Rocky 27.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Rocky rozumiem, że znasz jakiegoś elektryka, który za takie pieniądze mógłby podłączyć prąd. Jeśli tak to prosiłbym Ciebie o namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam To elektrycy znani tu na grupie, podaję Ci namiary na priva. Do swojego skasowałem numer, bo wziął więcej niż się umawialiśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.01.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 To elektrycy znani tu na grupie, podaję Ci namiary na priva. Do swojego skasowałem numer, bo wziął więcej niż się umawialiśmy! to diabeł tasmański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 29.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam Wszystkich KlubowiczówWiększość z was jest z okolic Chotomowa i albo kończą albo już zakończyli budowe. Ja chcę rozpocząć stawianie domu od tej wiosny w Michałowie Reginowie jadąc od Jabłonny po prawej stronie tuż przed silikatami Projekt kupiłem na Bartyckiej "ich własny" http://www.dom.wandex.pl Czy mozna was prosić o kontakty do sprawdzonych ekip budowlanych, do inspektora nadzoru i td [email protected] Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich _________________Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 29.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jsc przejrzyj kilka ostatnich stron, było trochę o wykonawcach. Przesyłam też info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 30.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dziękuję bardzo 71kkk i Rockiemu za podane adresy . Dzwoniliśmy już do ludzi i teraz czekamy na ich oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Podciągam nas troche do góry. Zapadliście w sen zimowy czy co? Domy się budują, dzieci mają się rodzić, a Wy co??? Chwalić się tu proszę co u Was, a nie tak cichutko. Klawiatury pozamarzały czy jak? Jak tam te Wasze kominki, instalacje i Bóg wie co jeszcze tam robicie w te mrozy? A jak nic nie budujecie, to tu proszę na forum budować więzi, a nie spać. No! Ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witaj Renatka!!!!Własnie wczoraj o Tobie myslałam co tam u Ciebie słychać!!!Fajnie .ze w koncu się odezwałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 U nas taka stagnacja. Jutro chyba zdecydujemy się w końcu na okna, czekamy na druga transze kredytu, rozgladamy się za roznymi fachowcami i czekamy na koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 03.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witam GrupęTak sobie myślę, a może Pompa Ciepła ?. Mam gaz około 150 metrów od projektowanego domu, przy drodze i nie wiadomo kto i kiedy kurek zakręci. Gaz z butli drogi. Piec na paliwo stałe wymaga ciągłego nadzoru i dosypywania paliwa nie mówiąc już o pomieszczeniu na to paliwo. Ogrzewanie elektryczne drogie. Już sam nie wiem co dobre. Czy może ktoś zakłada pompę ciepła z naszej grupy? .A tak przy okazji czy ktoś już myślał o łączności wewnątrz domu ( telefony i takie tam z tym związane sprawy) ? A do administratora tej Grupy moje namiary w/g IrfanView to 527 x 130Pozdrawiam JSC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.02.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 U nas taka stagnacja. Jutro chyba zdecydujemy się w końcu na okna, czekamy na druga transze kredytu, rozgladamy się za roznymi fachowcami i czekamy na koniec zimy Olena a jakie okna będziecie mieli{plastiki czy drewniane?}? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.02.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Olena a jakie okna będziecie mieli{plastiki czy drewniane?}? Aha26 no na 99,99% drewniane jsc kiedyś myśleliśmy o pompie ciepła. Trzeba mieć do niej dość dużą działkę i podobno łysą - nie można na pompie sadzić drzew. I sama inwestycja ok. 30 tys. Może mam już przestarzałe dane, nie wiem. My mamy gaz w ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.02.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Faktycznie ostatnie mrozy uspiły naszą grupę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hosse Arkadio 04.02.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam wszystkich. To mój pierwszy raz . To dziś trafiłem na forum i od razu miłe zaskoczenie. Ludzie z moich stron. Budowę zaczynam 1 sierpnia.Ekipę zaklepałem - wcześniej niestety nie mieli czasu. Mam działkę w gminie Jabłonna a konkretnie na samym końcu gminy czyli w Bożej Woli. Po długich poszkiwaniach razem z żoną znależliśmy swój wymarziny domek. jest to "Prometeusz" z pracowni DOMUS- Flak & Abramowicz. 150 m powierzchni użytkowej, z poddaszem, nie podpiwniczony. Dla ciekawych podaję namiary. http://www.dobredomy.pl Jeśli nie Macie nic przeciwko chcielibyśmy dołączyć do waszej grupy, wymieniać doświadczenia i korzystać z porad. Pozdrawiamy wszystkich z grupy Chotomów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.02.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam wszystkich. To mój pierwszy raz . To dziś trafiłem na forum i od razu miłe zaskoczenie. Ludzie z moich stron. Budowę zaczynam 1 sierpnia.Ekipę zaklepałem - wcześniej niestety nie mieli czasu. Mam działkę w gminie Jabłonna a konkretnie na samym końcu gminy czyli w Bożej Woli. Po długich poszkiwaniach razem z żoną znależliśmy swój wymarziny domek. jest to "Prometeusz" z pracowni DOMUS- Flak & Abramowicz. 150 m powierzchni użytkowej, z poddaszem, nie podpiwniczony. Dla ciekawych podaję namiary. http://www.dobredomy.pl Jeśli nie Macie nic przeciwko chcielibyśmy dołączyć do waszej grupy, wymieniać doświadczenia i korzystać z porad. Pozdrawiamy wszystkich z grupy Chotomów. Witaj Hosse!!!!Zapraszamy do naszej grupy!!!!Bardzo fajny projekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 04.02.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam Grupę Tak sobie myślę, a może Pompa Ciepła ?. Mam gaz ... ..... A do administratora tej Grupy moje namiary w/g IrfanView to 527 x 130 Pozdrawiam JSC Witaj jsc Zrobiłem wg namiarów A do administratora tej Grupy Ho ho ... Wydaje mi się ,że GRUPA nie ma administratora A ta mapka to tak jakoś wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.02.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Cześć Hosse! Witaj w naszej grupie. Bardzo ładny domek będziesz budował. Kochani, jak się cieszę, że jednak nie zamarzliście U mnie nadal oczekiwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.02.2006 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Hosse Arkadio Witaj w grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Witam wszystkich forumowiczów chotomowskich.Dziękujemy ,że umieściliście nas na Waszej mapce.Jsc - to prawie to samo co ja.A ja to -Mago.Było by nam bardzo miło gdybyście przyjęli nas do swojej grupy. W związku z tym,że zamierzamy budować się w tej okolicy,bardzo chętnie skorzystamy z Waszych doświadczeń.Od kilku dni przeglądam Wasze forum i nie tylko i szukam wszelkich informacji związanych z budową.Będzie to nasza pierwsza budowa w życiu.Dzięki Wam mamy już pierwsze namiary na sprawdzone ekipy.Ja parę tygodni spędziłam szukając w internecie i mam sporo kontaktów ale rozpiętość cenowa ogromna.Co dalej -zobaczymy? :)Jeszcze raz Wam bardzo dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 04.02.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dziękuję bardzo 71kkk i Rockiemu za podane adresy . Dzwoniliśmy już do ludzi i teraz czekamy na ich oferty jsc proszę sprawdź ich jeszcze na własną rekę! A jak nic nie budujecie, to tu proszę na forum budować więzi, a nie spać. No! Ulżyło mi Cześć Renatka, wreszcie ktoś tu wszystkich ustawił do pionu ... czekamy na druga transze kredytu, rozgladamy się za roznymi fachowcami i czekamy na koniec zimy Olena w jakim banku macie kredyt, jak wygląda rozliczenie transzy? Macie jakieś przecieki, kiedy zima ustąpi ? Czy może ktoś zakłada pompę ciepła z naszej grupy? . jsc wogóle nie zainteresowałem się tym tematem , a widzę, że staje się coraz bardziej popularny. Budowę zaczynam 1 sierpnia.Ekipę zaklepałem - wcześniej niestety nie mieli czasu. (...) Jeśli nie Macie nic przeciwko chcielibyśmy dołączyć do waszej grupy, wymieniać doświadczenia i korzystać z porad. Pozdrawiamy wszystkich z grupy Chotomów. Witaj Hosse Arkadio ! My również w styczniu umawialismy ekipę na 1 sierpnia. Mieliśmy wprawdzie tygodniowy poślizg, ale obecnie mamy juz stan surowy i wszystko wskazuje na to, że w tym roku się wprowadzimy ! grzegorzleg jak się mieszka? mago witaj na forum ! Dzięki temu forum już uniknęliśmy wielu błędów i znaleźliśmy wiele przydatnych kontaktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2006 Dzięki, może się okazać że skorzystamy z którejś z Waszych ekip.Przynajmniej już sprawdzone.Chcieli byśmy zacząć budowę jak najszybciej.W poniedziałek odbieram mapki do celów projektowych,mamy warunki zabudowy i mam nadzieje ze adaptacja projektu zakończy się do końca przyszłego tygodnia.Pózniej wystąpienie o zgodę i ...............oby jak najszybciej Pozdrawiam Mago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts