wieslawpyza 27.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Mogę polecić zdolnych i fachowych elektryków,właśnie u mnie skończą za kilka dni.Potrafia dużo doradzić ,zmienić-znają się na robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 28.06.2007 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 hej grupowicze! czy komuś nie zostało kilkanaście bloczków suporeksu (kawałki mile widziane) bo jesli tak to chętnie odkupię - muszę uformować filar na kształt trapezu Tinus, budujesz najbliżej - jesli masz pozostalości daj znać na sms A może to? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1886643#1886643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 28.06.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 sprawa suporeksu już nieaktualna - przywiozłem z sąsiedztwa dziękuję tym którzy się odezwali do mnie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 29.06.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Z czego robicie opaskę wokół budynku:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.06.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2007 Mogę polecić zdolnych i fachowych elektryków,właśnie u mnie skończą za kilka dni.Potrafia dużo doradzić ,zmienić-znają się na robocie. To ja usmiecham sie o namiary !1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 01.07.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witam po raz kolejny , teraz już jako włascicielka domu w stanie surowym , prawie zamkniętym w Dąbrowie CHotomowskiej, sprawę do końca sfinalizowaliśmy w piątek Huuraaa! Elektryków reż mogę podac ale będą wolni gdzieś w okolicy I poł. sierpnia, za to szukam solidnego hydraulika lub firmy która zainstaluje całą instalację hydrauliczną + grzewcza. Ew. kogo się wystrzegać Małż bierze pod uwagę solary- korzystacie z tej formy podgrzewania wody ??? Sa tak podzielone opinie że mamy kwadratowe głowy. nie stać nas na chałupkę pasywną ale z racji trójki pociech rozważamy różne sposoby taniej energii. Pozdrawiam całą grupę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 01.07.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Elektryków reż mogę podac ale będą wolni gdzieś w okolicy I poł. sierpnia, za to szukam solidnego hydraulika lub firmy która zainstaluje całą instalację hydrauliczną + grzewcza. Ew. kogo się wystrzegać :)Pozdrawiam całą grupę ! Nie będę oryginalny pisząc: Stasiu Siewiorek: 607-312-089 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 02.07.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Witam.Proszę o namiary na sprawdzoną ekipę od tynków gipsowych i mixokreta.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 02.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 W niedziedzile wieczorem miałem wizytę zwierzaków, którym chyba wszedłem na teren.Ale były miłe.http://images27.fotosik.pl/15/135cc342874990cfm.jpghttp://images28.fotosik.pl/15/e890d189d1e60473m.jpghttp://images30.fotosik.pl/15/07f9153786c86145m.jpghttp://images26.fotosik.pl/15/d7102d65acb466adm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 03.07.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Na spacerze widzieliśmy mnóstwo śladów rodziny dzików, ale nie zetknęlismy się z nimi.Bardzo ładne zdjęcia. Mago my jeszcze opaski nie robimy, ale myślałam o marmolicie. pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 03.07.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny.Powiedzcie mi czy to dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 03.07.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 W niedziedzile wieczorem miałem wizytę zwierzaków, którym chyba wszedłem na teren. Ale były miłe. http://images27.fotosik.pl/15/135cc342874990cfm.jpg http://images28.fotosik.pl/15/e890d189d1e60473m.jpg http://images30.fotosik.pl/15/07f9153786c86145m.jpg http://images26.fotosik.pl/15/d7102d65acb466adm.jpg gratuluje ODWAGI by spotkać się z lochą i małymi I oczywiście jak by ktoś poszukiwał to mam ciekawe namiary na PRV...w dobrych cenach - OKIEN 3,4,5,6 komorowych w profilu REHAU - DRZWI antywłamaniowych w klasie "C" z kasetonem z Dębu PISZCIE BO WKRÓTCE ZNIKNIE MI INTERNET a nie wiem na jak długo mam też sporo namiarów na elektryków,hydraulików,tynkarzy,do wylewek,do kuchni,dekarzy i takich tam....... POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 03.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Jeśli się tylko zanją na robocie to dobra cena. Nawet jeśli dach jest w miarę prosty. Samo pokrycie w dachu przez firmy polecane przez składy kosztuje około 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mago my jeszcze opaski nie robimy, ale myślałam o marmolicie. pozdrawiam G. A na czym marmolit ?Co pod spodem?Coś musi być pod...... Cenowo na pewno najtaniej Chyba że żle mnie zrozumiałaś,Dół budynku czyli cokół mam z marmolitu teraz chodzi o to co wokoło na ziemi.Kostka droga i ułożenie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Z ułożeniem więżby to też mi się wydaje,że cena możliwa.Ceny za pokrycie dachu na gotowo od 15-20zł za m2 plus podobnie za mert bieżący obróbek blacharskich Dziobi Zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Paweł i Renia jeśli macie takie fajne namiary to dawajcie hurtem niech wszyscy korzystają, a jeśli z jakichś względów nie chcecie tak otwarcie to ja proszę hurtem na priva. Pewnie przydadzą mi się w przyszłym roku, wreszcie! Melduję, że pozwolonko i dziennik budowy mam Smutno będzie bez Was na forum, bo zauważyłam, że zawsze służycie radą potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mago w"starym" domu, w którym mieszkałam opaska była betonowa ale wierzchnia warstwa była wysypana grysem marmurowym, takim jaki można kupić w OBI albo innych sklepach ogrodniczych czy budowlanych.Wygladało to bardzo ładnie a nie było bardzo drogim rozwiązaniem, przynajmniej wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 03.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Z ułożeniem więżby to też mi się wydaje,że cena możliwa.Ceny za pokrycie dachu na gotowo od 15-20zł za m2 plus podobnie za mert bieżący obróbek blacharskich. U nas skończyli foliować dach, kładą dachówkę nie wiem ile za to bo to jeszcze w ramach zbywcy. Myśmy zazyczyli sobie od razu obróbke blacharską - 15 zł/m2, a za orynnowanie dachu zazyczyli sobie dekarze 45 zł/m2- przyznam że nie wiem czy się targować?????????????? Dziki przecudne, rozumiem że loszka przyzwyczajona do ludzi i wręcz chwali się dziecmi Ruda1! jesteśmy sąsiadkami, odlądałam zdjęcia Twojego domku, mój to ten na działeczce ogrodzonej tasmą "policyjną" przy "metce" ))) z ogrodu możemy machac do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 03.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Oczywiście chodzi o metry bieżące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 04.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ruda1! jesteśmy sąsiadkami, odlądałam zdjęcia Twojego domku, mój to ten na działeczce ogrodzonej tasmą "policyjną" przy "metce" ))) z ogrodu możemy machac do siebie O! Witam Sąsiadkę! Codziennie podziwiamy zawrotne tempo na Waszej budowie. To kiedy przeprowadzka? A tak przy okazji dodam, że koło nas też chadzają dziki, a wczoraj odwiedziła nas nawet wiewiórka, że o kurach sąsiadki nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts