mago 30.01.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Przepraszam że zaczepiam i się doklejam bez zaproszenia ale bliższej mojemu zakwaterowaniu grupy nie znalazłam mieszkam w Winnicy koło Pułtuska i tu będzie rósł mój domek i od razu na dzeń dobry z zapytankiem występuję. Nie są mi znane podwarszawskie hurtownie budowlane ale mam nadzeję że ceny w nich są korzystniejsze niż w Pułtusku Jeśli ktoś ma chwilkę to proszę o namiary na jakieś konkretne hurownie - to ułatwiłoby mi zapoznanie się z rynkiem Pozdr Ze dwie lub trzy strony wcześniej podane są telefony okolicznych hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Pewnie ze świetlikiem z boku... My też sie nad tym zastanawialiśmy ale chyba zostaniemy przy standardowych Gerdziakach Te na zamówienie jakosciowo sa bardzo porównywalne z Gerdą, jesli chodzi o cenę - nieznacznie wyzsza. tak, z naświetlem z boku i z góry. Cuda niewidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.01.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mik99 ale już fajnie wygląda Wasz domek... Ja cały czas borykam sie z drzwiami wewnętrznymi, może ktoś pomoże. Nie chce drogich (wiem że posypią się gromy, że jak tani, to kiepskiej jakości) ale może nie zawsze tak musi być? Bo na przykład wczoraj znalazłam jakieś oferty stolarzy: drzwi drewniane za 800-900 pln to już nie tak źle biorąc do porównania np Portę czy InterDoor.... Znalazłąm tez ofertę Classena(średnia) Polskone i Dre - te z niższej półki, widziałam je tylko na zdjęciach, czy ktoś je ma lub miał i co onich powiecie?? Pomóżcie kochani, bo jak się oakzuję to straaasznie trudne i czasochłonne takie urządzanei domu... Pozdr dzisiaj odwiedziłam Bartycką, bo spodobały mi się drzwi dewro. Niestety ten wzór, który sobie wymyśliłam z montażem, ale bez klamki 2270! Mam katalogi polskone i dre. niestety doświadczeń jeszcze z tymi drzwiami nie mam. Jakie kupowaliście drzwi wewnętrzne? lub będziecie kupować? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.01.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Mik99 ale już fajnie wygląda Wasz domek...[/guote] Cieszę się, że i WAM się podoba. [quote name="marhab13 Ja cały czas borykam sie z drzwiami wewnętrznymi, może ktoś pomoże. Nie chce drogich (wiem że posypią się gromy, że jak tani, to kiepskiej jakości) ale może nie zawsze tak musi być? Bo na przykład wczoraj znalazłam jakieś oferty stolarzy: drzwi drewniane za 800-900 pln to już nie tak źle biorąc do porównania np Portę czy InterDoor.... Znalazłąm tez ofertę Classena(średnia) Polskone i Dre - te z niższej półki, widziałam je tylko na zdjęciach, czy ktoś je ma lub miał i co onich powiecie?? Pomóżcie kochani, bo jak się oakzuję to straaasznie trudne i czasochłonne takie urządzanei domu... Pozdr[/quote] Dom to dom. Drzwi kupuje się raz, ale jak nie stać na fajerwerki to warto kupić solidne za rossądną cenę. Ja tak robię. Do naszego domu kupiliśmy Portę na regulowanej ościeżnicy z ładnymi klamkami i za komplet z montażem (rabat jak zwykle "chotomowski") w sumie 4'800 za 7 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 30.01.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Dom to dom. Drzwi kupuje się raz, ale jak nie stać na fajerwerki to warto kupić solidne za rossądną cenę. Ja tak robię. Do naszego domu kupiliśmy Portę na regulowanej ościeżnicy z ładnymi klamkami i za komplet z montażem (rabat jak zwykle "chotomowski") w sumie 4'800 za 7 szt. mik99 zgadzam się z Tobą, że dom to dom, ale na tyle rzeczy musi wystarczyć w jednym czasie, że o fajerwerkach mogę tylko pomarzyć. Ale kwota, którą podajesz wydaje mi się już bardzo do przyjęcia (ciekawe co na to nasz domowy analityk finansowy ) Napisz gdzie kupowałeś te drzwi i kto montował (jak pytałam u dealera przy drodze w Jabłonnej, to mówił, że sam montarz 160 pln)... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.01.2007 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Sykomat, ale na bartyckiej z montażem na 7%. Taniej już nigdzie się nie udało nam zamówić. Cena montażu dla regulowanej ościeżnicy zawiera wszystkie pianki...itd. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Sykomat, ale na bartyckiej z montażem na 7%. Taniej już nigdzie się nie udało nam zamówić. Cena montażu dla regulowanej ościeżnicy zawiera wszystkie pianki...itd. powodzenia To faktycznie dobra cena. Mik - gdzie kupowałeś te drzwiczki ? pzdr. t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Pewnie ze świetlikiem z boku... My też sie nad tym zastanawialiśmy ale chyba zostaniemy przy standardowych Gerdziakach Te na zamówienie jakosciowo sa bardzo porównywalne z Gerdą, jesli chodzi o cenę - nieznacznie wyzsza. tak, z naświetlem z boku i z góry. Cuda niewidy to tak jak my, tzn my_ślimy o tym Ale tak jak ktos napisał - drzwi (przynajmniej wejsciowe) kupuje sie raz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jeszcze drąże temat okien: Czy decydowaliscie sie na okucia anty-włam, szyby anty-włam, i takie tam ?? Czy wszystko zwaliliście na ochronę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Witajcie, czy ktos z Was robił kominek z płaszczem wodnym ??? pozdrawiam Agnieszka Ja się przymierzam. Tylko mi nie piszcie że kotłownia i takie tam... Naczytałem się już Decyzja o s t a t e c z n a :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 31.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Do naszego domu kupiliśmy Portę na regulowanej ościeżnicy z ładnymi klamkami i za komplet z montażem (rabat jak zwykle "chotomowski") w sumie 4'800 za 7 szt. _________________ A drzwi ładne,oj ładne,ładne No i cena faktycznie niezła . My zdecydowaliśmy się na drewniane.Wyszło coś koło 950 -1000 zł za sztukę z montażem.listewkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Do osób, które czytają a nie piszą, nowych forumowiczów lub osób z naszego forum, które jeszcze szukają swojego wymarzonego kącika:Wczoraj rozmawiałem z gosciem który sprzedał mi działkę. Ma jeszcze ich troszke i z dalsza sprzedażą wstrzymuje sie do wiosny.Jesli ktoś jest zainteresowany to prosze na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 31.01.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 mago: daj namiar, gdzie to robiliście, bo jak za drewno z montarzem, to wydaje mi sie super cena? z góry dziekuję Tinus i Linka: "Sykomat, ale na bartyckiej z montażem na 7%. " czy to jest nazwa firmy? Jak tam trafić, może stronka po prostu? Dzięki kominek: my chcemy bez płaszcza, nie przekonały nas korzyści, mąż wybrał Laudela panoramicznego i tu się pojawia problem (w moim rozumieniu, bo dla meża jest ok), bo ten model niema szybra (szyber, szybra, szybera... trudne słowo ). Podobno można coś tam nałożyc gotowego, ale zastanawiam się czy to będzie ok. Co myślicie? pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 31.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Tinus i Linka: "Sykomat, ale na bartyckiej z montażem na 7%. " czy to jest nazwa firmy? Jak tam trafić, może stronka po prostu? Dzięki ---------------------------------------------------------------------------------------------------już sama znalazłam, a czemu nie kupowaliście w Jabłonnej? Byłoby blizej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 31.01.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Do naszego domu kupiliśmy Portę na regulowanej ościeżnicy z ładnymi klamkami i za komplet z montażem (rabat jak zwykle "chotomowski") w sumie 4'800 za 7 szt. _________________ A drzwi ładne,oj ładne,ładne No i cena faktycznie niezła . My zdecydowaliśmy się na drewniane.Wyszło coś koło 950 -1000 zł za sztukę z montażem.listewkami . a w jakiej firmie, jeśli możesz powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 31.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jeszcze drąże temat okien: Czy decydowaliscie sie na okucia anty-włam, szyby anty-włam, i takie tam ?? Czy wszystko zwaliliście na ochronę ?? my wzięliśmy antywłamy nad ochroną zastanawiamy się, z której oferty skorzystać Juwentuas, czy Solid. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 31.01.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jeszcze drąże temat okien: Czy decydowaliscie sie na okucia anty-włam, szyby anty-włam, i takie tam ?? Czy wszystko zwaliliście na ochronę ?? Dowiedz się o warunki ubezpieczenia domu bez okuć i szyb antywłamaniowych. Może ułatwi Ci to podjęcie decyzji .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.01.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Sykomat, ale na bartyckiej z montażem na 7%. Taniej już nigdzie się nie udało nam zamówić. Cena montażu dla regulowanej ościeżnicy zawiera wszystkie pianki...itd. powodzenia To faktycznie dobra cena. Mik - gdzie kupowałeś te drzwiczki ? pzdr. t. sykomat bartycka (ostatni wjazd), jeśli taka potzreba będzie to zapraszam do siebie: jutro od 10 będę w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.01.2007 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Jeszcze drąże temat okien: Czy decydowaliscie sie na okucia anty-włam, szyby anty-włam, i takie tam ?? Czy wszystko zwaliliście na ochronę ?? my wzięliśmy antywłamy nad ochroną zastanawiamy się, z której oferty skorzystać Juwentuas, czy Solid. pozdrawiam Na solid wynegocjowałem 60 pln, a chyba, jako jedyni mają trzy załogi na stałe w chotomowie. Warto rozmawiać z Panem Markiem Jadackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 31.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Na solid wynegocjowałem 60 pln, a chyba, jako jedyni mają trzy załogi na stałe w chotomowie. Warto rozmawiać z Panem Markiem Jadackim. Jako jedyni mają tak dużo czy tak mało ? t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts