Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Wszystkim

poniżej zamieszczam mapkę sytuacyjną Pubu DZIKI. Podjadę dzisiaj po pracy zorientować się co i jak (czy wogóle można?). Wstępnie rezerwuję(chociaż może to nie być konieczne) 2 stoliki na:

sobotę 28.02 na godzinę 16.30

Pzdr

T/W

http://republika.pl/tadeo_s/mapa1.jpg

Hallo Rogi!

Rozmawiałem dziś z ekipą (Pan Grzegorz Kulas), o którym pisaliśmy sobie. Starszy pan zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Jeśli tylko się, na polu finansowym dogadamy to ekipę mam.

Mam nadzieję, że nie zedrą ze mnie skóry :lol:

a przy okazji nr tel do kierownika chyba podałeś niewłaściwy, spróbuj ponownie.

8)

Rogi daj znak, że żyjesz! 8)

Do Wszystkich Zainteresowanych

kto chce i może to zapraszam do pubu Dziki sobota 28.02 od godz. 16.30

Zarezerwowałem wstępnie na 6-7 osób, chociaż w porze kiedy będziemy prawdopodobnie nie będzie tłoku. Na miejscu można zjeść jakiś obiadek (np potrawy z grila). Menu nie jest zbyt obszerne, ale myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Zakres cenowy 10-30 zł. Oczywiście dla koneserów jest też piwsko.

Pewnie jednak więcej będziemy paplać niż delektować swoje podniebienia przysmakami lokalnej kuchni. :lol:

Dojazd pokazałem na mapce. Czyli za torami w lewo Piwoniową do końca - tam jest reklama Dzików (równo 1 km) i potem w prawo (zresztą nie można gdzie indziej) bezasfaltową dróżką jakieś 250 m. i po lewej stronie będzie wjazd na parking i sam lokal.

Gdyby pojawił się ktoś, kogo nie mieliśmy okazji poznać z widzenia, to znakiem rozpoznawczym będzie leżący na stoliku

MURATOR

Zapraszam jeszcze raz serdecznie - nie tylko osoby z grupy Chotomowskiej, ale wszystkich co chcą pogadać o budowaniu i nie tylko.

T/W

Nic dodać, a tak nawiasem mówiąc Alice: Tomek, czy razcej Wojtek?

Jak by to powiedzieć :oops:

W dokumentach na pierwsze mam Tadek i tak się raczej przedstawiam nowopoznanym osobom i pod tym imieniem funkcjonuję poza rodziną. W domu jednak jestem Wojtek (tak mam na drugie i tak na mnie od urodzenia wołają). Niezły bigos :roll:

Używajcie jak chcecie, jestem dobrze wytresowany i reaguję na obydwa imiona :lol:

Dlatego podpisuję się T/W. Żonka twierdzi, że w moim zachowaniu widać tą dwoistość osobowości :wink:

Pzdr

T/W

Nic dodać, a tak nawiasem mówiąc Alice: Tomek, czy razcej Wojtek?

Jak by to powiedzieć :oops:

W dokumentach na pierwsze mam Tadek i tak się raczej przedstawiam nowopoznanym osobom i pod tym imieniem funkcjonuję poza rodziną. W domu jednak jestem Wojtek (tak mam na drugie i tak na mnie od urodzenia wołają). Niezły bigos :roll:

Używajcie jak chcecie, jestem dobrze wytresowany i reaguję na obydwa imiona :lol:

Dlatego podpisuję się T/W. Żonka twierdzi, że w moim zachowaniu widać tą dwoistość osobowości :wink:

Pzdr

T/W

Jesteś zodiaklanym Bilźniakiem?

Tadziu to raczej do Ciebie: Wojtku będziemy mówić.

:lol:

Witam!

Mik, żyję, żyję.

Czekam z niecierpliwością na zmiane decyzji w starostwie. Generalnie lecą w kulki. Ale mają jeszcze tylko 16 dni. Zmana kosmetyczna, ale oni wciąż nie mają czasu.

Aż mi sie odechciewa pogłębiac tematy z działki budowlanej.

Co do spotkania to jeszcze nie wiem.

Mik, a co z tym numerem. Mówiąc o kierowniku masz na mysli Kulasa?

Witam!

Mik, żyję, żyję.

Czekam z niecierpliwością na zmiane decyzji w starostwie. Generalnie lecą w kulki. Ale mają jeszcze tylko 16 dni. Zmana kosmetyczna, ale oni wciąż nie mają czasu.

Aż mi sie odechciewa pogłębiac tematy z działki budowlanej.

Co do spotkania to jeszcze nie wiem.

Mik, a co z tym numerem. Mówiąc o kierowniku masz na mysli Kulasa?

W starostwie uważaj na Mirkę WYPYCH, straszna formalistka, jeśli nie posmarujesz.

Ja należę do grona ludzi co świat chcą zmieniać i gdy oświadczyłem, że od mnie żadnej dodatkowej korzyści (urzędnicy przecież MY ich utrzymujemy) nie dostanie piętrzyła mi problemy (dokumenty skladałem 5 razy!!!), ale się nie poddałem i decyzję mam.

8)

ROGI tel do kierownika budowy, z Kulasem jest ok.