aha26 23.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 WESOŁYCH, ZDROWYCH i SPOKOJNYCH SWIĄT życzy aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 A co tu tak cichutko,czyżby wszyscy jeszcze świętowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 27.12.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nie, ja szukam dostawcy propanu (nie p-b) w butlach 33kg - ktoś ma jakiś namiar? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 28.12.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Cześć Sąsiad Może Cię zainteresuje http://www.gaspol.pl/new/promocja/promocje_lojal.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 30.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 trochę się rozpędziłem i wysłałem w eter życzenia, ale teraz już porządnie: Wszystkim Forumowiczom z naszych okolic życzymy razem z Nusią wspaniałej zabawy na Sylwestra i spełnienia chociaż jednego skrytego marzenia pozdrowienia Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Dzięki !!!!! Ja także życzeWszystkim wspaniałej zabawy Sylwestrowej i spełnienia marzeń w nadchodzącym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.12.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Szampańskiej Zabawy Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń w nowym roku od Pawła i Reni PS" aby wasze domy rosły szypciej i taniej w tym roku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 30.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 sylwestrowych harców do rana i szybkiego budowania dla całej grupy chotomowskiej...buziaki i pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 02.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 wszystkiego najlepszego w nowym roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.01.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Wszystkim Wam, spełnienia marzeń w Nowym Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 05.01.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No dobra, to wracamy do budowania: Zawiązała się grupa zainteresowana zakupem wkładów kominkowych TARNAVA http://www.tarnawa.com.pl - na razie cztery osoby: Nusia, mik99, Rocky i niżej podpisany. Kupujemy w Artkom na Łodygowej, na Zaciszu. Chętni do dołączenia do zamówienia proszeni są o pilny kontakt - najlepiej na komórkę 660 755 523. Wstępne przymiarki do ceny były niezłe, większą grupą możemy urwać coś więcej. Firma zapewnia transport i montaż, dla zainteresowanych także obudowę kominka. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 05.01.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No dobra, to wracamy do budowania: Uff, wreszcie Zawiązała się grupa zainteresowana zakupem wkładów kominkowych TARNAVA http://www.tarnawa.com.pl - na razie cztery osoby: Nusia, mik99, Rocky i niżej podpisany. Kupujemy w Artkom na Łodygowej, na Zaciszu. Maciek mógłbyś podać dokładniejszy adres, telefon i wytłumaczyć jak tam dojechać. Wybieramy się tam z Mikołajem w sobotę, chociaż chciałbym też, żeby ktoś od nich zajrzał do mnie i doradził mi na miejscu w pewnych kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 05.01.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witam, czy ktoś z Szanownych Grupowiczów ocieplał i zabudowywał poddasze?Jeżeli tak, to czy polecacie swoje ekipy? Właśnie zamierzam to zrobić najbliższym czasie i rozglądam się za jakąś niedrogą i solidną ekipą. Poza tym jakaś ekipa do wykończeniówki w stylu glazura, terakota też by się przydała.No i jeszcze zabudowa drewniana schodów żelbetowych. Z góry dzięki za wszelkie kontakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.01.2006 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 No dobra, to wracamy do budowania: Uff, wreszcie To może być całkiem niezły początek, mojej wykończeniowki, myślę. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=979979#979979[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 06.01.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Uzupełnienie tematu wkładów kominkowych: Kupujemy Tarnavy w firmie ARSKOM http://www.arskom.net, ul. Łodygowa 20 (z Radzymińskiej w stronę Ząbek, po prawej stronie), Warszawa. Na hasło "Grupa Chotomowska" mamy transport i montaż (w tym wszystkie materiały instalacyjne) gratis. Płacimy tylko za wkład i stojak. Ceny katalogowe z 22% VAT - jeśli ktoś zamówi jeszcze obudowę, cena będzie z 7% VAT. Z decyzją w sprawie obudowy można poczekać kilka m-cy od instalacji wkładu. Ceny obudowy to kwestia konkretnego projektu oczywiście, ale IMHO są rozsądne. Firma robi dobre wrażenie, szefem jest mistrz zduniarski, IMHO fachowiec z fajnymi pomysłami. W sobotę bedzie u nas i Rocky'ego, żeby uzgodnić szczegóły przed montażem. rafal9 - nasze poddasze ociepla teraz ekipa sprawdzona przez Maxymova (dzięki ) i zamówiona już przez mika99. Ceny rozsądne, przyzwoici fachowcy. Chcesz obejrzeć - zapraszam. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mlk 06.01.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Rocky - namiar do elektryka : 504 384 513 - pan Sławek . Z polecenia , widziałem ich robotę no i u mnie zrobili dobrze . Nie stosują narzutów na materiały , rabat w hurtowni mają ok 40% ,robią też z powierzonego. Są solidni . Czy ktoś jeszcze korzystał z tego elektryka? Poproszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.01.2006 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Uzupełnienie tematu wkładów kominkowych: ...Firma robi dobre wrażenie, szefem jest mistrz zduniarski, IMHO fachowiec z fajnymi pomysłami. W sobotę bedzie u nas i Rocky'ego, żeby uzgodnić szczegóły przed montażem. Maciek Maćku, technicznie, podjedziemy do Ciebie na budowę z Rockim jutro w granicach: 9.30-9,45 i fachowca zaprosimy na swoje budowy, a potem mamy zamiar jechać do siedziby firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.01.2006 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 http://www.tarnava.com.pl/slajdy/klasyczne/kl2.jpg http://www.tarnava.com.pl/slajdy/now/now11.jpg Pytanie mamy z Kasią jedno: szyba płaska, czy okrągła? Bo prostą zabudowę bez zbędnych fajerwerów, to wiemy. Może nie tak oszczędną w formie, jak tak ta. http://www.tarnava.com.pl/slajdy/now/now7.jpgA Wy co wybraliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Mnie się podoba wariant pierwszy z półokrągłą szybą .... i to bardzo Jak dobrze , że forum znów ożyło ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1977 06.01.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Witam Wszystkich Widzę że większość klubowiczów z okolic Chotomowa ma już bardzo zaawansowany stan budowy Swoich domków:-). Ja właśnie kupiłem projekt domu murator C110 i zamierzam go stawiać na wiosnę tego roku w Jabłonnie. Teraz jestem na etapie adaptacji projektu, oraz biegania po urzędach.... Mam prośbę, jeśli ktoś mógłby mi polecić solidną i niedrogą ekipę budowlaną to byłbym wdzięczny. A gdzie kupowaliście w naszych okolicach za rozsondną cenę materiały budowlane? Oj czuję że teraz będę tu często zaglądał. Dobrze że jesteście... Obawiałem się, że nie będę miał nawet kogo zapytać o doświadczenia na lokalnym rynku. Co prawda moja żona pochodzi z Jabłonny, ale ja z okolic Szczecina a w Jabłonnie mieszkam dopiero od 1,5 roku i jeszcze nie znam tutejszych wykonawców i sprzedawców. Za wszelką pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts