mik99 01.03.2004 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Właśnie rozmawiałam z geodetą co będzie wytyczał budynek.Powiedzcie, czy 400 zł to dużo? Kasia to dobra cena, a skąd geodeta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 01.03.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Znajomy. Z Legionowa.Ten co mi załatwiał mapki.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 01.03.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Czy macie może kogoś kto ma do sprzedania używaną siatkę ogrodzeniową?Potrzebuję ok.74 m. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 01.03.2004 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Znajomy. Z Legionowa.Ten co mi załatwiał mapki. Kasia Ok. znam sprawę... nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 01.03.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Mik czy chcesz moją umowę? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 01.03.2004 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2004 Kasiu, tak ale mam jeszcze czas na dogadanie się z ekipą. Ostaniowynikł mały problemik tak zwany: lokalny , ale mam nadzieję, że niedługo będę miał go za sobą. I wówczas się zgłoszę. Sprawa wyjazdu do tartaku jest aktualna, jednak jeszcze tydzień zwłoki, potrzebował będę, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 MIK może termin 18.03.Wojtkowi pasuje a Tobie? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.03.2004 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 MIK może termin 18.03.Wojtkowi pasuje a Tobie? Kasia Myślę, ze bliżej końca tygodnia, coś wiedzieć więcej będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Cześć! Widzę ,że nie tylko ja jestem ( z naszej grupy)tak wcześnie MIK'u może znasz kogoś chętnego do sprzedania tanio siatki do wstępnego ogrodzenia (może być używana ca.74 m)? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.03.2004 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Cześć! Widzę ,że nie tylko ja jestem ( z naszej grupy)tak wcześnie MIK'u może znasz kogoś chętnego do sprzedania tanio siatki do wstępnego ogrodzenia (może być używana ca.74 m)? Kasia Cześć Moja Droga Koleżanko! Ja się melduję, ale tylko na chwilę, zaraz wychodzę, niestety. Nic nie słyszałem, ale będę miał to na uwadze. A, zima trzyma, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 02.03.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Alice!Myślę, że ten geodeta weźmie mniej niz 400 zł. za wytyczenie, ale sprawdź:606-226-526, Grzegorz Kalita jestz Ursusa. Polecam.U mnie za mapki wziął coś około 550 zł.Gdzie wybieracie się do tartaku?Dziś będę jechał do tartaku w Chotomowie. Cena więźba 480, deska calówka 380. Dodatkowo za impregnacje po 50 zł. Chyba siezdecydyuje na impregnację w tartaku choć kiedyś byłem przeciwny. Miesiąc poleży pocięte w tym tartaku, a potem tuż przed postawieniem więźby na 2 godz. do wanny (zamierzam przy tym być) i z głowy. Preparat bromowy.Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Słyszałam , że drewno mają młode i słabo wysuszone ,ale nie widziałam.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 02.03.2004 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Do Alice:Jasne, że orientowałam się co do atrakcyjności cenowej Mark-Bud-u. Spośród następujących firm:- Goran z Lublina,- M&S,- jednej firmy z Torunia (nie pamiętam w tej chwili nazwy)- fabryki okien z LegionowaMARK-BUD dał najlepszą cenę.Od Gorana i M&S trudno było doprosić się wyceny. W ogóle okna to bardzo trudny temat, zwłaszcza jak przed ich wyborem trafi się na to Forum. Cieszę się, że mamy to już za sobą.Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 UKF Jaki typ profili brałaś( barwione w masie czy białe ,jakie okucia ,szyby) i jak dali Ci za m2? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 02.03.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Alice,a znasz tartak gdzie mają wysuszone i wysezonowane drzewo? - bo ja nie. Można sobie zafundować suszenie komorowe ale 1 m3 kosztyje 170 zł.A słuszałaś o składzie drzewa w Michałowie koło LUXDUDU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Nie.Tylko na Wolskiej. Na razie w tym tygodniu będę miała więcej informacji Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 02.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 UKF & Alice powiedzcie gdzie jest ta firma od okien Mark-bud. Szukam okien najchętniej plastikowych w okleinie? Tanich i ładnych no i quality odpowiednie Podajcie mi namiary na Mark bud proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 02.03.2004 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Alice, MARK-BUD robi okna z profili Schuco, stosuje okucia Roto.My wybraliśmy białe, trzykomorowe. W oknach rozwierno-uchylnych na parterze (nie wszystkie okna na parterze są otwierane) będą okucia antywłamaniowe 3 stopnia, wszystkie okna na parterze z szybami P2. Te nieotwierane - z nawiewnikami mechanicznymi. No i jeszcze mamy mieć szare a nie czarne uszczelki.Nie potrafię Ci podać ceny za metr kwadratowy, zawsze pytaliśmy o "całokształt". Peterka, namiary podam Ci jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 02.03.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 UKF ta hurtownia jest w Legionowie lub okolicach. Może mają strone www.Powiedz cenę standardowego okna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 02.03.2004 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 PETERKO W Legionowie nie ma ich przedstawicielstwa.Telefon 751 93 94 dostałam od Pchełka. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts