mik99 24.02.2004 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 W wykończeniowe tematy raczej mnie do tej pory nadmiernie nie interesowały, poza bramą garażową i na posesję (Wiśniowskiego już wybrałem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 24.02.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 No, dla mnie to też przyszłość ale może ktoś ma jakiś namiar. Zawsze może coś taniej można spotkać. Mam nadzieję, że zima się szybko skończy bo już bym chciał zacząć być Bobem Budowniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.02.2004 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Co zatem z planowanym spotkaniem w sobotnie popołudnie, Kochani?Kto się pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 24.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 My oczywiście z mężem i małą. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.02.2004 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Proponuję listę: i tak1. AM Adaś 2os.2. Alice Kasia Wojtek 2os.3. Mik 1os.Proszę o dopisywanie się poprzez kopiowanie listy, tak zachowamy porządek, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 25.02.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Cześć Wszystkimponiżej zamieszczam mapkę sytuacyjną Pubu DZIKI. Podjadę dzisiaj po pracy zorientować się co i jak (czy wogóle można?). Wstępnie rezerwuję(chociaż może to nie być konieczne) 2 stoliki na: sobotę 28.02 na godzinę 16.30PzdrT/W http://republika.pl/tadeo_s/mapa1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 25.02.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Ja niestety jak już pisałem mam imprezę rodzinną. Więc będę z wami myślami. Przy nastepnej okazji spotkamy się i pogadamy. No oczywiście nieustanie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.02.2004 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Hallo Rogi! Rozmawiałem dziś z ekipą (Pan Grzegorz Kulas), o którym pisaliśmy sobie. Starszy pan zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Jeśli tylko się, na polu finansowym dogadamy to ekipę mam. Mam nadzieję, że nie zedrą ze mnie skóry a przy okazji nr tel do kierownika chyba podałeś niewłaściwy, spróbuj ponownie. Rogi daj znak, że żyjesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 25.02.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Do Wszystkich Zainteresowanych kto chce i może to zapraszam do pubu Dziki sobota 28.02 od godz. 16.30 Zarezerwowałem wstępnie na 6-7 osób, chociaż w porze kiedy będziemy prawdopodobnie nie będzie tłoku. Na miejscu można zjeść jakiś obiadek (np potrawy z grila). Menu nie jest zbyt obszerne, ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zakres cenowy 10-30 zł. Oczywiście dla koneserów jest też piwsko. Pewnie jednak więcej będziemy paplać niż delektować swoje podniebienia przysmakami lokalnej kuchni. Dojazd pokazałem na mapce. Czyli za torami w lewo Piwoniową do końca - tam jest reklama Dzików (równo 1 km) i potem w prawo (zresztą nie można gdzie indziej) bezasfaltową dróżką jakieś 250 m. i po lewej stronie będzie wjazd na parking i sam lokal. Gdyby pojawił się ktoś, kogo nie mieliśmy okazji poznać z widzenia, to znakiem rozpoznawczym będzie leżący na stoliku MURATOR Zapraszam jeszcze raz serdecznie - nie tylko osoby z grupy Chotomowskiej, ale wszystkich co chcą pogadać o budowaniu i nie tylko. T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.02.2004 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Nic dodać, a tak nawiasem mówiąc Alice: Tomek, czy razcej Wojtek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 25.02.2004 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Nic dodać, a tak nawiasem mówiąc Alice: Tomek, czy razcej Wojtek? Jak by to powiedzieć W dokumentach na pierwsze mam Tadek i tak się raczej przedstawiam nowopoznanym osobom i pod tym imieniem funkcjonuję poza rodziną. W domu jednak jestem Wojtek (tak mam na drugie i tak na mnie od urodzenia wołają). Niezły bigos Używajcie jak chcecie, jestem dobrze wytresowany i reaguję na obydwa imiona Dlatego podpisuję się T/W. Żonka twierdzi, że w moim zachowaniu widać tą dwoistość osobowości Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 26.02.2004 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jeszcze o Dzikach.Dla zainteresowanych:http://www.klubdziki.pl/PzdrT/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.02.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Nic dodać, a tak nawiasem mówiąc Alice: Tomek, czy razcej Wojtek? Jak by to powiedzieć W dokumentach na pierwsze mam Tadek i tak się raczej przedstawiam nowopoznanym osobom i pod tym imieniem funkcjonuję poza rodziną. W domu jednak jestem Wojtek (tak mam na drugie i tak na mnie od urodzenia wołają). Niezły bigos Używajcie jak chcecie, jestem dobrze wytresowany i reaguję na obydwa imiona Dlatego podpisuję się T/W. Żonka twierdzi, że w moim zachowaniu widać tą dwoistość osobowości Pzdr T/W Jesteś zodiaklanym Bilźniakiem? Tadziu to raczej do Ciebie: Wojtku będziemy mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 26.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jesteś zodiaklanym Bilźniakiem? Tadziu to raczej do Ciebie: Wojtku będziemy mówić. Nie, jestem typowym upartym Skorpionem. Wojtuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 26.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Jaka szkoda, że nie mogę się z Wami spotkać i w końcu Was poznać. Mam nadzieję, że następnym razem mi się uda. Bawcie się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 26.02.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Ja też niestety jak już pisałem ni bedę. Więc do następnego razu może w Legionowie jako nowym naszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 26.02.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witam!Mik, żyję, żyję. Czekam z niecierpliwością na zmiane decyzji w starostwie. Generalnie lecą w kulki. Ale mają jeszcze tylko 16 dni. Zmana kosmetyczna, ale oni wciąż nie mają czasu.Aż mi sie odechciewa pogłębiac tematy z działki budowlanej.Co do spotkania to jeszcze nie wiem. Mik, a co z tym numerem. Mówiąc o kierowniku masz na mysli Kulasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.02.2004 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Witam! Mik, żyję, żyję. Czekam z niecierpliwością na zmiane decyzji w starostwie. Generalnie lecą w kulki. Ale mają jeszcze tylko 16 dni. Zmana kosmetyczna, ale oni wciąż nie mają czasu. Aż mi sie odechciewa pogłębiac tematy z działki budowlanej. Co do spotkania to jeszcze nie wiem. Mik, a co z tym numerem. Mówiąc o kierowniku masz na mysli Kulasa? W starostwie uważaj na Mirkę WYPYCH, straszna formalistka, jeśli nie posmarujesz. Ja należę do grona ludzi co świat chcą zmieniać i gdy oświadczyłem, że od mnie żadnej dodatkowej korzyści (urzędnicy przecież MY ich utrzymujemy) nie dostanie piętrzyła mi problemy (dokumenty skladałem 5 razy!!!), ale się nie poddałem i decyzję mam. ROGI tel do kierownika budowy, z Kulasem jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 27.02.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Znowu śnieg !Kiedy przestanie ja już bym startował. jutro kupuję trochę stali i cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.02.2004 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 PETER, niestety ja też nogami przebieram, a towar drożeje ustaw sobie jako stronę ulubioną , http://pogoda.onet.pl/0,12796,38,miasto.html , ale spójrz na piątek w przyszłym tygodniu, MASAKRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts