maliniaczek 15.07.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Nie będę oryginalny pisząc: Stasiu Siewiorek: 607-312-089 Tinus i Linka polecacie czy mam się wystrzegać tego hydraulika ?? Czy u kogoś z Was hydraulikę robił p. Andrzej Matusik lub p. Dwiernicki (?) z NDM, drugi zrobił na nas kiepskie wrażenie Ruda1 trudno mi powiedzieć kiedy ta przeprowadzka, marzyło nam sieodpalić choinke w domu. Teraz tempo pewnie spadnie, została wykonczeniówka i inwestorzy którzy się na tym znają jak wróble na fizyce kwantowej Zazdraszczamy wszystkim , którzy już na swoim. Gruzu nie mam choc jakby posprzątać naszą działkę to by się znalazł.......... Pan Andrzej Matusiak właśnie zrobił mi podkop pod ławą na wodę, w przyszłym tygodniu będzie mi rozkładał kanalizacje, Jak narazie nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, wydaje mi sie porządnym hydraulikiem i przystępnym cenowo. Mam pytanie co robicie ze śmieciami, które powstają podczas budowy, mam na myśli opakowania po wapnie , cemencie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 15.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Czy ktoś z Was buduje z developerem "pod klucz"? Ew. zna kogoś takiego? Enickman, poczytaj dziennik forumowych Ela i Maciek - budują w REmbertowie z developerem. Oni zlisty kilku wybrali DQM z Białegostoku. http://dqm.pl/ Pzdr, E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.07.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam Wszystkich!!! Dawno się nie odzywałam, dom juz wybudowany, po niedzieli juz w srodku wylewki bedą robic. Szkoda,ze zdjęć nie moge wstawić ale jak ktos chce obejrzec to zapraszam na żywo do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Cześć aha26! Kopa lat! Strasznie dawno Cię tu nie było. Miło słyszeć, że domek już wybudowałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No tak dawno mnie nie było ale to dlatego, ze za granica byłam i za bardzo nie mialam jak pisać. A co tam u Ciebie, kiedy zaczynasz budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 17.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam U mnie murarze zakończyli robotę i czekam na więźbę i dach. Kominy już są i nawet schody wejściowe mi zrobili, na przyszły rok zostawiłem taras. Mam do sprzedania 1 paletę bloczków dużych (suporeks) do murowania. Jeśli ktoś chce kupić to proszę o kontakt. Paleta jest oryginalnie zafoliowana, nienaruszona. Pozdrawiam wszstkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.07.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 U mnie etap papierologii zakończony sukcesem Pozwolenie i dziennik czekają na rozpoczęcie budowy a stanie się to nie wczesniej niż na wiosnę przyszłego roku. Z zazdrością czytam co piszą nasi Forumowicze z Grupy. Jak im pięknie domki rosną. Patrz wyżej "Starzy" forumowicze ze spotkania u UKF chyba już wszyscy mieszkają w nowych domach. Zostałaś Ty Joanno i ja, no i może sonal, ale nie jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.07.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Sonal juz mieszka od jakiegoś czasu więc tylko Ty i ja kochana zostałysmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 17.07.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam chłodniutko Czy ktoś może wie gdzie w naszej okolicy można kupić takie schody? http://www.styl-bet.com.pl/gallery/view_photo.php?set_albumName=schody&id=schody_2 Są to gotowe elementy betonowe z tak jakby zatopionymi kamyczkami (okładziną?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 18.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 mic99: czy to nie Twój dom jest obzdjęciowany w lipcowym numerze Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 19.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Enickman[/] my budujemy z deweloperem ale nie pod klucz - stan surowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 20.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witajcie. A my trochę z innej beczki... Mamy do sprzedania beton komórkowy H+H Celcon 24x24x59 cm, 5 palet (240 sztuk). Pustaki pozostały nam po tegorocznej budowie (właśnie kończymy murowanie), wszystkie są fabrycznie zapakowane. Łajski k/Legionowa. Towar do odbioru transportem własnym. Cena 11zł/szt. Kontakt na priv lub tel. 502717777. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.07.2007 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Maszynowe Tynki Gipsowe 1. teren działania: Warszawa Białołeka/ Targówek oraz okolice Legionowa: 2. zakres prac obejmuje: tynki wew. Gips MP 75L usługa z materiałem (faktura VAT 7%). 3. kontakt: mistrz Waldek Kuźma: 0 601 208 018 chotomowska grupa: 7% zniżki na hasło Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.07.2007 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 mic99: czy to nie Twój dom jest obzdjęciowany w lipcowym numerze Muratora? podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.07.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 a jak się cenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.07.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 a jak się cenią najlepiej umówić się na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 23.07.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Moja budowa zaraz rusza i szukam dwóch osób. 1. Osoby która zajmuje się studniami głębinowi- interesuje mnie taka na 35 m- jeśli kogoś możecie polecić bardzo proszę o kontakt. 2. Szukam osoby która zajmuje się równaniem terenu Jeśli możecie kogoś polecić, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.07.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 no co tu taaaka cisza? Gdzie są wszyscy??? Podnosze bo troche spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgawel2002 26.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Moja budowa zaraz rusza i szukam dwóch osób. 1. Osoby która zajmuje się studniami głębinowi- interesuje mnie taka na 35 m- jeśli kogoś możecie polecić bardzo proszę o kontakt. 2. Szukam osoby która zajmuje się równaniem terenu Jeśli możecie kogoś polecić, czekam z niecierpliwością witam pan od wody 600654829 u mnie wiercił tylko na 12m ale jak z nim rozmawiałem to także robi odwierty pod studnie głębinowe pan od koparki, spycharki wywrotki ziemi i piasku 602294569 osobiście z ich pracy jestem bardzo zadowolony i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 podobno w naszych rejonach nie ma sensu wiercić głębiej, bo im niżej tym gorzej?Czy to tylko działanie marketingowe chłopców głębinowców, bo każde kolejne 100 zł trudniej zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts