betoon 07.04.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Witam Poszukuje godnej zaufania ekipy tynkarzy.Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 12.04.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Poszukuje dobrego pana koparkę do wykonania wykopów pod fundament!!!!! Dodatkowo potrzebuje z 200 stępli budowlanych 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muerciak 15.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 sprzedam stęple po budowie: 4 zł za 3m, 2 zł za krótsze wszystkich jest ponad 300 z czego około 200 będzie 3mdo odbioru w Nieporecietel. 510 002 584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alina16 20.05.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witam, jestem po pierwszym etapie budowy. Mam do sprzedania stemple 270-280 cm. około 150 sztuk, po 4 zł. 501-730-271 Odbiór w Legionowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 21.05.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2011 Witajcie Sasiedzi.... dom juz pobudowany.... pomozcie znalesc dobra ekipe ktora moglaby mi rowno ogrodzenie postawic. Szukam i szukam sprawdzonych ekip i albo juz w okolicy nie robia, albo terminy na wrzesien... Jezeli macie namiary na sprawdzonych fachowcow - bylbym wdziczy za pomoc....i ew ekipa od kostki tez by sie pewnie przydala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0p0l0 30.05.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 WitamJakie okna wybraliście? Czy według was profile okienne Veka są coś warte bo z tego co czytałem na różnych forach to w sumie OK. Czy ktoś ma okna zrobione z profili VEKA? Bo mam ofertę dosyć rozsądną a dodatkowo dorada techniczno-handlowy który mnie obsługuje robi dobre wrażenie. Może miał ktoś już do czynienia z Panem Wójcikiem z Techmaprojekt. Jeżeli tak to proszę o opinie o samych oknach i montażu bo handlowo jest dotychczas zachęcająco. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0p0l0 03.06.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 Nikt nic nie wie? Szkoda Ekspozycja w biurze mnie nie powaliła chociaż jak mnie zaprowadzili na halę to całkiem sporo okien mieli. Więc wszytko wskazuje na to, że są doświadczeni. Poczekam może jeszcze ktoś się odezwie. Jeżeli nie to obiecuje opisać wrażenia dla potomnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kretes 16.06.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Szukam solidnego wykonawcy, który zrobi mi taras drewniany z modrzewia. Ok. 36 mkw. Jeśli macie kogos godnego polecenia, podeślijcie namiar. Z góry dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KLI1 19.07.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Witam Sąsiadów Mam pytanie gdzie mozna zamówić okna pcv dobrej jakości, a no i jakiej firmy polecaciedodatkowo mam dylemat dotyczący tynków wew. wiem że jest dużo rodzajów, metod kładzenia, jakie były by dobre przy oknach pcv?Prośba o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 20.07.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 mam do sprzedania blaszak -cena 600 zł poszukuję namiary na sprawdzonych wykonawców do obudowania kominka i do montażu ogrodzenia ze sztachet drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro289 24.08.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam moze ktos kozysta z okien Drutex jakie sa wasze opinnie???? Poszukuje takze osob do zaprojektowania i wykonania tarasu z kostki brukowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldzik 26.08.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Odsprzedam po atrakcyjnych cenach pozostałości po budowie: Z materiałów nowych:- 53 pustaki obustronnie łupane TeknoAmerBlok (390x190x198), kolor piaskowy, na białym cemencie- 75 daszków obustronnie łupanych TeknoAmerBlok (250x58x190), kolor piaskowy, na białym cemencie- 30 worków 25kg zaprawy murarskiej reymix - 5 wiader 25kg tynku silikonowego Caparol, kolor nutria 18- 2 wiadra 25kg tynku silikonowego Caparol, kolor nutria 15- 4 wiadra 25kg tynku mozaikowego Chemis, kolor nr 160- 1 wiadro 25kg Putzgrunt Caparol, kolor nutria 16- 4 baniaki 5l gruntu wzmocnionego firmy WIM- 1 element dachowy czwórnik Creaton Premione, czarna glazura- 31 gąsiorów, 10 skrajnych dachówek prawych, 10 skrajnych dachówek lewych Creaton Premione, czarna glazura- oraz zaginarka do prętów max. fi 12 (również nowa, nieużywana) Używane (przez 3 lata), pozostałe po wymianie dachu:- 24 stopnie kominiarskie + 24 dachówki betonowe pod stopnie, kolor czarny, Nelskamp (identyczna z Braas celtycka)- 2 ławy kominiarskie 80cm + 4 dachówki betonowe do ławy, kolor czarny, Nelskamp (identyczna z Braas celtycka)- 4 kominki wentylacyjne Kolber, do dachówek Nelskamp (odpowiednik Braas celtycka), plastikowe czarne, wraz z dachówkami Materiały są do odbioru w Jabłonnie, tuż poza Warszawą. Kontakt do mnie: Waldek, tel. 0603 582 807, mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damarel_d 06.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 WitamPoszukuję kogoś, kto oceni dobór pieca i grzejników w moim domu.Dom już użytkuję 3 lata, ale mam wrażenie, że coś jest nie tak. Dużo spalam gazu a efekt cieplny taki sobie.Proszę o namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirawawa 23.11.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Witam, Przestrzegam przed firmą BIMAR http://www.bimarmb.pl/, we wrześniu wpłaciłem zaliczkę na materiały, materiałów nie otrzymałem.Kasy oczywiście też nie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Witam, Mam prośbę do posiadaczy kominka Ulrich z płaszczem wodnym. Ja mam kominek Aquafire Insert AI26. Proszę podzielcie się swoimi spostrzeżeniami odnośnie sprawności/wydolności cieplnej swoich kominków. Czy w sposób satysfakcjonujący dają radę ogrzać Wasze domy - ile m2 podłogówki ile grzejników macie w systemie. Jak palicie, czym, ile materiału spalacie. Jaką macie temperaturę wody na wyjściu z kominka i czy trudno taką temperaturę kominek osiąga. Bardzo interesowały by mnie opinie od Tych, u których kominek jest jedynym żródłem ciepła.Interesuje mnie to bardzo ponieważ mam wiele wątpliwości co do mojego kominka i bez szerokiej pomocy bardzo trudno mi je rozwiać. Chętnie będę dzielił się swoimi spostrzeżeniami w miarę korespondencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, proszę o namiar do fachowców od alarmów i rekuperatora dziękiArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 19.02.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 szukam też speców od poddaszydziękiArt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieniek 26.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam . Mam po budowie do oddania za przysłowiową flaszkę kibelek . Stan dobry , brakuje deski . Odbiór w Wieliszewie . Dla zainteresowanych mogę wysłać zdjęcia na meila . Więcej informacji pod nr. tel. 505-061-816 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark0p0l0 27.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Nikt nic nie wie? Szkoda Ekspozycja w biurze mnie nie powaliła chociaż jak mnie zaprowadzili na halę to całkiem sporo okien mieli. Więc wszytko wskazuje na to, że są doświadczeni. Poczekam może jeszcze ktoś się odezwie. Jeżeli nie to obiecuje opisać wrażenia dla potomnych Mogę z czystym sumieniem polecić tą firmę. Okna OK i super współpraca. Brama garażowa też chodzi bez zarzutu. Jak tynkarze załatwili mi suwankę to nie było problemu z pomocą w ramach dobrej współpracy. Oczywiście tynkarze zostali uczciwie policzeni za szkody. Z pełną odpowiedzialnością mogę podać kontakt do Pana Wójcika 600 232 042. POLECAM OKNA z Techmaprojekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art6 28.02.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam, Poszukuję dobrego tynkarza od tynków tradycyjnych, buduję w okolicach Legionowa. Ci z którymi do tej pory się kontaktowałem "wchodzą na budowę tylko po założonych oknach",więc u mnie (okna drewniane) musieliby pojawić się drugi raz czego jakoś nie mogą zaakceptować.dziękuje za poleceniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts