mago 26.06.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Ale kierownik jest rzeczywiście na każde zawołanie. Zresztą na naszej grupie nie tylko mnie "obsługuje". No,no,no.....nie wiedziałam ,że pan Jerzy "obsługuje" nie tylko Ciebie...Niezłe zdrowie musi mieć ten nasz KB . A tak poważnie to faktycznie jest dobry ale jeśli ekipa murarzy jest nie od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A powiedz mi jak z papierkologią w naszym rejonie było - co gdzie składałaś zanim zaczełaś budowe - Wieliszew czy Legionowo ?? do których popieprzonych urzędów latałaś ?? Do któregoś ze specjalnym podejściem muszę się wybrać ?? pozdr t0nn Jeśli weżmiesz naszego kierownika ,to on właściwie wszystkie papiery załatwi,tzn.może zrobić plany zagospodarowania działki,zaadaptować projekt,złożyć dokumenty z projektami w urzędzie. Wy chyba składacie dokumenty w Starostwie w Legionowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.06.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Jeśli weżmiesz naszego kierownika ,to on właściwie wszystkie papiery załatwi,tzn.może zrobić plany zagospodarowania działki,zaadaptować projekt,złożyć dokumenty z projektami w urzędzie. Wy chyba składacie dokumenty w Starostwie w Legionowie Hm... nie wiedziałam, że aż tak obrotny jest. t0nn, do twojej wiadomości - nasz kierbud OBSŁUGUJE też mago. I jak widać też jest zadowolona (chyba?). A kobieta z tego co wiem z niej baaaardzo wymagająca. A co z murarzami było nie tak? Ja nikogo od niego nie dostałam (chociaż w momentach desperacji też u niego szukaliśmy pomocy) więc nie wiem czym to grozi. Czyżby chwilowym niedowidzeniem błędów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 26.06.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Witam po przerwieCzas rozpoczac budowę. Poszukuję fachowca od studni oraz spycharkowego do zdjecia humusu. Czy mozecie kogos polecić?Jeśli ktos chcialby pozbyc się stempli, czy desek to również proszę o kontaktA tak apropo kierownika budowy, to czy moglibyscie podac namiary?Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 26.06.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A powiedz mi jak z papierkologią w naszym rejonie było - co gdzie składałaś zanim zaczełaś budowe - Wieliszew czy Legionowo ?? do których popieprzonych urzędów latałaś ?? Do któregoś ze specjalnym podejściem muszę się wybrać ?? pozdr t0nn Jeśli weżmiesz naszego kierownika ,to on właściwie wszystkie papiery załatwi,tzn.może zrobić plany zagospodarowania działki,zaadaptować projekt,złożyć dokumenty z projektami w urzędzie. Wy chyba składacie dokumenty w Starostwie w Legionowie Mago, a podeślij mi namiary - i jak możesz to ile mu płaciliście - płacicie, i co w skład jego kompetencji i usług wchodzi - może byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
axel 26.06.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Równiez się przyłączam do podziękowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.06.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Równiez się przyłączam do podziękowań Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.06.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 magopoprosze o to samo co TOnn.Dzięki i pozdrawiam Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 mago poprosze o to samo co TOnn. Dzięki i pozdrawiam Mar.. Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.06.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mago,podoba mi się wasz kominek .Bardzo fajną i dużą macie kuchnię.Czy dużą macie działkę i dom?? Pozdr.. Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.06.