grzegorzleg 16.02.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Czy ktoś liczył ile osób przyznaje się do naszego klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.02.2004 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 http://sport.onet.pl/_i/galerie/dyscypliny/ks/pantani/05.jpgMarco Pantani http://sport.onet.pl/_i/galerie/dyscypliny/ks/pantani/08.jpghttp://sport.onet.pl/_i/galerie/dyscypliny/ks/pantani/07.jpghttp://sport.onet.pl/_i/galerie/dyscypliny/ks/pantani/04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.02.2004 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ooo, tak i nie zapowiada się na zmianę, niestety.1. Alice,2. GG,3. Grzegorzleg,4. Rogi,5. Peterka,6. Am,7. moja skroman osoba czy jeszcze ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 16.02.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 To prawda jest nas siedmioro choć zadeklarowała się jeszcze jedna osoba -mariol, ale ani jednego postu więcej Przepraszam że zacytuję sam siebie z postu trochę wyżej: A jak jest u was? Pewnie też jesteście po rozmowach z wykonawcami Może byśmy porównali ceny? Co wy na to ? Nikt nie podejmie tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 16.02.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Ja mam wode na głebokości ok 12-15m (jak wszyscy sąsiedzi) Woda przekracza normy żelaza i manganu. Na razie piję i zyję - na wiosne bedę zakładal filtr Cześć Adamie, filtr to musowo. Nie wierzę w nawet krystaliczną wodę. A jaką pompą ciągniesz? Pewnie masz zestaw hydroforowy? Pzdr. T/W Mam na zewnątrz polską pompe trójfazową (chyba model SM3) z Grudziądza (http://www.hydro-vacuum.pl/) - bardzo dobre pompy jedne z lepszych na świecie. Do tego zbiornik w piwnicy. Podczas budowy korzystałem z takiej pompy-hydrofora gardeny bez zbiornika - teraz będzie do podlewania ogrodu (mam drugą studnię). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.02.2004 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 am skąd dobre drewno do budowy drenianych elemntów konstrukcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 16.02.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2004 Chyba mam jakiś wrodzony talent do zapodawania wątków o lekkim zabarwieniu "emocjonalnym" Jak nie o kanale w garażu to zaczął się teraz dym w temacie OrlenGaz (temat z ubiegłego roku). Dla zainteresowanych zobaczcie ostatnie posty http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=16889&start=60 Dzięki Adamie (am) za info o pompie. mik99 - widzę, że mamy kolejne wspólne zainteresowania. Ogromnie lubię jeździć na rowerze (ostatnio z córką). Za starych dobrych czasów młodości, w każde wakcje robiłem z kumplami 2-3 tygodniowe wyprawy na Słowacje (przeważnie w ichnie Tatry). Trasy łacznie gdzieś po 1000-1200 km. Teraz to przeważnie jeździłem na działkę do teściów do Topoliny/Kałuszyn z Tarchomina. Bazując na własnym doświadczeniu podziwiam kolarzy, którzy tyle godzin potrafią wysiedzieć na siodełku i do tego pedałować w tempie 40-50 km/h. Od kilku dni siedzę nad wersją roboczą dziennika budowy - może wkrótce będę się mógł pochwalić efektami. Na razie za bardzo się wstydzę Pzdr całą grupę Chotomowską T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.02.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 am skąd dobre drewno do budowy drenianych elemntów konstrukcyjnych? Ja niestety mam kiepskie drzewo i nie moge polecić mojego źródła. Na pewno nie warto oszczędzać na konstrukcji. Wiem, że jest tartak w Chotomowie i mozna zamówić drzewo na domek - nie wiem na ile jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am 17.02.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 (...) mik99 - widzę, że mamy kolejne wspólne zainteresowania. Ogromnie lubię jeździć na rowerze (ostatnio z córką). (...) To polecam jazdę po lasach chotomowskich jeżeli jeszcze nie próbowaliście. Naprawdę jest gdzie jeździć.... a jeszcze dwa lata temu to mozna było jakąś sarenke w lesie podpatrzeć Pozdrawiam am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.02.2004 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 (...) mik99 - widzę, że mamy kolejne wspólne zainteresowania. Ogromnie lubię jeździć na rowerze (ostatnio z córką). (...) To polecam jazdę po lasach chotomowskich jeżeli jeszcze nie próbowaliście. Naprawdę jest gdzie jeździć.... a jeszcze dwa lata temu to mozna było jakąś sarenke w lesie podpatrzeć Pozdrawiam am Widzę kochani, że droga do własnego domku zbliża ludzi na wielu płaszczyznach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 18.02.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 No ja już nie mogę się doczekać. Myślałem że zacznę na początku Marca. Ale jak tak dalej pódzie z tą pogodą to nie wiem czy dam radę. A wy kiedy zaczynacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 18.02.2004 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ja myślę że koniec marca albo kwiecieńNa ten rok przewiduję stan otwarty z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.02.2004 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 No ja już nie mogę się doczekać. Myślałem że zacznę na początku Marca. Ale jak tak dalej pódzie z tą pogodą to nie wiem czy dam radę. A wy kiedy zaczynacie? Pierwszy plan to: surowy w tym roku i to jak najwcześniej czyt. marzec start, a jak będzie z naszą aurą?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 18.02.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Nas teraz też trzyma głównie pogoda. Chcielibysmy zrobić fundamenty przed świętami, a potem jazda na całego. Optymistyczny plan zakłada zamieszkanie na Boże Narodzenie. Życie niesie jednak tyle niespodzienek, że może być różnie.Obecnie finalizujemy też sprawę sprzedaży mieszkania i w banku (tu właścicie zaczynamy) o przeniesienie hipoteki zabezpieczajacej.Jak dobrze pójdzie to zaraz po 15 marca wiercimy studnie, i podłaczmy prąd. Pzdr Wszystkich niecierpliwych. Jeszcze nie raz pewnie zatęsknimy za obecnym "spokojem".T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 19.02.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Ja również planuję stan surowy w tym roku, z tym że chcę go podzielić na 2 etapy: 1. fundamenty-maj 2. reszta pod dach i przykrycie papą-sierpień-październik. Chciałabym już zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 19.02.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 PRZEPRASZAM.Jezcze pytanie do mik99:Czy planujesz wyłaz dachowy? Czy może w inny sposób rozwiążesz dostęp do kominów? W projekcie nic na ten temat nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2004 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 hermansky witaj wn aszej grupie bez granic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2004 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 PRZEPRASZAM. Jezcze pytanie do mik99: Czy planujesz wyłaz dachowy? Czy może w inny sposób rozwiążesz dostęp do kominów? W projekcie nic na ten temat nie widzę. Nie zastanawiałem się nad tym, jeszcze. Ile kosztować będzie więźba: -materiał, -montaż, -transport? Ile chcą ekipy, z którymi rozmawiasz za robociznę? Jeśli faktycznie będzie jakakolwiek mozliwość spotkania, to zaproszenie ponawiam, tym bardziej, że w połowie drogi postuj koniecznie zrobić trzeba. Myślę,c że wiele wspólnych temaów wieczór nam wypełni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2004 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Teraz pęłnia szczęścia (po trzech tygodniach) mam synka w domu.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 19.02.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 mik99 No to jesteście całą rodziną w domuTeraz poznasz co synek potrafi Na razie pewnie śpi i je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts