ruda1 21.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) gdzie dokładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) gdzie dokładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jakie tynki robicie w piwnicy? Ja bym chciała tradycyjne, ale ktośtam mi odradza ze względu na to że i tak tam będzie wentylacja mechaniczna "więc można gipsowe"... Doradźcie coś, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi A czy macie też taki problem że co jakiś czas przestają wam wysyłać powiadomienia o nowych postach (przy założeniu ze zczytujemy korespondencję na bieżąco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi A czy macie też taki problem że co jakiś czas przestają wam wysyłać powiadomienia o nowych postach (przy założeniu ze zczytujemy korespondencję na bieżąco) oczywiście że tak na początku myślałem że komputer mi zwarjował ale po załadowaniu nowego systemu stwierdziłem że problem jest u nich POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jakie tynki robicie w piwnicy? Ja bym chciała tradycyjne, ale ktośtam mi odradza ze względu na to że i tak tam będzie wentylacja mechaniczna "więc można gipsowe"... Doradźcie coś, proszę. Podciągam żeby się nie zgubiło - to dla mnie bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 24.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Szukam fachowca od instlacji gazowej z uprawnieniami, bo mieliśmy jednego ale coś się przestał odzywać Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 u nas gazu NIET TAK WIĘC NIE POMOGE CIEKAWE JAK TAM POSÓWAJĄ SIE PRACE U MAGO BO OSTATNIO COŚ NIE PISZE SĄSIADKA czekamy nieśmiało na jakieś foteczki POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.05.2007 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 hej, szukam dobrych i rozsądnych w cenach kostkarzy (kostka betonowa), z góry dziękuję za wszystkie listy, pozdrawiam całą drużynę budujących w naszych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.05.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 CIEKAWE JAK TAM POSÓWAJĄ SIE PRACE U MAGO BO OSTATNIO COŚ NIE PISZE SĄSIADKA czekamy nieśmiało na jakieś foteczki POZDRO.... Właśnie chłopcy skończyli kłaść u nas dachóweczkę,kominek obudowany,domek został już oficjalnie odebrany. Przeprowadzka zajmuje nam teraz sporo czasu. Porządkowanie działki po budowie ,zakładanie trawnika(to przed nami). Zyczę wszystkim powodzenia i wytrwałości w budowie .Warto,naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.05.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Mago serdeczne gratulacje! Gdybyś zechciała pochwalić się jakimiś zdjątkami z aktualnego stanu to pewnie byś parę osób uszczęśliwiła. Mnie pierwszą Ja po 10.06. odbieram ze Starostwa uprawomocnione pozwolenie, wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 25.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.05.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Właśnie chłopcy skończyli kłaść u nas dachóweczkę,kominek obudowany,domek został już oficjalnie odebrany. Przeprowadzka zajmuje nam teraz sporo czasu. Porządkowanie działki po budowie ,zakładanie trawnika(to przed nami). Zyczę wszystkim powodzenia i wytrwałości w budowie .Warto,naprawdę warto szczerze gratuluję i pozdrawiam. P.S. może połączymy siły i razem kupimy kostkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 26.05.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 szukam namiarów na osobe która wozi piach-ziemie z wykopów. potrzebuje kilka-kilkanaście wywrotek. jeśli ktoś ma namiar proszę o wiadomość. boża wola /nowy dwór maz pan Konrad Łoma 602294569 ogarnia piachy ma koparkę bardzo sprawny i można na nim polegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 szczerze gratuluję i pozdrawiam. P.S. może połączymy siły i razem kupimy kostkę? mik99 i Renatka Bardzo Wam dziękuję Renatka-trzymam kciuki aby poszło jak z płatka Mikołaju- pomysł wart zastanowienia i omówienia,a może by tak spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Mago serdeczne gratulacje! Gdybyś zechciała pochwalić się jakimiś zdjątkami z aktualnego stanu to pewnie byś parę osób uszczęśliwiła. Mnie pierwszą ! Jak na razie to mój internet odmawia posłuszeństwa.Chodzi jak żółw O przerzuceniu zdjęć nie ma więc mowy. Zdjęcia są porobione i jak tylko będę mogła to oczywiście wrzucę kilka na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 Kuchniahttp://img517.imageshack.us/img517/7725/maj2007172cm3.th.jpg kominek http://img216.imageshack.us/img216/2575/maj2007188xg1.th.jpg domekhttp://img101.imageshack.us/img101/1056/maj2007191ax0.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts