Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

grazia111 wynika z tego że masz szczególne umiejętności :wink: ,

nie pamiętasz może pod jaki adres trzeba się zgłoscić, jakiś nr telefonu ? z góry dzięki

zaraz poszukam i prześlę na Twoją skrzynkę

pozdrawiam

dzięki za zainteresowanie sprawą , mam nadzieję, że będę mógł się w jakiś sposób zrewanżować, choć biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie, nie wiem czy będę miał taką szansę

pozdrawiam

Może to zależy także od jakości tynku.... Musiałabym dopytać użytkowników, którym robiła ekipa, którą jestem zainteresowana.

Bardzo proszę dopytaj tych użytkowników, bo niedługo czeka nas decyzja w tym temacie. :lol: :lol: :lol: :lol:

Jeśli można zapytać - ile biorą za metr kw?

Innych też proszę, aby wypowiedzieli się jak to jest z tymi tynkami w praktyce :D :D :D

dzięki za zainteresowanie sprawą , mam nadzieję, że będę mógł się w jakiś sposób zrewanżować, choć biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie, nie wiem czy będę miał taką szansę

pozdrawiam

to będę pamiętała :lol: a ponieważ jestem bardzo ciekawska, to pewnie wproszę się na Twoją budowę.... :lol:

Witaj KALI04 :) Życzę Ci, zeby ten rok był pod znakiem ukończenia budowy :D Nasz poślizg trwał ponad rok, jeszcze nie skończyliśmy ale... mieszkamy :lol: 8)

Grazia111 słyszałam, że w poniedziałek ma się u Ciebie pojawić elektryk? Czy możesz go kopnąc z taką siłą, żeby w końcu doleciał do mnie? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol:

MARSYLIAA mam wrażenie, że widziałam Was dzis ok 16.30 na Waszej działce? Nie mierzyłeś jej krokami? :)

A ogólnie.... wiosna kochani, wiosna :) Szpaki drą dzioby aż miło, dziś powiesiliśmy budkę dla ptaków na jednym z naszych (aż) trzech drzew :lol: Zaczynamy planować wiosenne porządki wokól domu a ja się zastanawiam, czy nie zacząć uprawiać ryż. Bo jak dziś chodziłam po dzialce to mi się woda przez kalosze przelała :lol: :evil: :lol: :evil: :roll:

Miałaś sobie wykopać ode mnie sosenki i inne samosiejki są też liściaste, więc nie narzekaj na te 3 drzewa. Te, które masz są za to bardzo piękne i duże.

Miej kawkę w pogotowiu, bo niedługo nadciągam :D

Renatko pewnie skorzystam i wykopię :) Ale Twoje tujki Ci zostawię :wink: :lol:

Kawka jest w pogotowiu, czekam :)

Grazia111 słyszałam, że w poniedziałek ma się u Ciebie pojawić elektryk? Czy możesz go kopnąc z taką siłą, żeby w końcu doleciał do mnie? :wink: :wink: :wink: :wink: :lol:

to jeszcze czegoś u Ciebie nie skończył :o

zaczynać będzie już od 3. poniedziałku, ale do trzech razy sztuka, to może zacznie. W końcu przed tynkami ma się wyrobić! :roll:

Dach skończony!!!! tak się cieszę.

OLENA czy mogłabyś podać mi namiary na waszego elektryka? Czy jesteś z niego zadowolona? Wiosna przed nami, okna prawie zamówione i czas na dalsze harce na budowie. :D

Niestety elektryk Oleny zarezerwowany na najbliższe tygodnie 8) 8)

....ale czy Olena z czystym sumieniem może go polecić???? :roll:

ze swojego doświadczenia jeszcze nie wiem

....ale czy Olena z czystym sumieniem może go polecić???? :roll:

Chyba do ćwiczenia cierpliwości jedynie... :-?

Grazia111 niby skończył... tylko to nie działa tak jak powinno :evil: :evil: :evil: i tak już do nas jedzie któryś tydzień... daleko ma... :)

A Renatka o tych tujkach to chyba tak z ironią :wink: Ale kto wie, kto wie? :) Ja bym ich nie ruszała, może odbiją.