Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

szanowni koledzy i koleżanki napiszcie proszę gdzie zamawialiście :

- okna

- dachówkę

- bramę garażową

no i oczywiście jak przebiegały negocjacje i ile udało się wyrwać od krwiopijców bo pewnie już niedługo będę musiał się zacząć za tym rozglądać

POZDRO........

Okna -Jezierski

Dachówka- Dachmur(właśnie kładą nam na dach)Dachówka Creaton Kera- Pfane,miedż angoba.Ostatnio zamawiana.Za cały dach 244 m2 z łaceniem plus jedno okno z robocizną 49000,-

Bramy garażowej -brak :wink:

A tak wogóle to się pochwalę ,że mamy już całą kuchnię na gotowo,no prawie i już pomieszkujemy w nowym domku :p :p :p :p :p

Pozdrawiamy wszystkich zaczynających ,tych w trakcie i przymierzających się dopiero do budowy :p :p :p :p

Naprawdę warto budować ........Trzymamy za Was kciuki. :wink:

- okna

- dachówkę

- bramę garażową

jestem w trakcie ...

- dach - najtaniej wyszedl mi w dachluxie z forum (michal dabrowicz) rownolegle wycenialem w topdachu.legionowo, trzech skladach po prawje na plochocinskiej (w tym maniek), i kilka zapytan via email (w tym ciechanow, plonsk, ...) - dachowka brass lub euronit - na wejsciu 23% rabatu

- okna - jezierski (zamtech) lub oknoplast (nova z legionowa) - w tym drugim przy przedplacie 100% daja na wejsciu 30%

- bramy garazowe - bede pewnie poszukiwal po kolor okien; ogranicze sie do

http://www.normstahl.pl

http://www.wisniowski.pl

http://www.krispol.pl

http://www.hormann.pl

pozdr

pawel

hej,

polecam mojego kierownika budowy, facet

1. przygotowuje dokumentacja potrzebna do zlozenia wniosku o pozwl. na budowe ... razem z mapkami zagospodarowania ... potem prowadzi cala sprawe az do odbioru pozwolenia

2. ma uprawnienia kierownika budowy

3. przygotowuje kosztorysy dla banku to dla tych starajacych sie rownolegle o kredyt

rejon dzialania legionowo i okolice - ja akurat w nieporecie

namiary przekaze chetnie na priv

pozdr

pawel

szanowni koledzy i koleżanki napiszcie proszę gdzie zamawialiście :

- okna

- dachówkę

- bramę garażową

no i oczywiście jak przebiegały negocjacje i ile udało się wyrwać od krwiopijców bo pewnie już niedługo będę musiał się zacząć za tym rozglądać

POZDRO........

Dach polecam:

Michał Dąbrowicz

doradca techniczny firmy Dachlux

0 500 116 292

Inni nawet się nie zblizyli z ceną

Okna i drzwi i brame chce zamówić u jednego przedstawiciela handlowego i walczyć o dobry rabat i oczywiście 7% Vat

Ale to może przyszłym tygodniu dam znać

Pozdrawiam :D

Czy pamiętacie może jakiej wysokości macie otwory na drzwi wewnętrzne? U nas jakoś nisko :( :cry: :-?

Witam,

Grazia, rozumiem, że mówisz o otworach drzwiowych na piętrze, mieliśmy identyczne po zrobieniu wylewek i położeniu parkietu 2040mm - drzwi były fabrycznie przycinane na wymiar 2030 mm. Na parterze standart 2090 mm.

pozdrawiam :D

Darek

Tinus i Linka

ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-D

dzieki

namiery masz - jak by co to dzwoń.

Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto ;-)

info na priv

dzieki

musisz podjechać do 1 lepszego sklepu w którym sprzedają olej z beczki i tam napewno ci sprzedadzą { ja płaciłem 10 pln}