Nusia 16.01.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Tak jak Maciek wspominał dla naszego forum Pan Kazimierz liczy tylko kominek i stojak. Vat 22%. Ogólnie wyszło 3600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Tak jak Maciek wspominał dla naszego forum Pan Kazimierz liczy tylko kominek i stojak. Vat 22%. Ogólnie wyszło 3600. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką ) może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg No takie coś Ale tarnava tego nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No takie coś Ale tarnava tego nie robi? To Spartherm, jak wyglada tak kosztuje , niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jest już formularz zgłoszeniowy na spotkanie w Muratorze => Formularz zgłoszeniowy - zgłoś swój udział...Ilość miejsc jest chyba ograniczona, więc lepiej wcześniej wypełnić. Ktoś z Was się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ludziska kochane jedziecie na to spotkanie muratora.Nie wiem czy się wpisywać bo jak nikogo z naszej grupy nie będzie to chyba nie jade Dajcie znać czy ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.01.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Brawo aha26! Jestem co roku, powiem jedno: WARTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 17.01.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Jestem co roku, powiem jedno: WARTO! My też będziemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 18.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 My się nie wybieramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Od lutego bedę kupować płytę: płyty KG, wełnę, folie i stelarze. Grupowicze podajcie ceny po jakich udało WAM się dokonać transakcji na ww asortymenty i gdzie poleciacie lub odradzacie, zakupu dokonać? zawsze pogodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.01.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 W związku ze zbliżającym się terminem rozliczenia podatkowego w tym roku również pozwalam sobie wystosować do Was apel: Mały kuzyn mojego męża, Pawełek, cierpi na porażenie mózgowe. Rodzice robią, co mogą aby mógł w miarę sprawnie funkcjonować. Poprawa następuje bardzo małymi kroczkami, ale jest widoczna. Pawełek (Pawula, jak mówi sam o sobie) jest ślicznym i bardzo pogodnym chłopcem! Dzięki pieniążkom zebranym w zeszłym roku z 1% podatku Pawełek uczestniczył w 4 dwutygodniowych turnusach rehabilitacyjnych. Jeśli możecie, przekażcie 1% swojego podatku na rehabilitację Pawełka (dopisanie podanego numeru na przelewie powoduje, że przekazane środki "idą" na rehabilitację konkretnego dziecka). Jeśli możecie, przekażcie ten apel rodzinie i znajomym.... Pozdrawiam, Maria "Mam na imię Paweł, mam 6 lat, cierpię na dziecięce porażenie mózgowe i jestem dzieckiem słabo widzącym. Kilka miesięcy temu przeszedłem operację ortopedyczną w Łodzi, po której 5 tygodni miałem obie nóżki w gipsie. Jeszcze samodzielnie nie chodzę, nawet sam nie stoję, ale muszę bardzo dużo ćwiczyć i korzystać ze specjalistycznego sprzętu rehabilitacyjnego. Systematyczne wyjazdy na turnusy rehabilitacyjne, kompleksowa rehabilitacja, terapia psychologiczno – logopedyczna są dla mnie ogromną szansą abym mógł samodzielnie funkcjonować i żyć jak rówieśnicy. Takie turnusy są bardzo kosztowne i przekraczają możliwości finansowe moich rodziców.Jeżeli możecie, proszę pomóżcie mi ! Zrób dobry uczynek – nie oddawaj fiskusowi tego, co możesz dać organizacji pożytku publicznego Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”PKO BP XV O/WARSZAWA50 1020 1156 0000 7902 0007 7248 z dopiskiem „1% podatku na OPP (d-1834)” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.01.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 UkF: My wchodzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 21.01.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 UKF: ok. przekażemy. mam pytanie do osób mieszkających przy ul. Kasztanowej, ponieważ wiem, że na własną rękę zakładaliście gaz ziemny. Czy moglibyście podać mi namiary na instytucje, w której to załatwialiście? Będę ogromnie wdzięczna. Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 23.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 UKF: ok. przekażemy. mam pytanie do osób mieszkających przy ul. Kasztanowej, ponieważ wiem, że na własną rękę zakładaliście gaz ziemny. Czy moglibyście podać mi namiary na instytucje, w której to załatwialiście? Będę ogromnie wdzięczna. Grażyna Grazia111, niestety nie mogę podać Ci namiarów, ponieważ jak kupiliśmy działkę to gazociąg już znajdował się w drodze, ale myślę, że jak zadzwonisz do gazowni w Legionowie to na pewno podadzą Ci wszystkie niezbędne informacje - Biuro Obsługi Klienta tel. 0-22 774-40-99 - bardzo sympatyczne Panie, które chętnie udzielają informacji - powodzenia. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.01.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 !uwaga!do sprzedania działka budowlana: 1029mwszystkie mediapołożona blisko (400m) drodgi: legionowo-Józefów, miejscowość Stanisławów.blisko szkoła, sklep, las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 23.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Byku: dziękuję za tą informację. Po nitce do kłębka.... resztę się już dowiem od miłych pań w obsłudze klienta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1977 26.01.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 mik99 mam do Ciebie pytanie jaka cena tam jest za metr działki? Znajomi rozglądają się za działką i może byliby zainteresowani. A teraz pytanie z innej beczki. Ile może kosztować prowizorka budowlana przyłącza energetycznego? Mam swój kabel i skrzynkę elektryczną i potrzebuję wykonawcy z uprawnieniami, który ze mnie nie zedrze. Czy znacie namiary na jakiegoś fachmana? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 26.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Ile może kosztować prowizorka budowlana przyłącza energetycznego? Za mniej niż 500zł za robociznę i załatwienie formalnosci to chyba będzie ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.01.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 mik99 mam do Ciebie pytanie jaka cena tam jest za metr działki? Znajomi rozglądają się za działką i może byliby zainteresowani. pozdrowionka ok 95'000 pln za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1977 27.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ok mik99 przekażę znajomym. Jak będą zainteresowani to skontaktuję się z Tobą po bliższe namiary. Rocky rozumiem, że znasz jakiegoś elektryka, który za takie pieniądze mógłby podłączyć prąd. Jeśli tak to prosiłbym Ciebie o namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts