Tinus i Linka 01.04.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Gdzie tanio mozna kupić siatkę leśną do tymczasowego ogrodzenia dzialki. Potrzebuje 40 - 50 mb Może ktoś ma na zbyciu? No i pytanie gdzie mozna sensownie kupić słupki i siatkę powlekaną na ogrodzenie ? Potrzebny namiar na wykonawcę elmentów metalowych : brama, furtka i przesła ogrodzeniowe Pozdrawiam Ja kupiłem w castoramie (koło macro w alejach - tam jest catorama czy praktiker - nie pamiętam) 50 mb za (jeśli mnie pamięć nie myli) 150 pln. I to jest najlepsza cena jaką udało mi się zlokalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 01.04.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Tinus i Linka Dziei dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 01.04.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 kris19: Teraz maja promocje na lesna w Castoramie (jest na bilbordach)- 50m za 137 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 BETON .........przestroga......... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39980&postdays=0&postorder=asc&start=4560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Potrzebny namiar na wykonawcę elmentów metalowych : brama, furtka i przesła ogrodzeniowe.Pozdrawiam Poleciało na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.04.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 A TAK Z INNEJ BECZKI .......ile trwa OSPA bo mnie dopadła........ Dwa-trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.04.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 MAŁGOSIU na szczęście zrobiło się lepiej po tygodniu ale jeszcze wyglądam jak pole po bombardowaniu POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 03.04.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam Potrzebny namiar na wykonawcę elmentów metalowych : brama, furtka i przesła ogrodzeniowe.Pozdrawiam Poleciało na priv Dzięki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.04.2007 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 MAŁGOSIU na szczęście zrobiło się lepiej po tygodniu ale jeszcze wyglądam jak pole po bombardowaniu POZDRO..... Pawełku Czyżbyś chadzał już w okolicy przedszkoli? Tylko nie drap Po rozdrapaniu zostaja brzydkie dołki A jak Twoje Dziewczynki?Zdrowe czy tez się pochorowały? Kurujcie się szybciutko i zapraszam na działeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 MAŁGOSIU na szczęście zrobiło się lepiej po tygodniu ale jeszcze wyglądam jak pole po bombardowaniu POZDRO..... Pawełku Czyżbyś chadzał już w okolicy przedszkoli? Tylko nie drap Po rozdrapaniu zostaja brzydkie dołki A jak Twoje Dziewczynki?Zdrowe czy tez się pochorowały? Kurujcie się szybciutko i zapraszam na działeczkę co do przeczkola to mam w domu Małe i Duże dziecko co do drapania to niestety za późno o ten 1 raz na szczęście dziewczyny całe i zdrowe i humory dopisują NA SPOTKANIE NATOMIAST DOCZEKAĆ SIĘ JUŻ NIE MOGĄ I NAPEWNO NIEDŁUGO SIĘ POJAWIMY - może uda nam się wpaść najpierw na działkę a potem do was w sobotę POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.04.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 NA SPOTKANIE NATOMIAST DOCZEKAĆ SIĘ JUŻ NIE MOGĄ I NAPEWNO NIEDŁUGO SIĘ POJAWIMY - może uda nam się wpaść najpierw na działkę a potem do was w sobotę.POZDRO....... Może do soboty skończą mi już kładzenie tynków zew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 04.04.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Nie pamiętam już czy pytałąm tu na grupie: szukam wykonawcy tynków wewn. gipsowych - tych z agregatu. Błagam o namiary (oczywiście najlepiej - sprawdzone).Aaaaa.... stan surowy w zasadzie skończony. Okna, drzwi i alarm są. A my ledwo żyjemy. Dobrze że ciepło się robi, to trochę jakoś tak weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 04.04.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Nie pamiętam już czy pytałąm tu na grupie: szukam wykonawcy tynków wewn. gipsowych - tych z agregatu. Błagam o namiary (oczywiście najlepiej - sprawdzone). Aaaaa.... stan surowy w zasadzie skończony. Okna, drzwi i alarm są. A my ledwo żyjemy. Dobrze że ciepło się robi, to trochę jakoś tak weselej. Co mam to dam POOOleciało na pw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPCIO 05.04.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja mogę się w końcu pochwalić, że kupiłem działkę!!!!! Jabłonna ul. Zacisze (za osiedlem Listopadowa Legionowskiej spółdzielni) 1000m A teraz już tylko: Niech się mury pną do góry!!! GRATULUJĘ !!! Będziemy sąsiadami. Ja buduję na ul. Mieszka I w Legionowie jakieś 300 - 400 m od osiedla na Listopadowej POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 05.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Składam całej Naszej Grupie Życzenia Wszystkiego najlepszego, a przede wszystkim dobrych cen materiałów,życzliwych ludzi na Waszej budowlanej drodze,zdrowia i wytrwałości Wesołych Świąt Wielkanocnych przyjemnie spędzonych w gronie rodzinnymMokrego Dyngusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.04.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZĄ SĄSIEDZI http://img172.imageshack.us/img172/9938/9szhplux8fwjq9x2vo9.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.04.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Złociutkich kaczuszek, jajeczek dzbanuszek, słodziutkich baranków, słonecznych poranków, wiosennej euforii, a w brzuszku świątecznych kalorii. http://www1.hellocrazy.com/reserved/cards/200503180657090.cipcolor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 05.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Obfitego koszyczka, budowlanego też... Dla wszystkich - Wszystkiego wybudowanego :-D :-D :-D :-D :-D http://www.100lat.info/kaczki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.gifownik.pl/gify_02xx/swieta/wielkanoc/kroliczki/2.gif -Kto ty jesteś? -Jajeczko. -Jaki znak twój? -Żółteczko. -Gdzie ty mieszkasz? -W skorupce. -W jakim kraju? -W kurzej dupce. Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkanocnych życzą Magda, Sławek i Wiktorynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.04.2007 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.niezapominajka.pl/Obrazki/PISANKI%20WILENSKIE%202.jpg Wszystkim Wam, świąt słonecznych, rodzinnych, ciepłych i radosnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts