lukasz1006 19.04.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jeśli ktoś chce pozbyć się stempli proszę o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 19.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 witaj po latach, Mago myślałem ze może stanęłaś z budową bo jakoś cicho u ciebie... Sonal Pomału się wykończamy .robota i finanse nas a my robotę Jeszcze raz serdeczne podziękowania dla Ciebie za Sławka. Jest naprawdę niezły.Robi prawie całą wykończeniówkę u nas. A tak wogóle to może z rodzinką wpadniesz do nas na działeczkę,zobaczysz co i jak......????Może jakies piwko,winko....???? Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.04.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 To ja się pochwalę W końcu z 4 -miesięcznym poślizgiem dotarła do nas PC Teraz trzeba pozmieniać trochę w instalacji hydraulicznej i sprawdzimy jak to grzeje W wolnej chwili postaram się wrzucić jakieś zdjęcia BOMBA I GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 20.04.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam Poszukuję namiarów na ekipy (wykonawców) następujących specjalizacji (oczywiście rozsądnych cenowo, chociaż nie wiem czy tacy pozostali ) studniarza; dekarza najlepiej z załatwieniem dachówki; wykończeniówki (elektryk, hydraulik, ocieplenie poddasza, wylewki, tynki, glazura, terakota, i inn). Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby sie podzielić namiarami i swoimi refleksjami ze współpracy z wyzej wymienionymi (moze byc na prv aby nie zaśmiecać) bedę niezmiernie wdzięczny. A tak przy okazji kto się wybiera na spotkanie muratora? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 20.04.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 SPRZEDAM PUSTAKI STROPOWE!!!!! Zostało mi jakieś 60 sztuk (w tym ok 20 podeklowanych na placu) pustaków stropowych. Są takie jak tu: http://www.solbet.pl/teriva_i.php Sprzedam po zeszłorocznych cenach, chcę ich się po prostu pozbyć. Mam też 2 belki stropowe ok. 3-metrowe (muszę je dziś dokładnie zmierzyć).Pustaki: 3,40zł/szt (teraz kosztują ok. 4,20netto) Belki: 10zł/mb (teraz 18zł/mb) Do odbioru k/Nowego Dworu Mazowieckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 20.04.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam. Pozostalo mi jakieś 10 bloczków fundamentowych z wibroprasy.Mam do odstąpienia silke E 12 81 szt(cała paleta ale rozpieczętowana z oryginalnej folii, paleta ytonga 24 gęstość 400 też rozpieczętowana, bloczki wentylacyjne silki(24x24x20, otwór fi 16) cała paleta rozpieczętowana. Wszystko nieużywane, ale rozpieczętowane przez bezmyślność murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 22.04.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Podciągam NAS do góry..i nasmawiam do pisania no i ... powodzenia na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 22.04.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 http://img177.imageshack.us/img177/3568/lutykwiecie3242007078rx5.jpg No i jest PC ze zbiornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 mago serdecznie dziękujemy za miłe popołudnie i już nie możemy doczekać się kolejnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 23.04.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Może jakies piwko,winko....???? Co Ty na to? może być nawet szampan poki co pracujemy nawet w najbliższą sobotę - jesli będziecie na działce w niedziele to możemy wpaść zdzwonimy sie o ile tel 609***300 jest aktualny pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 23.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Szukam: - Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi ) - Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 23.04.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Szukam: - Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi ) - Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki. Dzięki Na grupie Stare Babice ktoś ogłasza się dziś z barakiem za 600zł: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1777892#1777892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 23.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 może być nawet szampan poki co pracujemy nawet w najbliższą sobotę - jesli będziecie na działce w niedziele to możemy wpaść zdzwonimy sie o ile tel 609***300 jest aktualny pozdr. Sonal Nr.się nie zmienił.Czekam na telefon. W niedzielę jesteśmy na działeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 24.04.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam. Poszukuję desek szalunkowych. Może ktoś chce odsprzedać, jeśli są już niepotrzebne. PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 24.04.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Szukam: - Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi ) - Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki. Dzięki Polecam Pana z Chotomowa (602654841), który transportuje i ustawia baraki dźwigiem. Dzięki temu ma namiary na osoby, które chcą się pozbyć baraku. Kasuje tylko za transport i załadunek a za barak trzeba się dogadać z właścicielem. Mi szybko znalazł barak. A jaki jest to sam widziałeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 24.04.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Szukam: - Baraka na budowę (Christopher, spokojnie, - dla kolegi ) - Tanio styropianu na podłogę - pod wylewki. juz mi serce zabiło ... jechałam ostatnio koło waszego domku i widziałam, ze okien jeszcze nie macie. Z głównej drogi Wasz domek prezentuje się okazale. Gratuluję !!!! My poniesliśmy na działce już jedną stratę - ktoś rzyczliwy buchnął nam drzewko. Mam nadzieję, ze szybko mu padnie !!! Muszę przyznać, że ostatnio nie mam czasu na pogadanki - jedynie zaglądam w wolnej chwili i podczytuję Wasze wpisy. Aktualnie załatwiam gaz na naszej ulicy. Zebraliśmy się w kilka osób i podejdziemy gazownię "komitetowo". O efektach napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 24.04.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 http://img177.imageshack.us/img177/3568/lutykwiecie3242007078rx5.jpg No i jest PC ze zbiornikiem Fajnie! Widzę, że wszyscy zapracowani. Piękna pogoda i domy rosną. U nas już wszystko zrobione w środku i przygotowane do wykończeniówki!!! Hura, hura, hura. W końcu można odpocząć. pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 25.04.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ODPOCZĄĆ ...... a wybieranie glazury, drewna, schodów, mebli i całej masy rzeczy, których nie sposób wyliczyć. To dopiero jest ODOCZYNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ODPOCZĄĆ ...... a wybieranie glazury, drewna, schodów, mebli i całej masy rzeczy, których nie sposób wyliczyć. To dopiero jest ODOCZYNEK Odpoczynek??????????? Dopiero to się zaczyna praca,główkowanie,oglądanie i decydowanie.Głowa boli Zresztą sami niedługo się o tym przekonacie Grazia111 Moje gratulacje.Teraz duże wyzwanie przed wami.Wybory,wybory,wybory..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 26.04.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No właśnie, przez te wybory będę krócej żyła. Dzisiaj np. jechałam na działkę z zamkniętymi oczami bo przyjechały okna i zastanawiałam się czy mi się spodobają. Na szczęście nie nie podobają mi się, a to już dużo . Wcześniej wyobrażałam sobie, że urządzanie mieszkanka od podstaw to sama przyjemność, teraz już wiem, że jest to i przyjemność i stres zarazem. Ale fajnie pomyśleć, że takich jak ja jest wielu, a na tym forum to pewnie wszyscy. Pozdrawiam i życzę wszystkim trafnych wyborów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts