Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witaj po latach, Mago 8)

myślałem ze może stanęłaś z budową bo jakoś cicho u ciebie...

Sonal

Pomału się wykończamy .robota i finanse nas a my robotę :wink: :wink: :wink:

Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla Ciebie za Sławka. :p :p :p :p

Jest naprawdę niezły.Robi prawie całą wykończeniówkę u nas.

A tak wogóle to może z rodzinką wpadniesz do nas na działeczkę,zobaczysz co i jak......????Może jakies piwko,winko....???? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :-? :-? :-? Co Ty na to?

Witam

Poszukuję namiarów na ekipy (wykonawców) następujących specjalizacji (oczywiście rozsądnych cenowo, chociaż nie wiem czy tacy pozostali :( )

studniarza;

dekarza najlepiej z załatwieniem dachówki;

wykończeniówki (elektryk, hydraulik, ocieplenie poddasza, wylewki, tynki, glazura, terakota, i inn).

Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby sie podzielić namiarami i swoimi refleksjami ze współpracy z wyzej wymienionymi (moze byc na prv aby nie zaśmiecać) bedę niezmiernie wdzięczny.

A tak przy okazji kto się wybiera na spotkanie muratora?

Pozdrawiam

SPRZEDAM PUSTAKI STROPOWE!!!!!

Zostało mi jakieś 60 sztuk (w tym ok 20 podeklowanych na placu) pustaków stropowych. Są takie jak tu: http://www.solbet.pl/teriva_i.php

Sprzedam po zeszłorocznych cenach, chcę ich się po prostu pozbyć. Mam też 2 belki stropowe ok. 3-metrowe (muszę je dziś dokładnie zmierzyć).

Pustaki: 3,40zł/szt (teraz kosztują ok. 4,20netto)

Belki: 10zł/mb (teraz 18zł/mb)

Do odbioru k/Nowego Dworu Mazowieckiego.

Witam.

Pozostalo mi jakieś 10 bloczków fundamentowych z wibroprasy.

Mam do odstąpienia silke E 12 81 szt(cała paleta ale rozpieczętowana z oryginalnej folii, paleta ytonga 24 gęstość 400 też rozpieczętowana, bloczki wentylacyjne silki(24x24x20, otwór fi 16) cała paleta rozpieczętowana. Wszystko nieużywane, ale rozpieczętowane przez bezmyślność murarzy.

Szukam:

- Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi :-) )

- Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki.

Dzięki

Polecam Pana z Chotomowa (602654841), który transportuje i ustawia baraki dźwigiem.

Dzięki temu ma namiary na osoby, które chcą się pozbyć baraku.

Kasuje tylko za transport i załadunek a za barak trzeba się dogadać z właścicielem.

Mi szybko znalazł barak.

A jaki jest to sam widziałeś.

Pozdrawiam

Szukam:

- Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi )

- Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki.

juz mi serce zabiło ... jechałam ostatnio koło waszego domku i widziałam, ze okien jeszcze nie macie. Z głównej drogi Wasz domek prezentuje się okazale. Gratuluję !!!!

My poniesliśmy na działce już jedną stratę - ktoś rzyczliwy buchnął nam drzewko. Mam nadzieję, ze szybko mu padnie !!! :evil:

Muszę przyznać, że ostatnio nie mam czasu na pogadanki - jedynie zaglądam w wolnej chwili i podczytuję Wasze wpisy. Aktualnie załatwiam gaz na naszej ulicy. Zebraliśmy się w kilka osób i podejdziemy gazownię "komitetowo". O efektach napiszę.

:o :o

Fajnie!

Widzę, że wszyscy zapracowani. Piękna pogoda i domy rosną.

U nas już wszystko zrobione w środku i przygotowane do wykończeniówki!!!

Hura, hura, hura. W końcu można odpocząć. 8)

pozdrawiam

G.

ODPOCZĄĆ ...... a wybieranie glazury, drewna, schodów, mebli i całej masy rzeczy, których nie sposób wyliczyć.

To dopiero jest ODOCZYNEK :lol:

Odpoczynek??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dopiero to się zaczyna praca,główkowanie,oglądanie i decydowanie.Głowa boli :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zresztą sami niedługo się o tym przekonacie :) :) :) :) :) :) :)

Grazia111

Moje gratulacje.Teraz duże wyzwanie przed wami.Wybory,wybory,wybory..... :wink: :p :p :p :p :p

No właśnie, przez te wybory będę krócej żyła. Dzisiaj np. jechałam na działkę z zamkniętymi oczami :wink: bo przyjechały okna i zastanawiałam się czy mi się spodobają. Na szczęście nie nie podobają mi się, a to już dużo :wink:.

Wcześniej wyobrażałam sobie, że urządzanie mieszkanka od podstaw to sama przyjemność, teraz już wiem, że jest to i przyjemność i stres zarazem. Ale fajnie pomyśleć, że takich jak ja jest wielu, a na tym forum to pewnie wszyscy.

Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych wyborów! :D