pawel i renia 12.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 szanowni koledzy i koleżanki napiszcie proszę gdzie zamawialiście :- okna- dachówkę- bramę garażowąno i oczywiście jak przebiegały negocjacje i ile udało się wyrwać od krwiopijców bo pewnie już niedługo będę musiał się zacząć za tym rozglądać POZDRO........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 13.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam Mimo nie najlepszej pogody murowanie piwnicy zakończone, stan jak na zdjęciu. Pytanko - gdzie mogę kupić podkładki plastikowe pod zbrojenie stropu, w mojej hurtowni nie ma. http://i198.photobucket.com/albums/aa265/Robiii_photo/DSCN1264.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 13.05.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 szanowni koledzy i koleżanki napiszcie proszę gdzie zamawialiście : - okna - dachówkę - bramę garażową no i oczywiście jak przebiegały negocjacje i ile udało się wyrwać od krwiopijców bo pewnie już niedługo będę musiał się zacząć za tym rozglądać POZDRO........ Okna -Jezierski Dachówka- Dachmur(właśnie kładą nam na dach)Dachówka Creaton Kera- Pfane,miedż angoba.Ostatnio zamawiana.Za cały dach 244 m2 z łaceniem plus jedno okno z robocizną 49000,- Bramy garażowej -brak A tak wogóle to się pochwalę ,że mamy już całą kuchnię na gotowo,no prawie i już pomieszkujemy w nowym domku Pozdrawiamy wszystkich zaczynających ,tych w trakcie i przymierzających się dopiero do budowy Naprawdę warto budować ........Trzymamy za Was kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 13.05.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 - okna - dachówkę - bramę garażową jestem w trakcie ... - dach - najtaniej wyszedl mi w dachluxie z forum (michal dabrowicz) rownolegle wycenialem w topdachu.legionowo, trzech skladach po prawje na plochocinskiej (w tym maniek), i kilka zapytan via email (w tym ciechanow, plonsk, ...) - dachowka brass lub euronit - na wejsciu 23% rabatu - okna - jezierski (zamtech) lub oknoplast (nova z legionowa) - w tym drugim przy przedplacie 100% daja na wejsciu 30% - bramy garazowe - bede pewnie poszukiwal po kolor okien; ogranicze sie do http://www.normstahl.pl http://www.wisniowski.pl http://www.krispol.pl http://www.hormann.pl pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 13.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 hej, polecam mojego kierownika budowy, facet 1. przygotowuje dokumentacja potrzebna do zlozenia wniosku o pozwl. na budowe ... razem z mapkami zagospodarowania ... potem prowadzi cala sprawe az do odbioru pozwolenia 2. ma uprawnienia kierownika budowy 3. przygotowuje kosztorysy dla banku to dla tych starajacych sie rownolegle o kredyt rejon dzialania legionowo i okolice - ja akurat w nieporecie namiary przekaze chetnie na priv pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 13.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 szanowni koledzy i koleżanki napiszcie proszę gdzie zamawialiście : - okna - dachówkę - bramę garażową no i oczywiście jak przebiegały negocjacje i ile udało się wyrwać od krwiopijców bo pewnie już niedługo będę musiał się zacząć za tym rozglądać POZDRO........ Dach polecam: Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 Inni nawet się nie zblizyli z ceną Okna i drzwi i brame chce zamówić u jednego przedstawiciela handlowego i walczyć o dobry rabat i oczywiście 7% Vat Ale to może przyszłym tygodniu dam znać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.05.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 z panem Michałem i Dachmurem juz się spotkałem i czekam na wycene tą noramlną i kosmiczną i będziemy chyba gonili w robotach MAGO bo też byśmy chcieli już pomieszkać u siebie POZDRO......i serdeczne dzięki za INFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 13.05.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Tinus i Linka poleciało na prv........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tukaj 14.05.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Czy pamiętacie może jakiej wysokości macie otwory na drzwi wewnętrzne? U nas jakoś nisko Witam, Grazia, rozumiem, że mówisz o otworach drzwiowych na piętrze, mieliśmy identyczne po zrobieniu wylewek i położeniu parkietu 2040mm - drzwi były fabrycznie przycinane na wymiar 2030 mm. Na parterze standart 2090 mm. pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Mam do przygotowania mapkę do celów projektowychNajniższa cena jaką znalazłem to obecnie 600zł Ktoś z Was płacił mniej? (oczywiście w miarę niedawno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 14.05.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Mam do przygotowania mapkę do celów projektowych Najniższa cena jaką znalazłem to obecnie 600zł Ktoś z Was płacił mniej? (oczywiście w miarę niedawno) Właśnie 550. Ale to trochę po znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.05.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 trzeba się ostro targować w zeszłym roku od nas chcieli 600 a skończyło się na 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 15.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam.Mam do sprzedania stemple używane 2.8 m.- 150 szt. Informacje pod tel.516-106-886 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 16.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam wszystkich budujących się. Poszukuje namiarów na sprawdzonego architekta wnętrz,szczególnie chodzi mi o oswietlenie salonu i aranżacje salonu i łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcho 17.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam Wszystkich szukam baraku dla ekipy, jakby ktoś coś wiedział/widział to byłbym wdzięczny za wszelkie informację .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich szukam baraku dla ekipy, jakby ktoś coś wiedział/widział to byłbym wdzięczny za wszelkie informację . Pozdrawiam poszukaj tu: http://forum.muratordom.pl/search.php wpisz sobie BARAK - OGŁOSZENIA DROBNE a napewno coś znajdziesz POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki musisz podjechać do 1 lepszego sklepu w którym sprzedają olej z beczki i tam napewno ci sprzedadzą { ja płaciłem 10 pln} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts