Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu, tak ale mam jeszcze czas na dogadanie się z ekipą.

Ostaniowynikł mały problemik tak zwany: lokalny :( , ale mam nadzieję, że niedługo będę miał go za sobą. I wówczas się zgłoszę.

Sprawa wyjazdu do tartaku jest aktualna, jednak jeszcze tydzień zwłoki, potrzebował będę, ok? :wink:

Cześć!

Widzę ,że nie tylko ja jestem ( z naszej grupy)tak wcześnie :wink:

MIK'u może znasz kogoś chętnego :roll: do sprzedania tanio siatki do wstępnego ogrodzenia (może być używana ca.74 m)? :-?

Kasia

Cześć Moja Droga Koleżanko!

Ja się melduję, ale tylko na chwilę, zaraz wychodzę, niestety.

Nic nie słyszałem, ale będę miał to na uwadze.

A, zima trzyma, co?

Alice!

Myślę, że ten geodeta weźmie mniej niz 400 zł. za wytyczenie, ale sprawdź:

606-226-526, Grzegorz Kalita jestz Ursusa. Polecam.

U mnie za mapki wziął coś około 550 zł.

Gdzie wybieracie się do tartaku?

Dziś będę jechał do tartaku w Chotomowie. Cena więźba 480, deska calówka 380. Dodatkowo za impregnacje po 50 zł. Chyba siezdecydyuje na impregnację w tartaku choć kiedyś byłem przeciwny. Miesiąc poleży pocięte w tym tartaku, a potem tuż przed postawieniem więźby na 2 godz. do wanny (zamierzam przy tym być) i z głowy. Preparat bromowy.

Co wy na to?

Do Alice:

Jasne, że orientowałam się co do atrakcyjności cenowej Mark-Bud-u. Spośród następujących firm:

- Goran z Lublina,

- M&S,

- jednej firmy z Torunia (nie pamiętam w tej chwili nazwy)

- fabryki okien z Legionowa

MARK-BUD dał najlepszą cenę.

Od Gorana i M&S trudno było doprosić się wyceny. W ogóle okna to bardzo trudny temat, zwłaszcza jak przed ich wyborem trafi się na to Forum. Cieszę się, że mamy to już za sobą.

Pozdrawiam, Maria

Alice, MARK-BUD robi okna z profili Schuco, stosuje okucia Roto.

My wybraliśmy białe, trzykomorowe. W oknach rozwierno-uchylnych na parterze (nie wszystkie okna na parterze są otwierane) będą okucia antywłamaniowe 3 stopnia, wszystkie okna na parterze z szybami P2. Te nieotwierane - z nawiewnikami mechanicznymi. No i jeszcze mamy mieć szare a nie czarne uszczelki.

Nie potrafię Ci podać ceny za metr kwadratowy, zawsze pytaliśmy o "całokształt".

Peterka, namiary podam Ci jutro.