mago 07.06.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Mago czy udało Ci się coś ustalić wzwiazku z kostką betonową? Powiem szczerze ,że jeszcze nie rozglądałam się za kostką Nie mam czasu. Jestem na etapie podbitki dachowej.Jak się trochę u nas uspokoi ,to na pewno tym tematem się zajmę. Jeśli masz już jakieś rozeznanie to chętnie pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 ALE CISZA Wszyscy wyjechali czy co ? A może korzystając z pogody: - szukacie działek, -składacie dokumenty, -jeździcie po hurtowniach - malujecie, -szpachlujecie i jeszcze 1 000 000 innych spraw_nie_cierpiących_zwłoki.. SZUKAM szamba, nie, nie pełnego - ale NOWEGO, pustego :-D Ktoś poleci kogoś ?? Chce kupić, zakopać i wreszcie... he he czekam na info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 10.06.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Szamba -do wyboru -w Chotomowie na ul.Chotomowskiej/hurtownia budowlana/;można wpisać w wyszukiwarkę /szambo/i są tam podane dwie firmy ,które dostarczą i zakopią wraz z podłonczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.06.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Tinus i Linkanajtaniej w Radomie można kupić szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 10.06.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Jeżeli chodzi o TV-SAT w domku jednorodzinnym to niestety nie jest możliwe oglądanie różnych kanałów na różnych telewizorach używając jednego tunera. Najlepszym rozwiązaniem jest użycie multiswitcha:- na dachu antena z konwerterem Quad (4 kable)- kable z konwertera podłączamy do urządzenia zwanego MULTISWITCH-em- do Multiswitcha możemy również podłączyć anteny do TV naziemnej i RADIA- z multiswitcha mamy kilka wyjść na tunery (w zależności od wersji) - np. 4 lub 8 - po domku rozprowadzamy instalację kablem do tv-sat i z jednej strony podłączamy do multiswitcha a z drugiej strony instalujemy specjalne gniazdko z 3 wyjściami (TV SAT - TV - RADIO).- telewizor podłączamy do wyjścia TV (zapewnia nam to odbiór naziemnych kanałów na każdym TV podłączonym do naszej instalacji)- jeżeli zaś w danym telewizorze chcemy mieć więcej kanałów (SAT) to do wyjścia TV SAT podłączamy Tuner i dalej za nim telewizor- dodatkowo do wyjścia RADIO możemy podłączyć jakiś odbiornik radiowy i mamy wtedy już wszystko załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Dzięki Mago za szybki odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 11.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Witam Wszystkich, Chciałem się przywitać i dopytać czy Janówek Pierwszy to grupa chotomowska ? poszukuje swojej przynależności Jest ktoś w tej grupie z Janówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 11.06.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Hej to znowu ja Pytanie odno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 11.06.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 cią dalszy... Pytanie odnośnie wieżby dachowej, chodzi mi o już zaimpregnowana, napiszcie skąd braliście i czy była dobra jakościowo . pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 11.06.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Mago czy udało Ci się coś ustalić wzwiazku z kostką betonową? Powiem szczerze ,że jeszcze nie rozglądałam się za kostką Nie mam czasu. Jestem na etapie podbitki dachowej.Jak się trochę u nas uspokoi ,to na pewno tym tematem się zajmę. Jeśli masz już jakieś rozeznanie to chętnie pogadam Witam, Czy cena za wykonanie podbitki 30 zł za mb jest ok? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharkah 12.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Mam pytanie odnośnie wywozu śmieci - co prawda jeszcze nie mieszkam w Chotomowie, ale chciałabym już mieć jakiś pojemnik na śmieci i firmę,która będzie go regularnie opróżniać Możecie polecić jakąś spółkę? a może macie też jakieś doświadczenia związane z kontenerami na śmieci z budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 12.06.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam wszystkich dalszych sąsiadów! Mam działeczkę w Stanisławowie I (okolice Nieporętu) mniej więcej w połowie ul.Przyszłość, przy kanale. Ponieważ czas brać się za budowę., wdzięczny będę za kontakty do geodety, architekta /adaptacja projektu i plan zagospodarowania działki, kierownika budowy i innych jak majstrowie, ekipy budowlane do poszczególnych etapów robót itp.. dzięki Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka10 12.06.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam . Mam domek w Woli Aleksandra i pilnie potrzebuje fachowca do zrobienia podbitki dachowej . z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam, Czy cena za wykonanie podbitki 30 zł za mb jest ok? pozdrawiam Z tego co się zdążyłam zorientować to ceny kształtują się pomiędzy 20-30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki Mago za szybki odzew Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin78 13.06.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam Grupę Chotomowską! ...i od razu wyskakuję z prośbą Na wiosnę 2008 planuję ruszyć z budową (Borowa Góra). Poszukuję ekipy murarzy, dlatego będę wdzięczny na wszelkie namiary na ludzi solidnych i ceniących się w granicach zdrowego rozsądku. Gdyby ktoś z Was chciałby się podzielić się informacjami o ekipach z tego terenu, które należy omijać szerokim łukiem - także z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.06.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Paweł - poszło na priv pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam Wszystkich, Chciałem się przywitać i dopytać czy Janówek Pierwszy to grupa chotomowska ? poszukuje swojej przynależności Jest ktoś w tej grupie z Janówka ? Cześć Janówek I. Nareszcie jakaś duszyczka po sąsiedzku. A tak przy okazji trochę pośmiecę: SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANU Zamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkę grubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkę grubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts