zuzka_2000 15.09.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 16.09.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam Wszystkich,Jako, że zakończyłem już pierwszy etap budowy mam do sprzedania parę rzeczy. 150 szt. stempli różnych długości od 240 do 300 cm sprzedam po 2,5 zł.Nadproża POROTHERM 12 szt. o długości 125 cm, 6 szt. 150 cm, 8 szt. 175 cm, 16 szt. 225 cm i 2 szt. 300 cm. Oraz około 100 pustaków stropowych POROTHERM. Dodatkowo zostały mi dwa słupy metalowe o przekroju 14*14 i długości 290 cm.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 608-365-604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 19.09.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności na forum ... i pozdrawiam.Czytam to forum - tak mnie nieraz nachodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homer76 07.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie,Może małe ostrzeżenie przed ekipą Pana Darka z okolic Legionowa. Nie mogę się wypowiedzieć o poziomie jego usług gdyż do ich realizacji nie doszło. Pan Darek wycenił usługę (nawet się nie targowałem), zakupił materiał za który mu zapłaciłem i się rozpłynął - nie odbiera telefonu, nie odpisuje na SMS, gdy dzwonie z stacjonarnego odbiera i mówi, że to pogoda zła, że już lada dzień zaczyna itd..Oto kontakt 503-982-716 - nie polecam. Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 08.10.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Dzień dobry, Bardzo bym chciał wybudować dom w Chotomowie, a właściwie to dwa domy - mniejszy dla rodziców i nieco większy dla rodziny z dwójką dzieci. Czy możecie mi wskazać jakąś fajna okolicę, gdzie jeszcze można nabyć działki w rozsądnej cenie? Powierzchnia - ok. 1800-2500 tys m2. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 13.10.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam Potrzebuje przewieść różne elementy drewniane (stemple,łaty i inne elementy drewniane) z Aleksandrowa do Chotomowa. Macie jakiś sensowny namiar na transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homer76 14.10.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam, Potrzebuję kupić stemple 2,7 -3,0m i sklejkę szalunkową . Jeżeli ktoś ma to prośba o info na adres [email protected] Przy okazji prośba o opinie o rozstawie stempli (chodzi mi o odległości) dla stropu żelbetowego Pozdrawiamhomer76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fąfalska 25.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 POtrzebuje stepmle o długości 3,20m lub dłuższe. interesuje mnie około 300 sztuk. 660 722 014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 15.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam Wszystkich, Jako, że zakończyłem już pierwszy etap budowy mam do sprzedania parę rzeczy. 150 szt. stempli różnych długości od 240 do 300 cm sprzedam po 2,5 zł. Nadproża POROTHERM 12 szt. o długości 125 cm, 6 szt. 150 cm, 8 szt. 175 cm, 16 szt. 225 cm i 2 szt. 300 cm. Oraz około 100 pustaków stropowych POROTHERM. Dodatkowo zostały mi dwa słupy metalowe o przekroju 14*14 i długości 290 cm. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 608-365-604 witam, czy z tymi stemplami to jeszcze aktualne? potrzebuję 100szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 06.12.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam Poszukuje elektryka(najlepiej z energetyki Legionowo) z okolic Chotomowa, który podłączy mi licznik i wykona przyłącze tymczasowe na plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzenkaBorys 06.12.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 PAG-BUD http://www.wybudujdom.com Budowa domówBUDOWY DOMÓW http://www.wybudujdom.com Stany surowe i deweloperskie Firma budowlana istniejąca od 5 lat na rynku.Jesteśmy nie wielka firma ale jak do tej pory radzimy sobie na rynku mazowieckim. Budujemy kompleksowo domy jedno i wielorodzinne w tradycyjnej technologii murowanej, w stanie surowym, deweloperskim oraz pod klucz.Nasza firma zajmuje się budową domów jednorodzinnych, w tym także gruncie należącym do klienta, wg dowolnego projektu budowlanego, w technologii murowanej. Budowa domów jednorodzinnych dzieli się na trzy etapy prac: stan surowy, stan developerski i domy pod klucz. Stan surowy obejmuje:[/glow]-wytyczenie geodezyjne budynku,-roboty ziemne,-ławy fundamentowe,-ściany fundamentowe,-podsypka piaskowa pod podłoże betonowe stanu zero,-kanalizacja stanu zero,-przepusty kanalizacyjne, wodne, energetyczne,-izolacje termiczne i p. wilgociowe stanu zero,-ściany nośne zewnętrzne i wewnętrzne,-ściany działowe,-stropy, słupy, podciągi, wieńce,-schody żelbetowe,-więźba dachowa,-pokrycie dachowe wraz z orynnowaniem,-kominy,-wykończenie kominów ponad dachem. Stan deweloperski obejmuje:-okna i drzwi zewnętrzne oraz brama garażowa,-rozprowadzenie instalacji ciepłej i zimnej wody oraz kanalizacji,-rozprowadzenie instalacji c.o., ogrzewanie podłogowe,-rozprowadzenie instalacji elektrycznej, alarmowej, TV, telefon,-elewacja z ociepleniem i cokołem,-podbitka dachowa,-parapety zewnętrzne,-tynki wewnętrzne,-szlichty betonowe z izolacjami,-ocieplenie dachu,-płyty kartonowo-gipsowe, Dom pod klucz obejmuje:-kompletną kotłownię z grzejnikami,-parapety wewnętrzne,-wykończenie ścian i podłóg (malowanie, prace glazurnicze),-montaż białego osprzętu (prysznica, wanny, umywalki, wc, baterii umywalkowej itp.),-obłożenie schodów wewnętrznych i zewnętrznych, tarasów,-położenie okładzin na płytach balkonowych, wykonanie balustrad,-drzwi wewnętrzne,-małą architekturę (podjazdy, podejścia, trawniki, zasadzenie zieleni),-ogrodzenie,-przyłącza (wodne, kanalizacyjne, energetyczne, gazowe) Służymy pomocą w całym procesie budowy od pierwszej łopaty, po adaptacje. Załatwiamy formalności aż po wykonanie - realizacje projektu. Ograniczamy do minimum stres inwestora związany z budową własnego domu. Posiadamy w naszej ofercie materiały budowlane wysokiej jakości potrzebne do wykonania powierzonej inwestycji. PAG-BUDMarki, ul. Piłsudzkiego 139http://www.wybudujdom.comhttp://www.pag-bud.com.pl[email protected]tel. : 697555835/697555672 WITAM.OPISAŁAM A RACZEJ WYPISAŁAM WSZYSTKO TO CZYM ZAJMUJE SIE FIRMA.WSZYSCY WYPISUJĄ O FIRMACH TO CO JEST ZŁE.NIKT NIE PISZE TO CO DOBRE BO PO CO..JA PODEJDĘ DO TEGO INACZEJ.FIRMA KTÓRA BUDOWAŁA MI DOM SPISAŁA SIĘ ŚWIETNIE.MOGĘ SPOKOJNIE PROMOWAĆ TĘ FIRMĘ.PO ROZMOWIE Z WYKONAWCĄ UŚWIADOMIŁAM SOBIE ZE FAKTEM JEST TO ZE WYPISUJĄ O BUDOWLAŃCACH SAME ZŁE OPINIE - I TU NIE PISZE O FIRMIE PAG-BUD.DLATEGO BĘDĘ PROMOWAŁA MOJEGO WYKONAWCĘDLATEGO BĘDĘ PROMOWAŁA MOJEGO WYKONAWCĘ WYKONAŁ U MNIE NA DZIAŁCE CAŁY DOM AŻ POD KLUCZ.Z TEGO CO ZAUWAŻYŁAM I WIEM TO FIRMA NIE JEST AŻ TAK DUŻA WIEM ŻE ZATRUDNIAJĄ 15 OSÓB. PLUS 2 KIEROWNIKÓW JEDEN Z NICH PROWADZIŁ MOJA BUDOWĘ. ROZMOWY Z KADRA BUDUJACĄ SĄ LOGICZNE, NIE SA TO LUDZIE NIE MYŚLĄ LECZ PRZECIWNIE.MOJA BUDOWA MIAŁA KIEROWNIKA 1 W TYGODNIU MAJSTRA BUDOWY 5 DNIBUDOWLAŃCÓW BYŁO 5- NORMALNYCH NIE JAKICHŚ TAM ZAMULACZY. NA SAMYM POCZĄTKU PO WEJŚCIU DO BIURA ZOSTAŁAM PRZYJEMNIE PRZYWITANA PRZEZ PANA PRZEMYSŁAWA, PRZEDSTAWIŁAM PROJEKT I TYGODNIU OTRZYMAŁAM WYCENĘ.P.PRZEMEK LOGICZNIE WYTŁUMACZYŁ MI TO CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO Z MOJA BUDOWA I ZARAZEM Z MOIMI PIENIĄŻKAMI.W BIURZE MIAŁAM MOŻLIWOŚĆ PORÓWNAĆ MATERIAŁY KTÓRE SĄ WYKORZYSTYWANE DO BUDOWY DOMU I TU POZNAŁAM ZNACZNE RÓŻNICE MIEDZY CERAMIKĄ A YTONGIEM MIEDZY WEŁNĄ A STYROPIANEM ITD.MIAŁAM MOŻLIWOŚĆ SAMA ZDECYDOWAĆ JAKIE MATERIAŁY WCHODZĄ W BUDOWĘ. PRZYSZEDŁ DZIEŃ BUDOWY.!!!PRZYJECHAŁAM NA PLAC I PIERWSZE CO MI SIĘ RZUCIŁO W OCZY I MIŁO ZASKOCZYŁO TO TO ŻE FIRMA PRZYJECHAŁA OKLEJONYM (ZNACZNĄ GRAFIKĄ) AUTEM DOSTAWCZYM.WYSIEDLI PANOWIE BARDZO MILI ZRESZTĄ I TU KOLEJNE ZASKOCZENIE UBRANI JEDNOLICIE W SZARO ŻÓŁTO NIEBIESKIE KOMBINEZONY Z ODBLASKAMI ORAZ LOGIEM NA KURTKACH.NASTĘPNIE WBILI 3 PALE I ROZWIESILI BANER TU (BUDUJE FIRMA http://WWW.WYBUDUJDOM.COM)aż mi się miło robiło zdjęcia.Majster budowy od razu Przejął pałeczke w rozstawianiu pracy.Jeszcze tego samego dnia wykonali wstępny zarys budynku sznurkami oraz koparka zdarła DARNINE.Kolejne dni to już wykopy fundament ściany strop dach okna elektryka tynki wylewki i prace pod klucz.STAN DEWELOPERSKI KOSZTOWAŁ MNIE 2100 ZŁ ZA METR W TYM MIAŁAM OCIEPLONE WEŁNĄ I DACHÓWKĘ CERAMICZNĄ. WYDAJE MI SIĘ, ŻE TO DOBRA CENA, ZA DOM WYBUDOWANY ZE SPOKOJEM A ZA RAZEM TAKI PROFESJONALIZM FIRMY. CHCIAŁA BYM OPISAĆ CAŁY PROCES BUDOWY BO NAPRAWDĘ WARTO Z TA FIRMA BUDOWAĆ ALE SZKODA MI WASZYCH OCZU DO CZYTANIA TEGO. Jednym słowem firma bardzo godna polecenia.Zapraszam do kontaktu ze mną.Będę promowała tę firmę bo są warci tego by tacy fachowcy byli promowani przez ludzi.Bardzo mili od szefa po majstra i samego murarza.A nie dopisałam że budowa była jak najbardziej zakrapiana alkoholem ale z tego co widziałam to w soboty.Ogólnie było Czysto na budowie bez wiekszych ekscesów. Wydane pieniążki były warte tego domu. POLECAM>>>>>polecam>>>>>>POLECAM>>>>>>undefinedJak najbardziej będę starała się wszędzie promować tę Firmę!undefined Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 06.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam Poszukuje elektryka(najlepiej z energetyki Legionowo) z okolic Chotomowa, który podłączy mi licznik i wykona przyłącze tymczasowe na plac budowy Witam, Mnie podłączył elektryk z okolicy Legionowa. Wybrałem go bo był najtańszy i zapłaciłem 2000 podczas gdy inni chcieli 2500 (pracownik zakładu energetycznego P. Bielski polecany na tym forum) a inni chcieli jeszcze 3000 choc nie wiem za co. Za tak prostą robotę to i tak jest za dużo kasy. Elektryk nazywa się Bielecki Mirek 602-654-503 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 26.02.2011 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam po długiej przerwie Znacie jakąś godną polecenia ekipę do podbitki drewnianej?Ile trzeba dać za robociznę, a ile za materiał?Skąd materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 26.02.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam po długiej przerwie Znacie jakąś godną polecenia ekipę do podbitki drewnianej?Ile trzeba dać za robociznę, a ile za materiał?Skąd materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 08.03.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam, Mam prośbę czy możecie polecić lub doradzić jakąś hurtownie budowlana (chodzi mi oczywiści o konkurencyjne ceny ale i również o dodatkowe bonusy np . limit kredytowy itp). Z góry dziękuje za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAA35 25.03.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2011 Witam Wszystkich,Jako, że zakończyłem już pierwszy etap budowy mam do sprzedania parę rzeczy. Nadproża POROTHERM 12 szt. o długości 125 cm, 6 szt. 150 cm, 8 szt. 175 cm, 16 szt. 225 cm i 2 szt. 300 cm nie trzeba zalewac stropów (atrakcyjna cena)100 pustaków stropowych POROTHERM, dwa słupy metalowe o przekroju 14*14 i długości 290 cm oraz barak dla ekipy budowlanej.Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 608-365-604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertDorota 28.03.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam po długiej przerwie Znacie jakąś godną polecenia ekipę do podbitki drewnianej? Ile trzeba dać za robociznę, a ile za materiał? Skąd materiał? U mnie robił podbitkę Pan Artur, polecany wcześniej na tym forum (tel 501 662 245). Ja jestem zadowolony, w tydzień zrobili, robią kosztorys za darmo z pomiarem, mają swoje materiały (ale nie musisz u nich brać). Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 29.03.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam i ja po długiej przerwie, wiosna się zaczęła czas coś przy domu porobić Gdzie w okolicy mogę zakupić drewno do budowy np. huśtawki, czy altanki? Szukać raczej tartaku, czy hurtowni? Wszelkie podpowiedzi miło widziane, a może jakieś podpowiedzi co do realizacji takich zamiarów? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaczek 01.04.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam serdecznie,Mam pytanie odnośnie jakości wody w Chotomowie. Zamierzamy się tam pobudować, ale słyszałam, że o wodociągu można tylko pomarzyć, a jakość wody budzi wiele zastrzeżeń. Będę wdzięczna za wszelkie informacje na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maki75 04.04.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam,W związku z tak licznym forum ludzi z Chotomowa, chciałbym zapytać:Czy ktoś może nie znalazł psa rasy yorkshire terrier, zaginą 25 marca w okolicach ulicy Kościuski. Piesek ma ok 8 miesięcy, jest srebny, a w okolicy pyszczka brązowy, nie miał na sobie obroży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts