrzę się jak to wygląda cenowo i gdyby coś to mogę się przyłączyć!!! Jestem zainteresowana tematem szamba, mogę prosić o namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 25.03.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzięki za namiary na tynkarzy, właśnie u mnie skończyli i mogę ich dalej polecić. Dzisiaj to wyjątek, żeby ekipa wyrobiła się w czasie, a Oni skończyli 6 dni przed umówionym terminem. Co też ważne, ceny przystępne. Pan Waldek- 601-208-018. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARSYLIAA 25.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ja również nie polecam firmy BP NOVA. Oszukałam się zamawiając okna firmy Oknoplast. Mają najdroższy (o ponad 50%) montaż okien, porównując inne punkty Oknoplast w okolicy, w dodatku w innych punktach dostaje się dużo większe rabaty. Ja oszukałam sie na ponad 2 000 zł. Składając dodatkowe zamówienia na okna do mojego domu, zrobiłam już to w innym punkcie. Safina czy możesz podać ktory punkt sprzedazy Oknoplastu daje lepsze oferty niż NOVA, poza tym czy jestes zadowolona z montażu nie wspomnę już o samych oknach z Oknoplastu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 26.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Chce zrobić balustrady. Kogo polecacie w naszych okolicach pod względem jakości i ceny. Zastanawiam się jakie wybrać zabezpieczenie, czy cynkowanie + farba proszkowa jest faktycznie taka dobra i warta wysokiej ceny? Będę wdzięczna za pomoc osób doswiadczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 27.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Raz jeszce ponawiam pytanie Szukam sprawdzonych namiarów na nawadnianie systemowe w ogrodzie????? Prosba o info !!! pozdrawiam peterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 27.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ile płaciliście (zamierzacie) za tynki gipsowe ?Oczywiście 1 m2 Dzieki za szybkie info t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.03.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witam Kochani Budujacy i Wykańczający Strasznie dawno mnie tu nie było ale poniekąd to wina... nie wiem czyja? Nie dostaję powiadomień o nowych postach ale jak trwoga to... do grupy Potrzebuję szybciutko zrobić barierki balkonowe - DREWNIANE. Czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego? Bardzo proszę o odpowiedz na priv (tam dostaję powiadomienia) albo emalią: [email protected] Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.03.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Czesc! To moze dla odmiany zeby pochwalic jakiegos wykonawce. Pamietam, ze chyba strone wczesniej byla o nim mowa. Krotka historia pewnego dachu... ekipa zaczela w zeszly czwartek od... zgarniania sniegu z polaci . Sytacja po dwoch dniach jest na pierwszym zdjeciu. W poniedzialek wzieli wolne, a w srode do poludnia dach byl gotowy . Czyli kompletny dach w Wierzbie w 3,5 dnia!!! Najlepsi wykonawcy jakich mialem do tej pory . Dach kupowalem od p. Michala Dabrowicza z firmy Dachlux. A wykonywala ekipa p. Janusza Kepy. Szczerze polecam zarowno sprzedawce jak i wykonawce. Szybko, sprawnie a przy tym rowniutko, jakby pomagaly im sily nieczyste. Wtajemniczeni wiedza o co chodzi . Pzdr Peter74 http://foto3.m.onet.pl/_m/9e8432da9c6b368ba9d89dd40864fa2f,5,19,0.jpghttp://foto2.m.onet.pl/_m/aa066bf54a08cb3d62679fd4c64140da,5,19,0.jpghttp://foto3.m.onet.pl/_m/3513f8500e7aaaa6fb82aa98e1cb0627,5,19,0.jpg Oooo czuję tam obecność niejakiego "Diablo" ))))))))))))) Peter czy Ty widziałes jak Oni (no sorry, dla mnie Oni będą zawsze z dużej litery) kładą dachówkę? To lepsze niż najlepsze filmy - jak kładli u sąsiadów to stałam z rozdziawiona gębusią i nie mogłam się nadziwić. Zaczęli w poniedziałek w południe, skończyli w piątek Strasznie żałuję, że dałam się omamić konkurencji pana Dąbrowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 27.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ile płaciliście (zamierzacie) za tynki gipsowe ? Oczywiście 1 m2 Dzieki za szybkie info t. Ja płaciłam 32zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ndriu 30.03.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam, w jaki sposób rozwiązywaliście sprawę hydroforu/pompy w przypadku braku wodociągu?Mam wykopaną studnię, planuję kupić zbiornik hydroforowy i umieścić go w studzience przy studni. I właśnie z tą studzienką mam dylemat - myślałem żeby kupić kręgi betonowe o średnicy około 1,5 m i tam wstawić hydrofor. Orientujecie się gdzie w naszych okolicach można takie zakupić? Jeszcze lepsze zamiast kręgów byłyby betony w kształcie kwadratu - większa powierzchnia użytkowa. Zbiornik ma mieć pojemność około 60L. Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.03.2008 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kręgi znajdziesz składzie bud. przy chotomowskiej w jabłonnie (zaraz za stacją paliw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 30.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Witam, w jaki sposób rozwiązywaliście sprawę hydroforu/pompy w przypadku braku wodociągu? Nie wiem po co ci studnia al widocznie tak ma być. My mamy "zabitą" rurę(oczywiście z filtrem) i do niej podłączyliśmy hydrofor. Myślę że sensowny hydraulik a tacy napewno są na forum ci doradzi najlepiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 31.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam, w jaki sposób rozwiązywaliście sprawę hydroforu/pompy w przypadku braku wodociągu? Mam wykopaną studnię, planuję kupić zbiornik hydroforowy i umieścić go w studzience przy studni. I właśnie z tą studzienką mam dylemat - myślałem żeby kupić kręgi betonowe o średnicy około 1,5 m i tam wstawić hydrofor. Orientujecie się gdzie w naszych okolicach można takie zakupić? Jeszcze lepsze zamiast kręgów byłyby betony w kształcie kwadratu - większa powierzchnia użytkowa. Zbiornik ma mieć pojemność około 60L. Pozdrawiam, Andrzej Polecam firmę Brejnak z Ząbek, wykonują kręgi, ceny konkuremcyjne no i z transportem. Możliwośc zapłaty przy odbiorze, zamówienie na telefon, oferta na stronie internetowej http://www.brejnak.com.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts