mik99 12.07.2005 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Nie mam sczęścia do tynkarzy Pilnie potrzebuję sprawdzonej ekipy z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 12.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 MIK ja sam szukam tynkarzy "na gwałt" - a co tu dopiero, żeby miec sprawdzoną Jeszcze w tym tygodniu będe rozmawiał z trzema firmami które mają dostępne terminy za dwa-trzy tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 13.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 grzegorzleg - bardzo Ci dziękuję monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 13.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Po rozmowach w hurtowniach, jestem już prawie zdecydowany na zamiane materiału na ściany z BK na Maxa. Rocky- czy znasz moze cene Maxa z Hadykówki?Według wyliczeń zmiana na Maxa bedzie drozsza od 500 do 2000 zł na całym budynku, a wszyscy zgodnie twierdzą że to lepsze rozwiązanie. Co wy o tym sądzicie? Z czego Wy postawiliście ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Z czego Wy postawiliście ściany? Z Ytonga Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Rocky- czy znasz moze cenę Maxa z Hadykówki? U-220 kupuję za 1,82 brutto z dostawą i rozładunkiem. Max pewnie niewiele więcej. Koniecznie negocjuj cenę, zależy z kim rozmawiasz różną cenę proponują. Tel. 0800 27-11-55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 14.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Z czego Wy postawiliście ściany? Z Ytonga Maria My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witajcie piątkowo Coś niewiele się dzieje ostatnio na Forum naszej Grupy....wiem, wiem: wszyscy są zajęci - jedni budową , inni wakacyjnymi wyjazdami , a niektórzy pewnie i jednym i drugim.. No i ten upał.... U nas w sprawach budowlano/wykończeniowych lekki marazm: dużo pracy w pracy nie pozostawia czasu na roboty wykończeniowe. Fugujemy nasz płot z klinkieru, ale jak utrzymamy obecne tempo, to nie wiem czy wyrobimy się przed zimą A z dobrych wieści: tynkarze do elewacji umówieni (pozostaje tylko drobiazg: wybór koloru tynku ), a my już myślimy o wakacyjnym wyjeździe Tak, tak, po raz pierwszy od kilku lat wyjeżdżamy na prawdziwe (choć krótkie - tylko tydzień ) wakacje Za tydzień wyruszamy do Chorwacji!!!! Może jestem dziwna, ale tyle frajdy sprawia mi planowanie wyjazdu: trasa, odległości, odcinki autostrad, itd, itp.... uwielbiam jazdę z mapą w nieznane, bardzo lubię być pilotem w podróży. To tyle, życzę Wam miłego dnia Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Hej Budujący Grupowicze! Proszę wszystkich zainteresowanych zakupem szczelnych szamb betonowych o wpisywanie się na listę i proszę o podawanie terminów i pojemności jw.: 1. Mik99 chce pojemność: 10m3 na lipiec/sierpień 2005. My też się piszemy na szambo. pojemność 10m3, tak na oko październik 2005 3. Ślimak Maciek - pojemność ok. 10 m3, na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 (...)wyjeżdżamy na prawdziwe (choć krótkie - tylko tydzień ) wakacje Za tydzień wyruszamy do Chorwacji!!!! (...) Ale wam fajnie! Serdecznie zazdroszczę! Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Pytanie do praktyków - czy robocizna za elektrykę w wysokości 15 zł/punkt to przyzwoita cena? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 15.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Maćku ..... ja bym ocenił, że przyzwoita bo jeśli z materiałem 35-40 zł punkt .... hmmm .. chociaż nie wiem, może ktoś się wypowie ile w przybliżeniu kosztują kable, puszki itd przypadające na jeden punkt. Mario (UKF) - przyjemnej podróży życzymy ... a moja żonka coś by powiedziała na temat pilotowania mnie podczas jazdy w nieznane w obcych krajach ..... aha musimy zgłosić się zanim wyjedziesz i odebrać miseczkę, która została po imprezie u Ciebie ... a może chcecie, żebym Wam tynkarzy dopilnował jak wyjedziecie ... ... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sylwku, miseczkę to nie wiem, czy odzyskacie.... , bo zasiedzenie i te sprawy . Ale możecie przyjść popertraktować..... A co do tynkarzy, popilnujemy ich później.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Kochani budujący i wypoczywający strasznie Wam zazdroszczę i jednego i drugiego w te wakacje. Dla mnie niestety nie jest aktualne ani jedno , ani drugie w tym roku ..... tak czasem bywa. Wam życzę dobrej pogody na budowę i na wypoczynek. Mario-UKF szczególnie ciepłe słowa kieruję do Waszej trójeczki. Wypoczywajcie wspaniale, bo po takiej ciężkiej pracy trzeba dobrze wypocząć. Jeśli będziecie mieć możliwość to koniecznie jedźcie na Plitwickie Jeziora - pięknie!!! i chłodniutko. Szczęśliwej podróży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sylwku, miseczkę to nie wiem, czy odzyskacie.... , bo zasiedzenie i te sprawy ..a kto na miseczce siedział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sylwku, miseczkę to nie wiem, czy odzyskacie.... , bo zasiedzenie i te sprawy ..a kto na miseczce siedział? I - co dla kwestii zasiedzenia istotne - jak dlugo? Jesli bowiem ktos trwale na niej spoczal, lepiej moze przystac na przejscie wlasnosci rzeczonej ruchomosci i nabyc nowe naczynie, nieuszlachetniane siedzieniem (chocby zgrabnym)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Maćku ..... ja bym ocenił, że przyzwoita bo jeśli z materiałem 35-40 zł punkt .... Ponoc z materialem ma byc ponizej 30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 15.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jesli bowiem ktos trwale na niej spoczal .....chirurgaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Hmmmm, z tą miseczką.....to raczej ona się u nas zasiedziała . Chirurg niepotrzebny !!!! I nie ma to jak prawna interpretacja sprawy Renatko, my też poznaliśmy co to brak i wakacji i budowy.... więc baaaaardzo się cieszymy na ten wyjazd (choć obaw też trochę mamy, np. jak zniesie to wszystko nasz Synek). A Plitvice mamy zamiar odwiedzić i mam nadzieję, że tym razem nic nam nie przeszkodzi (poprzednim razem padał deszcz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 I nie ma to jak prawna interpretacja sprawy Przy odrobinie dobrej woli (i humoru) wszystko mozna odpowiednio zamotac Pozdrawiam - Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts