Olena 17.09.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2005 No i się zadziało... zaczeliśmy od... rozbiórki http://www.olena.republika.pl/rozbiorka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.09.2005 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U nas ubiegły tydzień pod znakiem Centrum Zdrowia Dziecka I ten też Podczas zabiegu zarazili nam Synka groźną bakterią Teraz bidulkę faszerują antybiotykami.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.09.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 I jeszcze jedna refleksja po weekendowej nerwówce: obsługa klienta w DachMurze straaaaasznie się pogorszyła JUŻ NIE MOGĘ ICH POLECAĆ..... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Podczas zabiegu zarazili nam Synka groźną bakterią Teraz bidulkę faszerują antybiotykami.... Współczuję, i to nawet w CZDz takie rzeczy się dzieją Trzymajcie się, na pewno będzie dobrze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 19.09.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 U nas ubiegły tydzień pod znakiem Centrum Zdrowia Dziecka I ten też Podczas zabiegu zarazili nam Synka groźną bakterią Teraz bidulkę faszerują antybiotykami.... Maria My również jesteśmy z Wami - oby Synek jak najszybciej wrócił do zdrowia - tego właśnie Wam życzymy. Nusia i Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 19.09.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 I jeszcze jedna refleksja po weekendowej nerwówce: obsługa klienta w DachMurze straaaaasznie się pogorszyła JUŻ NIE MOGĘ ICH POLECAĆ..... Maria co takiego Wam "zmalowali"??? my też mieliśmy z nimi różne przejścia... tylko Anię mi denerwują gałgany... Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.09.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witajcie wszyscy Olena nie matrw się. Ja wierzę, że z Lechem praca pójdzie szybko i sprawnie. A co najważniejsze profesjonalnie. Jeśli chodzi o DachMur to trochę się na nich wkurz .... Póki co nic nie mówię bo została nam jeszcze faktura do rozliczenia Mam do Was pytanie jaką wybraliście folię paroprzepuszczalną pod dachówkę? My się zastanawiamy nad Dorken'em Maxx i Tyvek'iem Solid. nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.09.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Cus mi sie zdecie rozbiorki popsulo ale chyba jest juz ok Nusia no ja mysle, ze z Leszkiem nie zginiemy Tylko zeby pogoda byla... Dziewczyny to ja juz szerokim lukiem bede omijac Dach-Mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 20.09.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 I jeszcze jedna refleksja po weekendowej nerwówce: obsługa klienta w DachMurze straaaaasznie się pogorszyła JUŻ NIE MOGĘ ICH POLECAĆ..... Maria co takiego Wam "zmalowali"??? my też mieliśmy z nimi różne przejścia... tylko Anię mi denerwują gałgany... Byku Co zmalowali? A takie tam: przywieźli nie to co trzeba tylko to co mieli, albo nie w takiej cenie jak było umówione i w ogóle tak jakoś inaczej (czyt. gorzej) traktują klienta.... Chyba rozrósł się im biznes i przestali nadążać (jak my zaczynaliśmy budowę w hurtowni było dwóch właścicieli i żona któregoś)... A Ani tak po prostu nie można denerwować, czy z jakiegoś szczególnego powodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 20.09.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A Ani tak po prostu nie można denerwować, czy z jakiegoś szczególnego powodu ? Jak by to powiedział jakiś polityk "nie potwierdzam i nie zaprzeczam..." ale ja powiem tak - jak dobrze pójdzie to będziemy z Nusią rodzicami - chcielibyśmy się z Wami podzielić tą jakże radosną nowiną!!! Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!!!!!!!! a propos - Mario gratuluję intuicji... pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.09.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A Ani tak po prostu nie można denerwować, czy z jakiegoś szczególnego powodu ? Jak by to powiedział jakiś polityk "nie potwierdzam i nie zaprzeczam..." ale ja powiem tak - jak dobrze pójdzie to będziemy z Nusią rodzicami - chcielibyśmy się z Wami podzielić tą jakże radosną nowiną!!! Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!!!!!!!! a propos - Mario gratuluję intuicji... pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Byku BYKU,jeżeli to potwierdzone informacje to GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.09.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dawno mnie tu nie było , a tu proszę Grupa nam się powiększa Nusia i Byku serdeczne gratulacje Mario tak mi przykro z powodu Waszego Synka Ucałujcie Go, proszę od cioci Renatki i Judytki. Wszystkim budującym i nie budującym także życzę jak najdłużej pięknej , ciepłej jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.09.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dawno mnie tu nie było , a tu proszę Grupa nam się powiększa Nusia i Byku serdeczne gratulacje Mario tak mi przykro z powodu Waszego Synka Ucałujcie Go, proszę od cioci Renatki i Judytki. Wszystkim budującym i nie budującym także życzę jak najdłużej pięknej , ciepłej jesieni Renato,Moja Droga Jak ja Ciebie dawno tu nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 20.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Nusia i Byku gratulujemy!!!!!!!!!! Teraz macie dodatkowa karte przetargowa - Ani nie wolno odmawiac A ja takie mam pytanko do ogółu - kierownik budowy zaproponował nam zrobienie tarasu z kostki brukowej, nawet nam się ten pomysł spodobał - przerabiał ktoś już ten temat? Może chociaz jakieś namiary? Albo doradzcie mi firmę z dużym asortymentem kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 21.09.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ale ja powiem tak - jak dobrze pójdzie to będziemy z Nusią rodzicami - chcielibyśmy się z Wami podzielić tą jakże radosną nowiną!!! Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!!!!!!!! Aż nie wiem, co powiedzieć To cudownie!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za troskę o Kacperka. Jest już w domu , choć ciągle bierze antybiotyk. I mamy zrobiony tynk na elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 21.09.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ale ja powiem tak - jak dobrze pójdzie to będziemy z Nusią rodzicami - chcielibyśmy się z Wami podzielić tą jakże radosną nowiną!!! Jesteśmy bardzo szczęśliwi!!!!!!!!!! Aż nie wiem, co powiedzieć To cudownie!!!!! Dziękuję Wam wszystkim za troskę o Kacperka. Jest już w domu , choć ciągle bierze antybiotyk. I mamy zrobiony tynk na elewacji Dużo zdrówka dla Kacpra M. Gratulacje z powodu tynków. Dzięki za ciepłe słowa nt mojego domku. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Dzięki maxymov. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 26.09.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cicho tu u nas i pusto...... Podzielę się z Wami wrażeniami z wizyty w firmie Klinkier-Bud w Konstancinie Jeziornej, przy ul. Warszawskiej 87: mają ogromny wybór klinkieru i cegły (my patrzyliśmy na ręcznie formowaną firmy Vandersanden). Mają fajne ekspozycje, np. budynki podzielone na kilka części obłożonych różnymi rodzajami klinkieru (zachwycił mnie fragment z szarego klinkieru - naprawdę super!). Olena, pytałaś o kostkę brukową: nie spotkałam sklepu z dużym wyborem różnych producentów, ale byliśmy w jednym sklepie w Warszawie na Modlińskiej, jadąc do Jabłonny tuż za zwężeniem, po prawej stronie (kostki Bauma) i w jednym w Jabłonnie, też po prawej (nie potrafię dokładnie określić w którym miejscu), też z kostką Baumy. Wybieramy sie jeszcze do dystrybutora kostki Semmelrocka - firmy "Trans-Gaz" w Jabłonnie przy ul. Chotomowskiej 51a (przy stacji benzynowej).Ostatnio przeglądałam w necie stronę Bruk-Betu i mają sporo fajnie (przynajmniej na zdjęciach) wyglądających produktów, np. seria Realit. Będę próbowała znaleźć jakiegoś dystrybutora w okolicy, żeby "naocznie" sobie wszystko obejrzeć. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 26.09.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Cicho tu u nas i pusto...... Podzielę się z Wami wrażeniami z wizyty w firmie Klinkier-Bud w Konstancinie Jeziornej, przy ul. Warszawskiej 87: mają ogromny wybór klinkieru i cegły (my patrzyliśmy na ręcznie formowaną firmy Vandersanden). Mają fajne ekspozycje, np. budynki podzielone na kilka części obłożonych różnymi rodzajami klinkieru (zachwycił mnie fragment z szarego klinkieru - naprawdę super!). Olena, pytałaś o kostkę brukową: nie spotkałam sklepu z dużym wyborem różnych producentów, ale byliśmy w jednym sklepie w Warszawie na Modlińskiej, jadąc do Jabłonny tuż za zwężeniem, po prawej stronie (kostki Bauma) i w jednym w Jabłonnie, też po prawej (nie potrafię dokładnie określić w którym miejscu), też z kostką Baumy. Wybieramy sie jeszcze do dystrybutora kostki Semmelrocka - firmy "Trans-Gaz" w Jabłonnie przy ul. Chotomowskiej 51a (przy stacji benzynowej). Ostatnio przeglądałam w necie stronę Bruk-Betu i mają sporo fajnie (przynajmniej na zdjęciach) wyglądających produktów, np. seria Realit. Będę próbowała znaleźć jakiegoś dystrybutora w okolicy, żeby "naocznie" sobie wszystko obejrzeć. Pozdrawiam, Maria faktycznie strasznie cichutko, czyżby wszyscy tylko siedzieli na budowach swoich domów... tak byłoby w idealnym świecie Fajnie Mario, że podzieliłaś się z nami wrażeniami o firmach z klinkierem i cegłami - myślę, że prawie każdemu te namiary się przydadzą. My możemy pochwalić się, że właśnie kończą nam więźbę i już niedługo będą kładli dachówkę... ojjjj piękny to widok dla oczekujących na dach nad głową. oby tak dalej pracowali, to może uda się wprowadzic jeszcze w tym roku - tak akurat na pierwszą rocznice naszego ślubu - byłoby super!!!!!! pozdrowienia dla wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.09.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Odpuszczam sprawę z oczysczalniami, chociaż bardzo mi szkoda Wrzuciłem temat szamb handlowcowi z hurtowni instalacyjej, mam na dzieję ze w przyszłym tygodniu przedstawi mi ciekawą propozycję i temat ruszy z miejsca, oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts