rogi 04.03.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Peterka,Ciekawe.Trzeba sprawdzić. AliceByłaś na miejscu, oglądałaś?Taka forma płatności odpowiada mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 04.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Pojadę w najbliższym czasie.Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 05.03.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dzień dobry ! Dzisiaj nikogo nie ma????? Optymistyczna pogoda. Jak by tak świeciło już do końca Marca to pod koniec można ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Peterko jestem prawie cały czas , tylko praca goni. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 05.03.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Cały czas myśle o tych oknach już sam nie wiem co bym chciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Ja niestety ostatnio czasu na czytanie, a pisanie tym bardziej nie mam. Szkoda...tylko, że ta pogoda nie idzie w parze z temperaturą. pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.03.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Dostałam wycenę z MARK-Budu 23 tys. Zastanawiam się nad swoimi preferencjmi co okien.Mam zbyt wygórowane? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 05.03.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 dzwoniłem tam gdzie dał namiary Peterka.Ceny niskie, ciekawe jak z jakością.Mają 4 lub 5 komorowe. 4 komorowe sa tam tansze niż 3 komorowe w markbudzie.4 komorowe 1,5 x 1,5 kosztuje 735 zł brutto, 5 komorowe 799 zł brutto czyli tyle ile 3 komorowe w markbudzie. Profile Brigman (czy jakoś tak) a okucia Siegenia. Wszystko Niemcy. Monatż 18 zł za metr.Warto sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 05.03.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 O jejku, ale jesteście strasznie do przodu!!! A beton, bloczki i piasek juz macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 05.03.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 U mnie bloczki i beton komórkowy stoją od grudnia. Cegła również. W piwnicy "dojrzewa" styropian na fundament i ściany oraz wełna na ocieplenie stropu. Stal już zdążyła pokryć sie rdzą. teraz tylko drzewko i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Do Alice, a ściśle Wojtku: Chyba załapałem ochotę na cyfraka cudaka. Wczoraj znajomy przesłał mi kilka fotek mojego synka, mając od dawna zainstalowany program: photoshop, obrobiłem je i zabawa mnie wciągnęła do tego stopnia, że coś bym sobie ewentualnie zapodał. Czy sam juz zakup zrealizowałeś? Czy faktycznie canona tak jak planowałeś? czekam na forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.03.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Czy sam juz zakup zrealizowałeś? Czy faktycznie canona tak jak planowałeś? 2xTAK Canon Ixus 400 - naprawdę fajna, mała zabaweczka Szkoda tylko, że brakuje czasu by w pełni się w tym temacie zrealizować. Ma sporo opcji, które mam nadzieję, kiedyś przetestować. Od razu dokupiłem pojemniejszą kartę 256 Mb. Gość ma fajną ofertę i jest słowny. Zobacz tu: http://www.aparaty.ua.pl Wydaje mi się, że zdecydowanie taniej niż nawet w naszych sklepach internetowych. Odbierałem sprzęt na giełdzie foto w Stodole. Gwarancja 2 lata. Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Za ile? Bo przeglądam stronki i mam kilka typów: Minolta Dimage G400 Minolta Dimage G500 Olympus Camedia C-450 + zestaw Olympus Camedia C-50 ZOOM + zestaw Canon Ixus 400 + torba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.03.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 A traz z innej beczki. U kogo dowiadywać się - sklepy, hydraulicy,.... jaki kocioł potrzebuję do domu. Jak mi koleś z pracy rzucił, że za swój kociołek z zasobnikiem dał 15k (po rabacie) to mi ... opadła. Potrzebuje namiary na kogoś kto obiektywnie wyliczy i doradzi, bo wiadomo, że w sklepach będą naciągać na najdroższe rozwiązania (np. nie jestem przekonany czy to musi być konieczne kocioł kondensacyjny stojący). W projekcie domu mam podane zapotrzebowanie ciepła na poziomie 18700 W przy kubaturze 1198m3, zaś wsp jednostkowy strat ciepła 16 W/m3. Kocioł ma mieć podobno 24 kW. Chce zweryfikować te dane, żeby wiedzieć do jakiego obszaru zawęzić poszukiwania i ile kasy szykować. No i potrzebne to jest przy wyborze kominów. Dzięki za wszelkie info. Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 05.03.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Za ile? Bo przeglądam stronki i mam kilka typów: Minolta Dimage G400 Minolta Dimage G500 Olympus Camedia C-450 + zestaw Olympus Camedia C-50 ZOOM + zestaw Canon Ixus 400 + torba Ja dałem równe 2 tys. - 1780 aparat i 220 karta. Muszę jeszcze zanabyć gdzieś futerał, bo szkoda by się porysował, tak ładnie wyglada - sreberko T/W PS. Nie jest to może i szczyt techniki, ale w całości spełnia moje wymagania i myślę, że przy tej cenie ma dobry stosunek jakości i możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Mam takiego zaufanego hyraulika, jest faktycznie przygotowany do rozmowy , a nie jest na szczęście biznesmanem.Cenowo w porządku, choć nie najtańszy, ale na pewno bardzo dobry, a robiłem kiedyś sporo remontów i z wieloma współpracowałem. Teraz czasem podrzucam konkakt znajomym, bo wiem ,że niczego nie zawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2004 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2004 Na razie typuję, ale nie wiem czy w Polsce kupię? Znajoma do Dubaju leci, a chce pomóc, więc może skorzystam...bo ceny mogą ponoć z nóg powalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 06.03.2004 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Cześć. Jeszcze troche i i wejdziemy na forum fotografia Ja kilka lat temu robiłem zdjecia na konkursy Jest to moja pasja, która zeszła na plan drugi po budowaniu!!! Ale zawsze myślęi wiem że do niej wrócę. Mam jeszcze w planach -cos co wszystkim polecam a warunki mamy do tego super. Zegrze -Serfing. Szkoła serfingu latem ? Nie wiem czy w tym roku ale za roczek Znajomy na nartach opowiadał że jest super. Zegrze obok po wybudowaniu trzeba coś robić!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 06.03.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Dałem okna MS w paru miejscach do wyceny. Te same okna jednak ceny minimalnie się róznią. Natomiast bloczki i piasek (bo fundamenty juz mam) kupowałem po 2zł w LuxBud Legionowo. Są ok. Piasek btałem od faceta z ogłoszenia w gazecie TOi OWO. Ceny około 17ton 300 zł. Dziś czytałem w GW że idzie w górę cena stali! I to prawda bo znajomy w hurtowni mówił, że cały czas idzie w górę. Podobno Chińczycy kupują wszystką stal w Europie na budowę igrzysk olimpijskich. Prawda czy nie cena idzie w górę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.03.2004 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2004 Cześć. Jeszcze troche i i wejdziemy na forum fotografia Ja kilka lat temu robiłem zdjecia na konkursy Jest to moja pasja, która zeszła na plan drugi po budowaniu!!! Ale zawsze myślęi wiem że do niej wrócę. Mam jeszcze w planach -cos co wszystkim polecam a warunki mamy do tego super. Zegrze -Serfing. Szkoła serfingu latem ? Nie wiem czy w tym roku ale za roczek Znajomy na nartach opowiadał że jest super. Zegrze obok po wybudowaniu trzeba coś robić!!!! Widzę, ze wiele pasji w grupe mieć będziemy. Ja rower, nartki, fotki (chyba kupię niebawem cudaka cyfraka). , a przy okazji coś dla oka: moja działka w Chotomowie jesienią http://foto.onet.pl/upload/7/91/_224914_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/14/59/_224913_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts