Tinus i Linka 26.04.2007 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 MAM !!!!!!! Piękne okna (koniec montażu o 0.30 - trochę się przeciągnęło ale jak odjeżdżałem z działki to na budowie obok jeszcze zalewali strop ) Cudowne drzwi Wspaniałą bramę garażową aha - i oczywiście - dobrze działający alarm z monitoringiem... z sympatycznymi ochroniarzami ufff, ledwo żyje ale morda się cieszy. Zupełnie inaczej to teraz wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 27.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 no no - jakby byłam świadkiem montażu . Gratuluję !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 28.04.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Czy pamiętacie może jakiej wysokości macie otwory na drzwi wewnętrzne? U nas jakoś nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Czy pamiętacie może jakiej wysokości macie otwory na drzwi wewnętrzne? U nas jakoś nisko Drzwi mają 200cm na 90cm.Otwór był 210 na 90 parę cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 29.04.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Witam Gdzie mogę wypożyczyć (najbliżej Chotomowa) maszynę do ubijania piasku (nie wiem jak się nazywa fachowo ) ? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 30.04.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam Gdzie mogę wypożyczyć (najbliżej Chotomowa) maszynę do ubijania piasku (nie wiem jak się nazywa fachowo ) ? Pozdrawiam wszystkich Chodzi Ci pewnie o zagęszczarkę - nie wiem jaka to ulica ale wytłumacze Ci to drukowanymi: W Legionowie. Jadąc od W-wy, z Jabłonny, skręcasz na swiatłach w lewo - jak byś jechał na targ. Mijasz targ (po prawej) i jedziesz dalej prosto, mijasz sąd (po lewej), jest to chyba druga ulisa w lewo PRZED skrętem do starostwa. Jest szyld na rogu. Po skręcie po lewej stronie za ok. 100 m. (oczywiscie jadąc z Chotomowa wygląda to inaczej ale nie potrafie tego wytłumaczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.04.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam Gdzie mogę wypożyczyć (najbliżej Chotomowa) maszynę do ubijania piasku (nie wiem jak się nazywa fachowo ) ? Pozdrawiam wszystkich w okolicy stadionu miejskiego w Legionowie ale ulicy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 01.05.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam Gdzie mogę wypożyczyć (najbliżej Chotomowa) maszynę do ubijania piasku (nie wiem jak się nazywa fachowo ) ? Pozdrawiam wszystkich Witam. Wypozyczania znajduje sie na ulicy Boleslawa Chrobrego 49a. Tel. 227845088. Mozna juz od 7 rano wypozyczac sprzet. Jesli zmiescisz sie chyba w pieciu godzinach to wlasciciel nienalicza pelnej oplaty dobowej. Zdecydowanie polecam wlasnie takie male wypozyczalnie bo sa nawet o polowe tansze od duzych sieci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 01.05.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 witam wszystkichbędę miał do sprzedania działkę w jabłonnej 900mkw cena 400pln plus udziały w drodze działka bardzo atrakcyjnie położona w okolicy ulicy leśnejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 01.05.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 witam wszystkich będę miał do sprzedania działkę w jabłonnej 900mkw cena 400pln plus udziały w drodze działka bardzo atrakcyjnie położona w okolicy ulicy leśnej pozdrawiam A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Hello!!!Witam Wszystkich!!!Mam nadzieje,ze choc niektorzy mnie jeszcze pamietaja. Pozdrawiam wszystkich z bardzo daaaleka!!!!!! Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 01.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 aha26 witamy ardzo serdecznie ponoenie dewaj tylko kogo polecasz akogo nie po tej długiej przerwie bo moze komuś się przyda POZDRO....... i jakieś fotki by sie przydały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 02.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam wszystkich będę miał do sprzedania działkę w jabłonnej 900mkw cena 400pln plus udziały w drodze działka bardzo atrakcyjnie położona w okolicy ulicy leśnej pozdrawiam A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko.A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko. na Leśnej nie ma nic ciekawego, ale niedaleko to jest już..., daleko to bardzo względne podejście,jak ktoś jest zainteresowany na priva napiszę więcej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 02.05.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 WitamZacząłem budować Ławy wylane, bloczki fundamentowe idą do góry..., a mi ciśnienie i zaczął portfel jakoś tak krzywo i z wyrzutem patrzeć abym go więcej nie otwierał...Chciałbym podziękować PAWŁOWI i RENI za przesłane wszystkie namiary na budowlańców i składy szczególnie za speca od wkręcania świdra, jesteście składnicą wiedzy budowlanej.Będę korzystał z waszych rad z forum oczywiście za waszym pozwoleniem.Ze swojej strony z czystym sumieniem polecam fachowców od:elektryka na budowę i nie tylko 502 054 148 pan Piotrwoda każda studnia miło i szybko 600 654 829wykopy i piach konkretnie bez żadnego marudzenia 602 294569 pan Konrad.Ekipa murarzy ale oni są z dach mura i raczej sami na prywatę sie nie wybierają.Pozdrawiam wszystkich którzy budują , będą budować lub zbudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 02.05.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 WitamCzy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby się podzielić swoimi i nie tylko opiniami, doświadczeniami nt. fachowości i solidności ekipy dekarskiej Pana Dariusza Skwiota, jak również TOP DACHU?Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 02.05.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam wszystkich będę miał do sprzedania działkę w jabłonnej 900mkw cena 400pln plus udziały w drodze działka bardzo atrakcyjnie położona w okolicy ulicy leśnej pozdrawiam A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko.A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko. na Leśnej nie ma nic ciekawego, ale niedaleko to jest już..., daleko to bardzo względne podejście,jak ktoś jest zainteresowany na priva napiszę więcej pozdrawiam Czy już takie ceny za m2 to standard? Pamiętam, że za czasów kiedy my kupowaliśmy w Jabłonnie za m2 płacono 100-120 m2. pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 02.05.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Czy pamiętacie może jakiej wysokości macie otwory na drzwi wewnętrzne? U nas jakoś nisko Drzwi mają 200cm na 90cm.Otwór był 210 na 90 parę cm U nas otwory wyszły 204 cm i to dzięki temu "takie wysokie", że zrezygnowaliśmy z dodatkowej warstwy styropianu, przewidując, że otwory zostały zrobione za małe. Poprosiłam wykonawcę o poprawienie, ale upiera się, że zrobił prawidłowo pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 02.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 pawelgawel2002 BARDZO NAM MIŁO PO TAK CIEPŁYCH SŁOWACH ALE JET TO RÓWNIEŻ ZASŁUGA INNYCH FORUMOWICZÓW CO SWYMI NAMIARAMI SIĘ DZIELILI my tylko do kupy to wszystko pozbieraliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 02.05.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 witam wszystkich będę miał do sprzedania działkę w jabłonnej 900mkw cena 400pln plus udziały w drodze działka bardzo atrakcyjnie położona w okolicy ulicy leśnej pozdrawiam A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko.A co jest takiego na tej Leśnej że cena 400 mkw2???? W sumie to dość daleko. na Leśnej nie ma nic ciekawego, ale niedaleko to jest już..., daleko to bardzo względne podejście,jak ktoś jest zainteresowany na priva napiszę więcej pozdrawiam Czy już takie ceny za m2 to standard? Pamiętam, że za czasów kiedy my kupowaliśmy w Jabłonnie za m2 płacono 100-120 m2. pozdrawiam G. A ja też pamiętam te czasy tylko za metr mieszkania np. na bielanach płaciło się 4000-5000pln a teraz nie wiem czy coś można znaleźć za 10000pln... Szanowna pani wszystko drożeje, działki również a jak na razie to chyba popyt zdecydowanie przewyższa podaż...ziemia to dobro którego niestety nie przybywa, nie może się rozmnożyć. Działka którą oferuję jest naprawdę atrakcyjna, żadna druga linia zabudowy. Jest do niej dojazd drogą prywatną w której każdy z właścicieli posesji przylegających do niej ma udział zapisany w księdze wieczystej, prąd jest w ulicy prowadzony instalacją podziemną i nie ma problemu z uzyskaniem warunków przyłączenia. Cena owszem wysoka ale... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.05.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 mago i sonal serdecznie dziękujemy za miło spędzone w doborowym towarzystwie popołudnie i na pewno już niedługo się zrewanżujemy ach żal było odjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts