Tinus i Linka 09.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam Gdzie mogę kupić betoniarkę, taczki na dobry początek a może ktoś chce się pozbyć używanego sprzętu albo wypożyczyć ? Pozdrawiam Jesli nie korzystasz z ekipy (budujesz sam) to warto jednak kupić a nie wypozyczać. Całkiem interesujace oferty są w supermarketach budolanych - obi, praktiker itp.. Jesli chcesz wypożyczyć to w Legionowie jest kilka wypożyczalni, np: przy tej ulicy przy której jest sąd (jadąc na północ od sądu uliczka w leweo - jest reklama). Bo ekipa to powinna mieć raczej własny sprzęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 09.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Działeczki o których pisałem w Janówku są od 100zł (były..) do 130zł ze wszystkimi mediami już na działce przy asfaltowej drodze dojazdowej. bardzo blisko PKP, PKS, sklep samoobsługowy, szkoła, przedszkole, przychodnia NFZ. Do wszystkiego w kilka minut na pieszo I nawet są poustawiane tablice z numerami telefonów do właścicieli. Dziobak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 09.03.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 No tak, od razu widać jak szukają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 09.03.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dalej szukam sprawdzonej pracowni lub architekta do zrobienia indywidualnego projektu domku. Możecie kogoś polecić? Dziobak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Dalej szukam sprawdzonej pracowni lub architekta do zrobienia indywidualnego projektu domku. Możecie kogoś polecić? Dziobak A z gotowców nic Wam nie podpasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 09.03.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam ekipę własną tzn szwagier, wujek no i ja na mury, a dalej to juz ekipy.Mam załatwiony dach, elektryka, hydraulika i ogrzewanie. Więc nie jest tak źle. A betoniarkę raczej miałem na myśli kupić używaną - a jeśli nie znajdę to kupię nową - bo moja ekipa za daleko mieszka by wieźć ze sobą z Bieszczad. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 09.03.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj Robiii.Niedawno byłem Castoramie na Targówku i jest tam spory wybór betoniarek.Sam tam kupowałem w zeszłym roku-betoniarka 130l- spisuje się jak narazie dobrze.Odwiedż też sklep "metalowy"- jadąc od Chotomowa do Jabłonnej po prawej stronie ,jest tam duży wybór i niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 09.03.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Mam ekipę własną tzn szwagier, wujek no i ja na mury, a dalej to juz ekipy. Mam załatwiony dach, elektryka, hydraulika i ogrzewanie. Więc nie jest tak źle. A betoniarkę raczej miałem na myśli kupić używaną - a jeśli nie znajdę to kupię nową - bo moja ekipa za daleko mieszka by wieźć ze sobą z Bieszczad. Pozdrawiam A kiedy chcesz ruszać z robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 09.03.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witam.Czy ktoś z was jest na etapie elektryki ?Napiszcie jaki jest koszt za punkt z materiałem lub bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.03.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zastanawiam się gdzie można zamówić lustro cięte na wymiar? Kupował ktoś z Was takowe? Glazurnik zrobił mi już sliczne miejsce, musze je lustrem zalepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 09.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zastanawiam się gdzie można zamówić lustro cięte na wymiar? Kupował ktoś z Was takowe? Glazurnik zrobił mi już sliczne miejsce, musze je lustrem zalepić Zastanów się czy na pewno chcesz mieć wmontowane lustro pomiędzy płytkami. My mieliśmy kiedyś taką opcję i po kilku latach lustro od ściany jakoś tak matowiało,pojawiły się ciemne plamy i paskudnie to póżniej wyglądało,powiedziano nam ,że powinno być jakoś specjalnie zabezpieczone. Od kiedy mam powieszone normalnie na płytkach ,nic się nie dzieje.Nie ma plam . Dopytaj u szklarzy.Oni powinni przyciąć na wymiar i podpowiedzą, które lustra można tak montować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.03.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Zastanawiam się gdzie można zamówić lustro cięte na wymiar? Kupował ktoś z Was takowe? Glazurnik zrobił mi już sliczne miejsce, musze je lustrem zalepić W Jabłonnie jest taki magik. Dr. Szkiełko się nazywa lub cos takiego. Nie jest to żaden garaż choc na taki wygląda. Poszukaj w internecie albo: Jadąc z w-wy przy wjeździe do Jabłonny skręć w prawo (na górce - koło starego sklepu z rowerami) - jadąc pod lasem (las po prawej) powinnaś dojechać. A jak nie to spytaj kogokolwiek z napotkanych. Powinny być jakies szyldy na drzwach etc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.03.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 W Jabłonnie jest taki magik. Dr. Szkiełko się nazywa lub cos takiego. Nie jest to żaden garaż choc na taki wygląda. Faktycznie jest coś takiego, wiem gdzie mago troszkę niepokoju we mnie zasiałaś... ale chyba zaryzykuję. Jeśli to kwestia podkładu myślę, że profesjonalista będzie wiedział w czym problem. Wiszące lustro mam w łazience na dole a zawsze mi się marzyło takie w ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 09.03.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 WitamPowoli zaczynam przymierzać się do budowy mojego domku.Mam pytanie na jakiej głębokości trzeba wykonać odwiert w jabłonnej aby mieć w miarę dobrą wodę. Interesują mnie okolice ulic modlińskiej niwnej piaskowej i wiślanej.Czy ktoś może mi polecić osobę lub firmę zajmującą się zakładaniem studni???Proszę o odpowiedzi i z góry dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.03.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 pawelgawel2002poleciaoło na PRV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 10.03.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 mago troszkę niepokoju we mnie zasiałaś... ale chyba zaryzykuję. Jeśli to kwestia podkładu myślę, że profesjonalista będzie wiedział w czym problem. Wiszące lustro mam w łazience na dole a zawsze mi się marzyło takie w ścianie... Zdaje się,że powinno być czyś zabezpieczone od spodu,żeby nie chłonęło wilgoci.Popytaj,cobyś póżniej nie żałowała,niech zabezpieczą ,malująi wówczas na długo będzie piękne.Słyszałam też ,że powinno się dawać w takie miejsca lustra kryształowe ale czy to prawda? Nie wiem .Szklarz powinien wiedzieć. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 10.03.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 mago troszkę niepokoju we mnie zasiałaś... ale chyba zaryzykuję. Jeśli to kwestia podkładu myślę, że profesjonalista będzie wiedział w czym problem. Wiszące lustro mam w łazience na dole a zawsze mi się marzyło takie w ścianie... Zdaje się,że powinno być czyś zabezpieczone od spodu,żeby nie chłonęło wilgoci.Popytaj,cobyś póżniej nie żałowała,niech zabezpieczą ,malująi wówczas na długo będzie piękne.Słyszałam też ,że powinno się dawać w takie miejsca lustra kryształowe ale czy to prawda? Nie wiem .Szklarz powinien wiedzieć. Powodzenia ja kupowałem takie lustro w Castoramie - tam przycinają pod wymiar, mozna tez ew. je tam frezowac. A ciemne plamy to sprawka grzybow, wiec lustro takie powinno być przyklejone dobrym klejem z zabezpieczeniem antygrzybicznym. U mnie nie ma zadnych plam, ale lustra wisza dopiero 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dynkuś 11.03.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam. Czytam Was od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać bo po pierwsze popełniłam straszną profanację Wy budujecie, a ja kupiłam gotowy domek , (z braku czasu, z wygody) , ale jestem zadowolona po drugie już go nawet wykończyłam prawie zostały schody wewnątrz, tarasy, i balkony. Ale czytaąc Wasze wątki pomyślałam że głupotą z mojej strony by było nie poznać tak fajnych ludzi. Więc witam. I zapytuę czy mimo popełnionych grzechów głównych mogę z wami odczasu do czasu pobyć???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 11.03.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Więc witam. I zapytuę czy mimo popełnionych grzechów głównych mogę z wami odczasu do czasu pobyć???? Witaj Dynkuś! Ja też na początku szukałam gotowego domku do kupienia Ale budowanie to fajna sprawa jednak. Myślę, że spokojnie możesz do nas dołączyć - spora część właśnie wykańcza swoje domki ( i siebie przy okazji). Witaj więc w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 11.03.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Witam. Czytam Was od dłuższego czasu, ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać bo po pierwsze popełniłam straszną profanację Wy budujecie, a ja kupiłam gotowy domek , (z braku czasu, z wygody) , ale jestem zadowolona po drugie już go nawet wykończyłam prawie zostały schody wewnątrz, tarasy, i balkony. Ale czytaąc Wasze wątki pomyślałam że głupotą z mojej strony by było nie poznać tak fajnych ludzi. Więc witam. I zapytuę czy mimo popełnionych grzechów głównych mogę z wami odczasu do czasu pobyć???? Witamy w grupie Im nas więcej ,tym weselej i ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts