Renatka 29.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No , Mik99 gdy piszesz "ludzkim" językiem to od razu rozumiem , co u Ciebie na budowie... i bardzo się cieszę i gratuluję. A jak wymyślasz jakieś miksokrety to dziewczyny aż z Ameryki muszą mi tłumaczyć , co to jest. rrmi dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 29.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jestem bardzo zainteresowana! Poproszę! Widzę nowy dwukołowy nabytek Pozdrawiam, Maria Sorki za zwłokę, puszczam na priv. Jeśli chodzi o bryczkę to ... szkoda że nie jest mój Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 29.08.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Mik i Maciek czy sprawdzaliście ceny szmb w hurtowni przy ul. Chotomowskiej?? Pozdrawiam jeszcze nie... pracuję do późna może od poniedziałku się tym zajmę... może Ktoś Z WAS mógłby mnie wesprzeć. Za betonowy zbiornik o poj. 8 m3 zapłaciłem 1900 zł netto z transportem i wstawieniem do wykopu. Podaję tel 782-51-18 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 30.08.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witajcie:)) Nasz domek rośnie w zawrotnym tempie. W tym tygodniu chcą zalać nam strop więc muszę już teraz szybko zorientować się gdzie najlepiej wziąć drewno na dach. Podzielcie się informacjami gdzie zamawialiście wieźbę i czy jesteście zadowoleni. Pozdrawiamnusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 30.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Podzielcie się informacjami gdzie zamawialiście wieźbę i czy jesteście zadowoleni. Wprawdzie jeszcze nie zamawiałem więźby, ale mam namiar na tartak, o którym pisałem tutaj W przyszłym tygodniu powinniśmy wylewać strop, więc też pilnie będę poszukiwał więźby i planuję wybrać się własnie do tego tartaku. Jeżeli jest więcej chętnych może wybierzemy się wspólnie i zobaczymy przynajmniej co tam oferują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 30.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wybrać się można, pytanie tylko czy ktokolwiek z nas potrafi fachowo ocenić drewno na więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 30.08.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Sorki za zwłokę, puszczam na priv. Pozdrowionka Dzięki, ale coś jest chyba nie tak... zerknij na priv Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 30.08.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 sonal oczywiście racja, ale zawsze na miejscu można sobie wszystko zobaczyć, porozmawiać, podpytać. Zanurzeniowo impregnowana więźba mnie nie przekonuje, tym bardziej, że większość firm nie ukrywa, że po prostu zamaczają drewno na chwilę. Pozostaje malować samemu bądź decydować się na impregnację ciśnieniową. Tartak, o którym wspominam ma dobrą cenę więźby i jeżeli na miejscu nie okaże się coś nie tak to ja na chwilę obecną jestem zdecydowany właśnie tam zakupić drewno na więźbę. Tez nie jestem pewiem, że akurat stamtąd więźba będzie super, ale lada dzień będzie trzeba ją gdzieś zakupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 30.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 ja skolei dostalem namiar na tartak w kani polskiej (to gdzies za serockiem) cena netto 550 o ile pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lanies 30.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam Chotomowiczów;))) Mam nadzieję że nie dostanę bana za ten wątek, ale mam wrażenie że to Wy jesteście tym właściwym adresatem. Przymierzam się do zakupu działki budowlanej (najchętniej uzbrojonej po zęby:))) w Waszych okolicach. Jeśli ktoś coś wie o ewentualnej sprzedaży... byłbym wdzięczny.Biorę pod uwagę następujące rzeczy:- szkoła w pobliżu,- działka (a nawet dwie bo może przekonamy naszych znajomych;))) o wielkości ok 1000m2 każda, - mile widziany transport (np PKP),- media,pzdrGrzegorzPs. Ile orientacyjnie kosztuje 1m2 uzbrojonej działki w Waszym rejonie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 31.08.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hello Witam wszystkich, ja i moja "Manuela" zapisujemy się do Grupy chotomowskiej. Myślę, że jeżeli nic poważnego się nie wydaży to za dwa tygodnie bedę już pełną gębą mieszkanicem Chotomowa. Chętnie podzielę się doświadczeniami, przeżyciami, powodzeniami i niepowodzeniami ze wszystkimi budującymi. Pozdrawiam Wszystkich. P.S. Cześć Rocky. Jaki świat mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 31.08.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hello Witam wszystkich, ja i moja "Manuela" zapisujemy się do Grupy chotomowskiej. Myślę, że jeżeli nic poważnego się nie wydaży to za dwa tygodnie bedę już pełną gębą mieszkanicem Chotomowa. Chętnie podzielę się doświadczeniami, przeżyciami, powodzeniami i niepowodzeniami ze wszystkimi budującymi. Pozdrawiam Wszystkich. P.S. Cześć Rocky. Jaki świat mały. Witaj Mając, witamy na forum czyli mamy rozumieć, że za dwa tygodnie będziesz miał odebrany dom, czy dobrze zrozumiałem??? pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 31.08.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witaj Mając! Jako, że już jesteś prawie zamieszkały - liczymy na Ciebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.08.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Hello Witam wszystkich, ja i moja "Manuela" zapisujemy się do Grupy chotomowskiej. Myślę, że jeżeli nic poważnego się nie wydaży to za dwa tygodnie bedę już pełną gębą mieszkanicem Chotomowa. Chętnie podzielę się doświadczeniami, przeżyciami, powodzeniami i niepowodzeniami ze wszystkimi budującymi. Pozdrawiam Wszystkich Witamy nowego kolegę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 31.08.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Witaj Mając Wkup się w łaski grupy i sypnij z rękawa jakimiś przydatnymi na naszych budowach informacjami Dziś poznałam wreszcie moją sąsiadkę, która też się buduje, zapraszałam ją nawet tu do nas Domek Nusi i Byka... faaaaaajny I trzymajcie za nas kciuki, jutro się dowiemy czy mamy dobrą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 31.08.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Sorki za zwłokę, puszczam na priv. Pozdrowionka Dzięki, ale coś jest chyba nie tak... zerknij na priv Maria Wiem , już odpisałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 01.09.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam nowych forumowiczów . Olena dziękuję za słowa uznania. Domek rośnie i rośnie. Tfu....tfu... na razie bez problemów. Zapraszam na budowę. nusia Dzisiaj jesteśmy ok. 18.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 01.09.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Domek Nusi i Byka... faaaaaajny I trzymajcie za nas kciuki, jutro się dowiemy czy mamy dobrą ekipę Cześć Olena, cieszymy się, że podoba się Wam nasz powstający domek. obyście dostali najlepszą ekipę o jaką się staracie - o ile jest to ta, o której myślę, że jest naprawdę dobra mam nadzieję, że będzie dzisiaj na działce to się spotkamy i pogadamy. pozdrawiam i do zobaczenia Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 01.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Witam nowych forumowiczów . Olena dziękuję za słowa uznania. Domek rośnie i rośnie. Tfu....tfu... na razie bez problemów. Zapraszam na budowę. nusia Dzisiaj jesteśmy ok. 18.30 chyba Nusia mnie wyprzedziłaś... Ty gałganie to co za tfu, tfu - przecież nie wierzymy w zabobony Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 01.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nusia, Byku, co z Wami? Przecież już razem , a tu jakby osobno: jedno z Chotomowa, drugie z Legionowa? Proszę mi tu się zaraz "ujednolicić" Pozdrawiam serdecznie, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts