UKF 19.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Renatko, zapomniałam zrelacjonować Ci rozmowę, jaka miała miejsce u nas w ubiegły weekend. Wprowadzenie: spodziewaliśmy się gości - mojej kuzynki z rodzinką (w tym roczny Kubuś), którzy niebawem rozpoczną budowę domku oraz rodzinki przesympatycznych Forumowiczów. Rozmowa dotyczyła właśnie oczekiwanych gości. ja: ... i pojedziemy zobaczyć jak się buduje domek Dominiki..Kacper: Dominika będzie miała swój domek?ja: tak, Dominika będzie miała swój domek.K: i Kubuś będzie miał swój domek?ja: Kubuś też będzie miał swój domek.K: i Judytka?ja: i Judytka.K: i ciocia Renatka?.....Musicie nas odwiedzić....Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" Na żywo! Inwestor jest na miejscu praktycznie w każde popołudnie - oraz w innych, uzgodnionych porach Zapraszamy w grupach i indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Kacper: Dominika będzie miała swój domek? ja: tak, Dominika będzie miała swój domek. Chlip... się wzruszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" Na żywo! Inwestor jest na miejscu praktycznie w każde popołudnie - oraz w innych, uzgodnionych porach Zapraszamy w grupach i indywidualnie z pewnoscia sie pojawimy{jezeli tylko dowiemy sie gdziez znajduje sie ten "prosty i mały domek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 (...)jezeli tylko dowiemy sie gdziez znajduje sie ten "prosty i mały domek" Maria wie Na mapie Grupy jest: http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/chotomowgrupa.html Na zdjęciach widać, że nieco charakterny typ - trudno pomylić Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 poczytałam mapkę i juz wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.08.2005 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Dla całej grupy:od Rockiego i Mika'99: serdeczne pozdrowionka....mamy super spotkanie...i kilka .05 l za sobą i bawimy się dobrze... przed nami kluczowe etapy naszych budów... trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bo błędy kosztują najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 20.08.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 kilka .05 l za sobą mik99 marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 20.08.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Niech zyje Finlandia for Ever: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/003/327.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.08.2005 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 to miało być pod moim kontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 21.08.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 mik99 chyba się nie przelogowałeś, ale trudno biorę to na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.08.2005 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 I tak do mnie mów: http://www.finlandia-vodka.com/images/thumb_bluesplash.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.08.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Hallo Grupowicze! Potrzebuję zamieścić ogłoszenie w internecie na sprzedaż auta w tym celu muszę zrobić kilka zdjęć, czy Ktoś z WAS mógłby mi pomóc? Aparat cyfrowy ( z właścicielem rzecz jasna) wybawiłby mnie z kłopotu, myślę.Sprawa raczej pilna.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Mariojestem zaskoczona , że Kaceprek nadal nas pamięta i to w taki miły sposób. Będziecie czekać na tych fachowców od elewacji? ... czy też przejdą krótką lekcję szacunku dla klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mario jestem zaskoczona , że Kaceprek nadal nas pamięta i to w taki miły sposób. Pamięta, pamięta Będziecie czekać na tych fachowców od elewacji? ... czy też przejdą krótką lekcję szacunku dla klienta? Czekać to pewnie nie będziemy, bo moglibyśmy dłuuuugo czekać (bo znowu mogłaby im wypaść "lepsza fucha"), a co do lekcji - przypuszczam, że nie jesteśmy ani pierwszymi "olanymi" klientami i pewnie niestety nie ostatnimi.... Zastanawiałam sie nawet, czy nie zrobić im "reklamy" na Forum.... i co tam, przynajmniej uczulę naszych Grupowiczów: ostrzegam przed firmą Jacka Kozłowskiego z Garwolina - totalna "olewka" klienta.... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 22.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Hallo Grupowicze! Potrzebuję zamieścić ogłoszenie w internecie na sprzedaż auta w tym celu muszę zrobić kilka zdjęć, czy Ktoś z WAS mógłby mi pomóc? Aparat cyfrowy ( z właścicielem rzecz jasna) wybawiłby mnie z kłopotu, myślę. Sprawa raczej pilna. Z góry dziękuję. Witam wszystkich po dłuższej przerwie urlopowej Mik99, tak się składa, że mamy aparat i całkiem blisko mieszkamy , więc chętnie pomożemy i wykonamy kilka zdjęć. Zazwyczaj jesteśmy w domu ok 18-19. Daj znać kiedy chcesz porobić zdjęcia. A poza tym jesteśmy po czterech dniach od rozpoczęcia budowy i co tu dużo gadać domek rośnie i oby jak najszybciej się wybudował. Jeszcze nie możemy pochwalić się zdjęciami, bo nie umieścilimy ich na stronie, ale niedługo to zrobimy. Co do ekipy, z którą współpracujemy musimy z Nusią przyznać, że na razie się sprawdzają - pracują rzetelnie (zrobiliśmy mały nalocik) i znają sie na robocie. A co najważniejsze kierownik ekipy jest profesjonalistą w każdym calu - gdy wylicza materiały to hurtownia nie ma żadnych pytań, doradza nam jakie rozwiązania są najlepsze, tłumaczy cierpliwie (a pytań mamy sporo ) a współpraca z nim to czysta przyjemność jak na razie... oby tak dalej. pozdrawiam wszystkich budujących, ruszających z budową oraz przygotowujących się do niej pięknie jest patrzeć jak rośnie własny dom Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 pozdrawiam wszystkich budujących, ruszających z budową oraz przygotowujących się do niej A tych co już formalnie zakończyli budowanie i mieszkają to już nie ? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zastanawiałam sie nawet, czy nie zrobić im "reklamy" na Forum.... i co tam, przynajmniej uczulę naszych Grupowiczów: ostrzegam przed firmą Jacka Kozłowskiego z Garwolina - totalna "olewka" klienta.... Pozdrawiam, Maria Popieram w całej rozciągłości: WICINAĆ CHWASTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 tak się składa, że mamy aparat i całkiem blisko mieszkamy , więc chętnie pomożemy i wykonamy kilka zdjęć. Zazwyczaj jesteśmy w domu ok 18-19. Daj znać kiedy chcesz porobić zdjęcia. Byku Wielkie dzięki za expresową odpowiedź, może dziś wieczorem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 22.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Marysiu, nie przejmujcie się, nie bedzies ty, bedzie inna - nie oni jedni tynki kładą, jak są niesłowni, to wysoce prawdopodobne, że na dodatek partaczą - więc może w sumie dobrze wyszło? mik99 - co z szambem? Kooperujemy, czy szukać indywidualnie? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts