alice 07.03.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Witam Mik, bardzo ładny/romantyczny/nastrojowy kawałeczek Waszej części tego świata. Nie będziemy gorsi i też się pochwalimy. Nasza - na razie jeszcze pusta - działeczka w całej okazałości. http://republika.pl/tadeo_s/images/Dom/dz1.jpg W tle, prawdziwa Alice (to ta mała) i mamusia - Kasia (sprawdza czy już można zdejmować humus). Za nimi od północy zagajniczek (chyba jeszcze własność państwa?), który odgradza nas od drogi główniejszej. Metr za skrzynką energetyczną jest północna granica naszych włości. http://republika.pl/tadeo_s/images/Dom/dz2.jpg A to już niemal cała działka, od lewej do granicy jest jeszcze jakieś 6 m (razem na długość wzdłuż drogi oś płn-płd 44 m, w głąb 30 m). Dwie moje kobietki stoją w miejscu gdzie będzie dom, a właściwie garaż. Pzdr T/W PS1. Foto rulez!!! Rower rulez!!! A reszta (Peterka) jeszcze do spróbowania PS2. Ze stalą to fu©k't Objeździliśmy w sobotę kilka hurtowni i nigdzie nie chcieli dać gwarancji ceny z dnia na dzień. PS3. Robimy kolejny spot? Póki robota jeszcze nie ruszyła na całego. Może następny weekend - 13/14 lub sobota 20.03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.03.2004 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 PS3. Robimy kolejny spot? Póki robota jeszcze nie ruszyła na całego. Może następny weekend - 13/14 lub sobota 20.03. Ja wchodzę, choc nie wiem jak z kondycją. Od wczoraj nie czułem się najlepiej, dziś rano lekarz: zapalenie oskrzeli=antybiotyk+łóżko? Wojtku fotki rewelacja, chętnie przed zakupem swojego cyfraka cudaka zobaczyłbm Twój. Może wpadniesz w tygodniu? Tak kochana żonka i mój mały synek się prezentuje, bo ostatnio nie było okazji się zapoznać: http://foto.onet.pl/upload/9/40/_225118_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.03.2004 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2004 Z okazji dzisiejszego święta dla WAS GRUPOWICZKI:http://www.twojekwiaty.pl/photo/b032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dzięki za pamięć. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 08.03.2004 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Do zmartwionych tym, że zima trzyma... Koło nas jakiś tydzień temu ruszyła budowa: wykopali dziurę, wylali ławę, wymurowali ściany fundamentu... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 08.03.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 A jednak można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.03.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Nawet nie mówcie, że chcecie zrobić spotkanie w tą sobotę!!!!Chyba sprzysięgliście się przeciwko mnie.Znowu nie mogę!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 08.03.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 mik99Dziękuję za pamięć. Informacja dla wszystkich, którzy chcieliby ogrodzić działkę siatką. Od poniedziałku cena drutu wzrosła o 50%. U producentów można kupić tylko po nowej cenie, ale w niektórych składach jest jeszcze po starej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Informacja dla wszystkich, którzy chcieliby ogrodzić działkę siatką. Od poniedziałku cena drutu wzrosła o 50%. U producentów można kupić tylko po nowej cenie, ale w niektórych składach jest jeszcze po starej. Chyba niedługo sztachety wrócą do mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 08.03.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 a propos pogody. TVN podał, że od 14 do 21 marca na PLUSIE, natomiast po 21 marca jeszcze kilka dni mrozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.03.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Fadne działeczki! Już bliżej niż dalej do rozpoczęcia Mam dylemt bo dostałem wycene okien drewnianych firma "Dziadek" i plastikowych "MS" ceny maja podobne. Wczesniej myślałem tylko o plastikach teraz się zaczynam zastanawiać czy drewniane jak cena podobna. Wszystkiego najlepszego dla Pań!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 08.03.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Peterka,możesz dac namiar na "Dziadka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Dziadek ma ładne okna http://www.dziadek.com.pl .Ceny niezłe!Są w Łomiankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 08.03.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 mozecie powiedziec co przemawia za oknami drewnianymi a co za pcv?Rożnica pomiędzy drewnem a pcy to około 350 zł. na oknie 1,5 x 1, 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.03.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 No ja już zgłupiałem. Mam wycenę na super pcv. Teraz zaczynam się zastanawiać nad drenianymi różnica nie duża. Wygląd tych i tych ok. Sam nie wiem już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Rogi pytałam w LUX BUDZIE o ceny bloczków .Jak z ich jakościa i skąd brali Twoje bloczki. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 08.03.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 alice! Ja brałem z Luxbudu bloczki są ok. Teraz są już w fundamentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 08.03.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Alice,kupowałem w Wawrze, ul. Potockich chyba 52.Skąd były nie wiem. Dostałem namiar od kolegi. Są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Rogi pytałam w LUX BUDZIE o ceny bloczków .Jak z ich jakościa i skąd brali Twoje bloczki. Kasia Kasiu, jaką cenę otrzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 MIK dali cenę 2,05 netto z dowozem LUXBUD nasz Michałów Reginów,-Legionowo ul.Kościuszki. Kupiłam stal i siatkę na ogrodzenie! Hura pierwszy większy zakup! Oby do wiosny (29 marca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts