mik99 16.12.2005 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Rocky: jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 Twój głos w sondzie jest wydrukowany w Muratorze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.12.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Z tej okazji chciałem złożyć Wam życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i kasy na budowę i urządzanie domu marzeń Stosowna karta na naszej mapcegrzegorzleg piękna choinka, a bombki identyczne jak nasz domek Dziękuję za życzenia, myślę, że to ostatnie się szybko spełni - Mikołaj z PKOBP jest dosyć chojny jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 zakup wkładu to może jeszcze pół biedy, ale kto nam go fachowo zamontuje ? Ślimak Maciek a co u Ciebie z kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.12.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Witam wszystkich grupowiczów Naszej Grupy Za tydzień w sobotę jest Wigilia Z tej okazji chciałem złożyć Wam życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i kasy na budowę i urządzanie domu marzeń Stosowna karta na naszej mapce Za życzenia ślicznie dziekuję, a kartki na mapce obejrzeć nie mogłam, bo mi sie nie otworzyła, a włączył mi się za to program antywirusowy Hej, szczęśliwcy kominkowi i Ci od pięknych ogrodzeń i dachóweczek - może jakieś zdjęcia dla ogrzania serc tych, którzy jeszcze nie budują, cooo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.12.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Witam wszystkich grupowiczów Naszej Grupy Za tydzień w sobotę jest Wigilia Z tej okazji chciałem złożyć Wam życzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, no i kasy na budowę i urządzanie domu marzeń Stosowna karta na naszej mapce Dziękuję bardzo i Tobie też wszystkiego naaajlepszego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.12.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Hej, szczęśliwcy kominkowi i Ci od pięknych ogrodzeń i dachóweczek - może jakieś zdjęcia dla ogrzania serc tych, którzy jeszcze nie budują, cooo ! Wedle życzeń Renatko (nareszcie kupilismy aparat! ) http://www.olena.republika.pl/grudzien2.jpg Tak dzis wygladał nasz domek Krajobraz raczej nie ogrzewa ale sama chcialaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Tak dzis wygladał nasz domek Krajobraz raczej nie ogrzewa ale sama chcialaś OGRZEWA ! Cieszę się z Wami Ależ pieknie już wygląda Wasz domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1719499276 17.12.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Witam forumowiczów Grupy Chotomowskiej! Bardzo proszę o pomoc - ewentualne rady oraz informacje, które mogą wpłynąć na podjęcie ostatecznej decyzji co do wyboru miejsca! Działki - Chotomów ulica Polna! Według waszej opinii - "Co na NIE a co na TAK" w tej lokalizacji? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 18.12.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olena - dom jest prześliczny . Gratuluję . Mam tylko jedną maleńką uwagę . Kładż jak najszybciej dachówkę . Folia nie może być długo narażona na pronienie ultrafioletowe . Z praktyki wiem jak taka folia wygląda po zimie . [/b] Piotrek [/b] słuchaj głosu serca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 18.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Marian44 na folię promienie długo działać nie bedą, panowie skończą łaty i kładą dachówkę, prawdopodobnie od tego tygodnia. Nastepne zdjęcia, ktore zrobimy będą już z kawałkiem dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 18.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olena cieszę się razem z Tobą . Co będę wiedział , to podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.12.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 OLENA!!!!Piękny dom,naprawde strasznie mi się podoba.!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 18.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olena - instalacje elektryczne , alarmowe-spraktykowane na sobie mogę podpowiedzieć namiary , gdybyś potrzebowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.12.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 zakup wkładu to może jeszcze pół biedy, ale kto nam go fachowo zamontuje ? Tym tematem zajmiemy się chyba dopiero w Nowym Roku, może będzie bardziej łaskawy, co? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.12.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Olena - instalacje elektryczne , alarmowe-spraktykowane na sobie mogę podpowiedzieć namiary , gdybyś potrzebowała . Marian44 poproszę o kontakt, wciąż rozglądam się za elektrykiem. Czy Tobie też go ktoś polecił? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Najpewniej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Rocky Fajnie wygląda Twój domek z dachówką. Planujesz zimą zrobić instalacje? A okna jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.12.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Cześć Renatka, jesteś bardzo miła . Kiedy dasz nam szansę odwdzięczyć sie tymi komplementami ? Z dalszymi pracami czekamy do wiosny. A po okna udałem się do jareko. Z tych, które on oferuje Aluplast w kolorze nie nadaje się ze względu na przekroczoną wysokość okna tarasowego, a następne cenowo są okna Rehau. Więc wybór okien nie był taki trudny, a fachowy montaż jareko mam nadzieję, że zapewni spokój z oknami na lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Rocky ja to chciałabym choćby już jutro, aby komplermenty dotyczące mojej budowy były zasadne. Ale okoliczności idą już w dobrym kierunku. Plan z naniesionymi poprawkami wyłożony jest w tej chwili w gminie, sprawy moje też powoli, ale rozplątują się, wiec bliżej niż dalej. A o usługach jareko już czytałam w kilku miejscach, że warto. Przetrzesz szlak, to mnie i następnym będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 20.12.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 zakup wkładu to może jeszcze pół biedy, ale kto nam go fachowo zamontuje ? Tym tematem zajmiemy się chyba dopiero w Nowym Roku, może będzie bardziej łaskawy, co? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Jeśli chodzi o kominek to też jestem zainteresowany Myślę , że lipiec - sierpień przyszłego roku to czas na realizację No i najpewniej Tarnava.... a może x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 23.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Rocky - namiar do elektryka : 504 384 513 - pan Sławek . Z polecenia , widziałem ich robotę no i u mnie zrobili dobrze . Nie stosują narzutów na materiały , rabat w hurtowni mają ok 40% ,robią też z powierzonego. Są solidni . Wszystkim życze zdrowych i spokojnych świąt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 23.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie! Nie mam ostatnio czasu na pisanie (wykończeniówka...), ale to napiszę: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!Pozdrawiam serdecznie, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts