mago 08.11.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Mam pytanie ,czy ocieplenie styropianem ma dochdzić do desek nad wieńcem czy trzeba zostawić przerwę a od środka dopchnąć wełną min. Bardzo proszę o odpowiedzi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 08.11.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam Dzięki za słowa otuchy, robiłeś drenarz opaskowy wokół budynku, gdzie budowałeś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 08.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Witam Dzięki za słowa otuchy, robiłeś drenarz opaskowy wokół budynku, gdzie budowałeś..... Drenarz nie był potrzebny Należało tylko odprowadzić wodę deszczową z rynny na odległość około 2 m od domu aby nie miała tendencji płynąć pod fundamenty Budowa w okolicy stadionu w Legionowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 08.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Do jakich temperatur jakiekolwiek prace mają sens ? (Mam na myśli murowanie, wylewanie...) aha, oczywiście tempertaury na minusie, bo maxi-plusy nam na razie nie grożą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 09.11.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mam pytanie ,czy ocieplenie styropianem ma dochdzić do desek nad wieńcem czy trzeba zostawić przerwę a od środka dopchnąć wełną min. Bardzo proszę o odpowiedzi. Dzięki co prawda nie mam deskowania tylko folię ale u mnie wczoraj pracownik kładł styropian do samej folii a szczeliny wokół krokwi uszczelniał pianką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 09.11.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 SONAL serdeczne dzięki .A tynk zamierzasz jeszcze kłaść w tym roku czy czekasz do przyszłego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 09.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jestem mocno na minusie więc w żadnym razie w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 09.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 (wycofuję rekomendację) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 09.11.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Sonal- jestem zainteresowana namiarami.Jeśli możesz to podeślij na prv.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 09.11.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 sonal - szczęściarzu!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 09.11.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 mago -> właśnie o Tobie pomyślałem w pierwszej chwili ślimak -> właśnie tak to widzę, aż się boję myśleć co by było gdyby on się nie trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 09.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Sonal- dzięki serdeczne. Myślę,ze grudzień będzie u mnie możliwy.Wszystko tak naprawdę zależy od tego kiedy podłączą mi PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 09.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jeśli mogę, to również prosiłbym o kontakt. Na początku przyszłego roku prawdopodobnie zacznę "wykończeniówkę wewnętrzną" , czyli elektryka, hydraulika, CO, tynkowanie, wylewki i wszystko co robi się pod klucz. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.11.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A ja ponawiam pytanko o ekipe do stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 09.11.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam. Szukam dobego cieśli na grudzień. Może ktoś poleci swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 09.11.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Pozdrawiam budowniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Witam Gdzie w okolicy znajdę ciężki sprzęt;koparka,spychacz,dzwig,transport z HDS-em...... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 09.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 manykes poleciało na PRV pozdro........ http://img517.imageshack.us/img517/6170/apysu0.th.jpg uważajcie na to co robicie na budowie, bo ZŹELENIEJECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 jeszcze raz serdeczne dzięki...... ,jesteście moimi liderami w tej grupie jeżeli chodzi o pomoc..... pozdrawiam was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 10.11.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witam. Szukam dobego cieśli na grudzień. Może ktoś poleci swojego? Moja ekipa robiła cały stan surowy włącznie z więżbą.deskowaniem i papowaniem.Możesz spróbować zadzwonić.Tel na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts