mik99 06.04.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://www.niezapominajka.pl/Obrazki/PISANKI%20WILENSKIE%202.jpg Wszystkim Wam, świąt słonecznych, rodzinnych, ciepłych i radosnych. mik'99 z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 06.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Wszystkim sąsiadom, dalszym i bliższym wesołych Świąt Wielkiej Nocy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 07.04.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wam Wszystkim życzymy Swiąt radosnych,cieplutkich,spędzonych w gronie rodzinnym,w milutkiej atmosferze z kolorowymi jajeczkami,pysznymi babami i mazurkami ......Małgorzata z Rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpa 07.04.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Pozdrawiam wszystkich uczestników Grupy Chotomów. W przyszłym tygodniu zaczynam budowę domu w Chotomowie przy ul. łąkowej (w okolicy Kisielewskiego). Projekt "miła chwila" z Muratora. życzę wszystkim Wesołych świąt i proszę o zaakceptowanie członkowstwa w Grupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 jpa witamy bardzo serdecznie i życzymy udanego startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 07.04.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wszystkim budującym składamy najserdeczniejsze życzenia wesołych Świąt Wielkanocnych, mokrego Dyngusa. Samych radości, żadnych smuteczków i bezproblemowej budowy jpa będziemy sąsiadami Niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 09.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Możecie mi polecić jakiegoś geodetę do mapki do celów projektowych oraz architekta do kompleksowego zrobienia projektu budowlanego? Działka w Jabłonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.04.2007 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Możecie mi polecić jakiegoś geodetę do mapki do celów projektowych oraz architekta do kompleksowego zrobienia projektu budowlanego? Działka w Jabłonnie. Firlej Jarek 502 277 522 powołaj się na Forum Muratora: Grupa Chotomowska, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 10.04.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Pilnie poszukuję 100 połówek pustaka, może komuś zostało po budowie A dla znajomych szukam stempli. Jakby ktoś coś wiedział to będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 10.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Polecam pracownię XYZ z Legionowa. http://xyz.waw.pl/kontakt.php Możecie mi polecić jakiegoś geodetę do mapki do celów projektowych oraz architekta do kompleksowego zrobienia projektu budowlanego? Działka w Jabłonnie.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 11.04.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Możecie mi polecić jakiegoś geodetę do mapki do celów projektowych oraz architekta do kompleksowego zrobienia projektu budowlanego? Działka w Jabłonnie. Namiary poleciały na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.04.2007 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Szukam namiarów na geowłokninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 13.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Szukam namiarów na geowłokninę Polecam http://www.icmarket.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.04.2007 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 http://www.icmarket.pl/product_info.php?cPath=574_1488&products_id=11675 dzięki,jest nawet promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 15.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Ale cisza...Wszyscy murują, tynkują, sadzą, pielą czy co ?? Pewnie tak... PYTANIE:czekają mnie tynki - mineralne, akrylowe czy silikatowe ??Kto doradzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 15.04.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Pilnie potrzebuję namiary na : - kierownika budowy z uprawnieniami architekta - projektanta przyłączy gazowych i elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 15.04.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witajcie, nie odzywałąm się ostatnio, bo pracy wbrud. Na szczeście już minął czas kucia pod instalacje. Kosztowało nas to sporo i nie chodzi tylko o kasę.... Obecnie mamy już ekipę wykończeniową. Oczywiście dawno przekroczyliśmy budżet, ale wydają się być solidni. Polecamy od czerwca-lipca będą trochę wolniejsi. Bujamy się też z ogrodzeniem i balustradami na balkonie i tu pojawił się problem: - SZUKAMY FACHOWCA KTÓRY ZAŁOŻY NAM OGRODZENIE- ogrodzenie już mamy i nawet słupki są obsadzone, ale z resztą jest problem, pomóżcie. - SZUKAMY KOGOŚ DO BALUSTRAD NA BALKONIE - tych co znaleźliśmy są drodzi i nie chce im się robić naszych 2 małych balkoników Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.04.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Bujamy się też z ogrodzeniem i balustradami na balkonie i tu pojawił się problem: - SZUKAMY FACHOWCA KTÓRY ZAŁOŻY NAM OGRODZENIE- ogrodzenie już mamy i nawet słupki są obsadzone, ale z resztą jest problem, pomóżcie. - SZUKAMY KOGOŚ DO BALUSTRAD NA BALKONIE - tych co znaleźliśmy są drodzi i nie chce im się robić naszych 2 małych balkoników Pozdraiwam Przy Modlińskiej - prawie na przeciwko Uni Caru - na rogu Piaskowej jest gość który robi balustrady, albo kowal Buła (Bula ?) w Jabłonnie (jak chcesz objechać korek na zwężeniu jadąc "za" Selgrosem - przejeżdżasz obok niego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 16.04.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ale cisza... PYTANIE: czekają mnie tynki - mineralne, akrylowe czy silikatowe ?? Kto doradzi ?? Ja mam akrylowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.04.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ale cisza... PYTANIE: czekają mnie tynki - mineralne, akrylowe czy silikatowe ?? Kto doradzi ?? Ja mam akrylowe No właśnie, Ty masz akrylowe, szwagier połozył silikat, ktoś inny minerał... Ale co wybrać, czym to sie różni (poza ceną) - oświećcie mnie trochę..... t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts