Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

to jest problem forum że tak się robi :wink: :roll:

A czy macie też taki problem że co jakiś czas przestają wam wysyłać powiadomienia o nowych postach (przy założeniu ze zczytujemy korespondencję na bieżąco)

oczywiście że tak

na początku myślałem że komputer mi zwarjował

ale po załadowaniu nowego systemu stwierdziłem że problem jest u nich

POZDRO.... :wink:

CIEKAWE JAK TAM POSÓWAJĄ SIE PRACE U MAGO BO OSTATNIO COŚ NIE PISZE SĄSIADKA

czekamy nieśmiało na jakieś foteczki

POZDRO.... :wink:

Właśnie chłopcy skończyli kłaść u nas dachóweczkę,kominek obudowany,domek został już oficjalnie odebrany. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przeprowadzka zajmuje nam teraz sporo czasu.

Porządkowanie działki po budowie :evil: :evil: :evil: ,zakładanie trawnika(to przed nami).

Zyczę wszystkim powodzenia i wytrwałości w budowie .Warto,naprawdę warto :p :p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Właśnie chłopcy skończyli kłaść u nas dachóweczkę,kominek obudowany,domek został już oficjalnie odebrany. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Przeprowadzka zajmuje nam teraz sporo czasu.

Porządkowanie działki po budowie :evil: :evil: :evil: ,zakładanie trawnika(to przed nami).

Zyczę wszystkim powodzenia i wytrwałości w budowie .Warto,naprawdę warto :p :p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szczerze gratuluję i pozdrawiam.

P.S.

może połączymy siły i razem kupimy kostkę?

Mago serdeczne gratulacje!

Gdybyś zechciała pochwalić się jakimiś zdjątkami z aktualnego stanu to pewnie byś parę osób uszczęśliwiła. Mnie pierwszą 8) :D !

Jak na razie to mój internet odmawia posłuszeństwa.Chodzi jak żółw :evil: :evil:

O przerzuceniu zdjęć nie ma więc mowy. :evil: :( :(

Zdjęcia są porobione i jak tylko będę mogła to oczywiście wrzucę kilka na stronkę