Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Nie będę oryginalny pisząc:

Stasiu Siewiorek: 607-312-089

Tinus i Linka polecacie czy mam się wystrzegać tego hydraulika ?? ;)

Czy u kogoś z Was hydraulikę robił p. Andrzej Matusik lub p. Dwiernicki (?) z NDM, drugi zrobił na nas kiepskie wrażenie :(

Ruda1 trudno mi powiedzieć kiedy ta przeprowadzka, marzyło nam sieodpalić choinke w domu. Teraz tempo pewnie spadnie, została wykonczeniówka i inwestorzy którzy się na tym znają jak wróble na fizyce kwantowej :p

Zazdraszczamy wszystkim , którzy już na swoim.

Gruzu nie mam :( choc jakby posprzątać naszą działkę to by się znalazł..........

Pan Andrzej Matusiak właśnie zrobił mi podkop pod ławą na wodę, w przyszłym tygodniu będzie mi rozkładał kanalizacje, Jak narazie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, wydaje mi sie porządnym hydraulikiem i przystępnym cenowo.

Mam pytanie co robicie ze śmieciami, które powstają podczas budowy, mam na myśli opakowania po wapnie , cemencie itd.

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

U mnie murarze zakończyli robotę i czekam na więźbę i dach. Kominy już są i nawet schody wejściowe mi zrobili, na przyszły rok zostawiłem taras.

Mam do sprzedania 1 paletę bloczków dużych (suporeks) do murowania. Jeśli ktoś chce kupić to proszę o kontakt. Paleta jest oryginalnie zafoliowana, nienaruszona.

Pozdrawiam wszstkich

U mnie etap papierologii zakończony sukcesem :wink:

Pozwolenie i dziennik czekają na rozpoczęcie budowy a stanie się to nie wczesniej niż na wiosnę przyszłego roku.

Z zazdrością czytam co piszą nasi Forumowicze z Grupy. Jak im pięknie domki rosną. Patrz wyżej :D

"Starzy" forumowicze ze spotkania u UKF chyba już wszyscy mieszkają w nowych domach. Zostałaś Ty Joanno i ja, no i może sonal, ale nie jestem pewna.

Witajcie. A my trochę z innej beczki... Mamy do sprzedania beton komórkowy H+H Celcon 24x24x59 cm, 5 palet (240 sztuk). Pustaki pozostały nam po tegorocznej budowie (właśnie kończymy murowanie), wszystkie są fabrycznie zapakowane. Łajski k/Legionowa. Towar do odbioru transportem własnym. Cena 11zł/szt. Kontakt na priv lub tel. 502717777.

Maszynowe Tynki Gipsowe

1. teren działania: Warszawa Białołeka/ Targówek oraz okolice Legionowa:

2. zakres prac obejmuje: tynki wew. Gips MP 75L usługa z materiałem (faktura VAT 7%).

3. kontakt: mistrz Waldek Kuźma: 0 601 208 018

chotomowska grupa: 7% zniżki na hasło Murator

Moja budowa zaraz rusza i szukam dwóch osób.

1. Osoby która zajmuje się studniami głębinowi- interesuje mnie taka na 35 m- jeśli kogoś możecie polecić bardzo proszę o kontakt.

2. Szukam osoby która zajmuje się równaniem terenu

Jeśli możecie kogoś polecić, czekam z niecierpliwością :)

Moja budowa zaraz rusza i szukam dwóch osób.

1. Osoby która zajmuje się studniami głębinowi- interesuje mnie taka na 35 m- jeśli kogoś możecie polecić bardzo proszę o kontakt.

2. Szukam osoby która zajmuje się równaniem terenu

Jeśli możecie kogoś polecić, czekam z niecierpliwością :)

witam

pan od wody 600654829 u mnie wiercił tylko na 12m ale jak z nim rozmawiałem to także robi odwierty pod studnie głębinowe

pan od koparki, spycharki wywrotki ziemi i piasku 602294569

osobiście z ich pracy jestem bardzo zadowolony i polecam