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 że o ślicznym domku nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 [ nasz kierbud OBSŁUGUJE też mago. I jak widać też jest zadowolona (chyba?). A co z murarzami było nie tak? Ja nikogo od niego nie dostałam (chociaż w momentach desperacji też u niego szukaliśmy pomocy) więc nie wiem czym to grozi. Czyżby chwilowym niedowidzeniem błędów? Faktycznie ,jestem z niego zadowolona,bardzo dobrze mi się z nim współpracowało.W odróżnieniu od innych KB nie był tak pazerny na kasę i nie uzależniał ilości wizyt od pieniędzy. Był na budowie właściwie na każde zawołanie. Jeśli zaś chodzi o murarzy(jego ekipa) ,to faktycznie na niektóre rzeczy przymknął oko.Przy innej ekipie nie popuścił by. Potwierdza się ,że KB z ekipą nie powinien się znać za dobrze,ponieważ z czasem za bardzo zaczyna im ufać,a to nie zawsze wychodzi na plus dla inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mago, podoba mi się wasz kominek . Bardzo fajną i dużą macie kuchnię. Czy dużą macie działkę i dom?? Pozdr.. Mar.. Dziękuję,starałam się ,żeby to miało jakiś wygląd Niedługo i Wy będziecie mieli łady domeczek.Trzymam kcuki aby jak najszybciej. A co ładności domu ,to w obecnych czasach chyba wszystkie domy są ładne. Działka i owszem spora,można by postawić jeszcze z jeden dom.Powierzchnia użytkowa domu to 186m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.06.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mago , co za błyskawiczna reakcja (mail o KB) Pytanie do wszystkich Tydzień temu otrzymałem ofertę : adaptacje projektu - 1000zł. Prowadzenie budowy - 4000 -5000zł (na razie bez konkretów). Ale myślę, że nawet przy "full service" to sporo. A może się mylę?? Dzięki za opinie Pozdr.. Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 o Pytanie do wszystkich Tydzień temu otrzymałem ofertę : adaptacje projektu - 1000zł. Prowadzenie budowy - 4000 -5000zł (na razie bez konkretów). Ale myślę, że nawet przy "full service" to sporo. A może się mylę?? Dzięki za opinie Pozdr.. Mar.. Jak dla mnie to za dużo.Szukaj ,szukaj a na pewno znajdziesz taniej i wcale nie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 27.06.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mago, podoba mi się wasz kominek . Bardzo fajną i dużą macie kuchnię. Czy dużą macie działkę i dom?? Pozdr.. Mar.. Dziękuję,starałam się ,żeby to miało jakiś wygląd Niedługo i Wy będziecie mieli łady domeczek.Trzymam kcuki aby jak najszybciej. A co ładności domu ,to w obecnych czasach chyba wszystkie domy są ładne. Działka i owszem spora,można by postawić jeszcze z jeden dom.Powierzchnia użytkowa domu to 186m2 Niestety mago z przykrością muszę Cię poinformować , że w związku z dużą powierzchnią domu i działki , czekają Was dodatkowe znaczne wydatki . Żeby się nie pogubić, każdy mieszkaniec musi mieć GPS Pozdr.. Mar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.06.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Niestety mago z przykrością muszę Cię poinformować , że w związku z dużą powierzchnią domu i działki , czekają Was dodatkowe znaczne wydatki . Żeby się nie pogubić, każdy mieszkaniec musi mieć GPS Pozdr.. Mar.. He,he Czasami dobrze jest schować się przed wszystkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 27.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 treść usunięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mago , co za błyskawiczna reakcja (mail o KB) Pytanie do wszystkich Tydzień temu otrzymałem ofertę : adaptacje projektu - 1000zł. Prowadzenie budowy - 4000 -5000zł (na razie bez konkretów). Ale myślę, że nawet przy "full service" to sporo. A może się mylę?? Dzięki za opinie Pozdr.. Mar.. zdaje się że szukają FRAJERA z KASĄ stanowczo za drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 27.06.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Odpowiadam na forum bo od razu mam apel: Mam owszem jakieś drobiny suporku ALE nie oddam bo: 1. jeszcze mi sie przydadzą (musze jeszcze dokupić ) 2. GRUZ PRZYJMĘ (musze taras obgruzować tak jak i wjazd do garażu Jesli ktoś miałby na zbyciu wywrotkę lub dwie to chętnie przyjmę... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts