jolek68 07.08.2007 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Mogłabym polecić Wam męża bez zbędnej reklamy ale niestety do września brak wolnych terminów. Jeśli chodzi o cenę to tanio rzeczywiście nie znaczy dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No ja wiem, że tanio nie znaczy dobrze, ale wyśmienicie i za cenę 100 zł za metr to raczej nie zapłacę Jeżeli ktoś by był wolny od początku września, to poproszę namiary, do zrobienia jest cały dom. Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 07.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Kiedy ostatnio było jakieś spotkanie grupowe? Wiem, że "starzy" wyjadacze znają się dobrze i spotykają się czasami one-on- one Ale ja jestem nowy, mam jeszcze zapał, a ponieważ zaczynam budowę dopiero w przyszłym roku, to chociaż bym sobie pogadał z kimś o budowaniu ... naprawdę nikt nie ma czasu/ochoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 07.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No ja wiem, że tanio nie znaczy dobrze, ale wyśmienicie i za cenę 100 zł za metr to raczej nie zapłacę Jeżeli ktoś by był wolny od początku września, to poproszę namiary, do zrobienia jest cały dom. Pozdrawiam Magda Poleciało na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 08.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Czy komuś z Was budował dom p. Grzegorz Kramka?Jeżeli tak, to proszę o opinię na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.08.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam,Kolega poszukuje baraku/przyczepy/blaszaka na budowę.W razie jakis pomysłów proszę o priv. pzdrt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 09.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Kochani, szukam namiarów na nawadnianie systemowe w ogrodzie. Ja też jestem zaiteresowany no i co? po wakacjach może, ktoś? LEGIONOWO -ul.Strażacka 10---nawadnianie systemowe ogrodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 10.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kochani, szukam namiarów na nawadnianie systemowe w ogrodzie. Ja też jestem zaiteresowany no i co? po wakacjach może, ktoś? LEGIONOWO -ul.Strażacka 10---nawadnianie systemowe ogrodów. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.08.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 kris19 napisz co? i jak? gdy zrobisz rozpoznanie, będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teba 10.08.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam, Kolega poszukuje baraku/przyczepy/blaszaka na budowę. W razie jakis pomysłów proszę o priv. pzdr t. My właśnie ściągamy przyczepę z Holandii. I jeśli chodzi o spotkanie to bardzo chętnie bo właśnie zaczynamy budowę Aha i może ktoś z Was mógłby polecić dobrego sprawdzonego kierownika budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.08.2007 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Aha i może ktoś z Was mógłby polecić dobrego sprawdzonego kierownika budowy?? Firlej Włodzimierz 503 555 748, "nasz grupowy" kierownik, warto powołać się na grupę Chotomowską MURATOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 12.08.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 będe wdzięczny za podanie namiaru na sprzedawcę belek i pustaków na strop teriva I podobno dobry z keramzytu szukam ponadto L na nadproża ciekawi mnieteż ile płacicie za cegłe na kominy i gdzie można kupić kształtki do wentylacji grawitacyjnej mogę się podzielić wrażeniami z budowy stanu 0 własnie dzisiaj zacząłem mury w Wieliszewie pozdrawiam Chotomów i okolice k* Ps.jeśłi chodzi o pomiesczenie gospodarcze na budowę polcem blaszaki - garaże tylko nie suzkać od kogoś bo jak się okazuje to drogo i niepewnie tylko nowy ja tak zrobiłem i jestem zadowolony koszt to chyba 1500 zł z przywiezieniem i montażem - montaż to jeksieś 20 minuti już adresy na allegroja wziąłem z kieleckiego biora na samochód kilkanaście sztuk i ruszją na podbój okolic wawy ?!?!sprawnie i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 13.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam po sąsiedzku zaprzyjaźnioną grupę.Jestem członkiem grupy Marki. Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekipę budowlaną. Jeżeli jesteście zadowoleni z prac Waszych ekip bardzo proszę o przesyłanie na priv kontaktów. Szczególnie zależy mi na ekipie do stanu surowego oraz ekipie do postawienia dość skomplikowanej więźby dachowej. Początek prac wyznaczyłem sobie na wiosnę 2008, ale wiadomo jak jest w tej branży z pracownikami i już teraz zaczynam poszukiwania. Miejsce budowy: Marki. Będę wdzięczny za każdy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 16.08.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Czy ktos z Was kupował beton z gruchy z podajnikiem? Gdzie w okolicy można go tanio zamówić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 16.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 ja beton na ławy 20- tkę i na chudziaka 15- tkę brałem z:http://www.budet.pl/index.phpi w sumie ok.na strop też zamówię u nichk* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 16.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzięki za podpowiedz.Możesz napisać ile płaciłeś za beton u nich i czy brałeś od nich też podajnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.08.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Dzięki za podpowiedz.Możesz napisać ile płaciłeś za beton u nich i czy brałeś od nich też podajnik? Podajnik czyli pewnie chodzi o pompe. Mozna jeszcze w N Dw. Maz - chyba troszkę taniej niż w L-wie. 509-483-120 t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 17.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 marta zadzwoń i sprawdź ceny się zmieniaja i co cieszy - nie tylko w góręco do pompy trzeba się jakoś dogadać bo ona jest róznie w róznych miejscach liczonaw L-wie za godzine pracyno i trzeba pamiętać, ze to się zamawia chyba jakieś 2 - 3 dni wcześniejpozdrawiam K* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARSYLIAA 17.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Dzięki za podpowiedz.Możesz napisać ile płaciłeś za beton u nich i czy brałeś od nich też podajnik? tydzień temu beton B-25 z AGLO-BETON w Nowym Dworze, ul. Łęczna 61 tel. 022 7753521: 243 netto za metr 3, 450 netto za pompę ( całe wylanie) B-20 na pewno tańszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 17.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 jak to B- 25 ?bo w L-wie B-15 po 205 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts