Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Sądząc po ostatnich postach moje informacje mogą być troszkę spóźnione, ale obiecałam, więc piszę:

Namiary:

MARK-BUD; ul. Kopciuszka 5; Dziekanów Leśny; tel. 751-93-94

jadąc od Warszawy w kierunku Gdańska treba skręcić w prawo na ostatnich światłach (kierunek na Łazy) w Łomiankach i dosłownie za kilkadziesiąt metrów w lewo. Należy wjechać w taką "polną" drogę biegnącą równolegle do trasy W-wa - Gdańsk.

My wybraliśmy profile trzykomorowe białe Schuco Corona, okucia Roto Centro.

Ceny:

- okno 88 x 120 (cm) rozwierno-uchylne 332 zł netto

- -''- 88 x 120 -''- nieotwierane, z szybą P2 i nawiewnikiem: 413 zł netto

- drzwi tarasowe 178,5 x 217,5 rozwierne, rozwierno-uchylne z ruchomym słupkiem, szyba P2: 1.857 zł netto

- parapet biały 22 x 91,5: 19 zł

- montaż okien: 16 zł/m

- montaż parapetów: 5 zł (o kurczę, nie wiem czy za sztukę czy za metr).

Pozdrawiam, Maria

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie. Też buduję koło Legionowa. Zamówiłem 5-komorowe pvc okleinowane od strony zewnętrznej. Firma dała mi je w cenie aktualnie obowiązującej u nich promocji na Aluplast. Będą montowali na przełomie marca i kwietnia (gratis). Oferta cenowa była bardzo ciekawa . Jeśli jesteście zainteresowani jakimiś jeszcze informacjami proszę o priv lub na mail.

Witajcie. Też buduję koło Legionowa. Zamówiłem 5-komorowe pvc okleinowane od strony zewnętrznej. Firma dała mi je w cenie aktualnie obowiązującej u nich promocji na Aluplast. Będą montowali na przełomie marca i kwietnia (gratis). Oferta cenowa była bardzo ciekawa . Jeśli jesteście zainteresowani jakimiś jeszcze informacjami proszę o priv lub na mail.

Dzięki za inicjatywę!

Trol Nie krępuj się, po to jest grupa: pisz otwarcie. :wink:

Kochani!

Czy zastanowiliście nad moim zapytaniem?

Może byłoby korzystniej gbybyśmy zamówienie/wycenę okien złożyli jednocześnie, w większości siła!

Wtedy byłaby szansa na maksymalnie korzystne warunki zakupowe.

Jeśli uzyskalibyśmy zgodność w tej kwestii, to kto mógłby ewentualnie zebrać od zainteresowanych zamówienia i reprezentować grupę wówczas w kontaktach z Firmą?

Ochotnicy?

8)

MIKU sądzę,że do mnie to zapytanie..... :roll:

MIK ja zrobiłam wyceny ,żeby mieć wyjście do dalszych negocjacji.Jak dostanę wycenę zgłaszam akcept do wspólnego negocjowania.

:) Chodzi o to,żeby nie dali nam cen takich jak ja dostanę we wstępnej wycenie.

Pozdrawiam

Kasia

WItajcie.Jak uda się Wam uzgodnić jakąś sensowną f-mę i zdecydujecie się na zakup napiszcie. Bardzo jestem ciekaw konfrontacji swoich cen z tym, co ja zapłaciłem na początku roku(konfrontacja jakości oczywiście nie ma znaczenia bo na naszym poziomie nie jesyteśmy w stanie tego dostrzec- w porównywanych profilach - czas pokaże ich jakość)

MIKU sądzę,że do mnie to zapytanie..... :roll:

MIK ja zrobiłam wyceny ,żeby mieć wyjście do dalszych negocjacji.Jak dostanę wycenę zgłaszam akcept do wspólnego negocjowania.

:) Chodzi o to,żeby nie dali nam cen takich jak ja dostanę we wstępnej wycenie.

Pozdrawiam

Kasia

Kasia my zawsze rozumieliśmy się bez specjalnych epitetów uzupełniajacych , moja żona twierdzi, że idelanie wyczuwasz moje intencje. BRAWO! :p :lol: :p

Jednak w tym przypadku nie chciałem bezposrednio niczego sugerować, tym bardziej, że okna mnie faktycznie interesują, ale w kontekscie przyszłego roku, niestety raczej. Nie mniej jednak z wyceny sie nie wycofuję, można zamówić złożyc i później załozyć.

Ceną, jaką udało sie Tobie wynegocjować warto podadać dalszym negocjacjom, potpierając się teraz dużo większą ilością i używając słowa kluczowego np. grupa inwesrotrska, czy spóldzielnia...

Walczyć możnaw kilku płaszczyznach:

- o termin płatności;

- rabatowanie uzupełniajace,

- gratisowy montaż....

Kasiu powodzenia, napisz kto prześle specyfikację z naszych grupowiczów. Ja oczywiście.

Własnie dostałam wycenę szczegółową rozpiskę dam wieczorem.Kwota 22 tys. brutto za 15 okien z montażem ALUPLAST.

ROGI

Kwestię płatności chcę wynegocjować.Ja mówiłam im , że zamówienie teraz ,faktura do 30 kwietnia, odbiór lipiec sierpień.Natomiast płatność według mnie część przy fakturze reszta po montażu.

Kasia