Uśka Tomasz 29.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Jeszcze raz polecam p. Mariusza szybko sprawnie i rewelacyjny operator koparki 501286315 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Polecam firmę od wylewek mixokretem,bardzo równo/lustro/,-dokończyli po popaprańcu z Jachranki/Marcin/-TEGO BURAKA OCZYWIŚCIE NIE POLECAM-Tel do super firmy wyk.wylewki=511625098/z Modlina/------------------------------------------------------------------------------------------------------- poszukuję sprawdzonych płytkarzy do położenia 250m2 płytek,oraz osoby od karton gipsu.,oraz innych fachowców od wykonczeniówki. Jak się nazywa pan Marcin ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 30.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Jeszcze raz polecam p. Mariusza szybko sprawnie i rewelacyjny operator koparki 501286315 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Pozdrawiam Hej Kris, tak kontaktowalismy sie z p. Mariuszem, rzeczywiscie b. sympatyczny, ale liczy z m3, a to dla nas za duzy wydatek, bo ekipa zazyczyla sobie dol pod calym domem jakies 14x17x1. No wiec taniej chyba wyjdzie roboczogodzina Jeszcze raz dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 30.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 właśnie kończę casting na ekipę budowlanąna placu boju zostały 3 ekipywpadłem na pomysł, żeby jeszcze z jakimś mega fachowcem typu Kierownik Budowy objechać 3 budowy, które właśnie końcża w okolicy i zapytać co o nich sądzi (oczywiście za drobną opłatą) Do "forumowego" kierownika - pana Firleja nie mogę dodzwonić się od 4 dni (poczta głosowa)Macie może namiary na kgoś jeszcze?I czy w ogóle to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 hej,milo Was czytac po krotkiej przerwiezostalo mi 'troche' rzeczy po budowie, jesli jest ktos zainteresowany sprzedam:- stemple 2,7 metra ok. 100 sztuk- deski po szalowaniu- beton komorkowy (H+H) 24 i 12 cm lacznie ponad 1000 sztuk, z przewaga tego 24 cm- silke E12 jedna palete material trafil na dzialke /michalow-grabina/ okolo 2-3 miesiecy temucena, opcje transportu lub jego braku -> bezposrednio telefonicznie602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 03.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pilnie poszukuje tynkarzy do tynkowania kominów i lukarny !! Sądzę, że robota na około 2 dni. Ponawiam apel. Szukam (wypożyczę od kogoś z budowy ) ekipy (1-2 sprytnych) aby dokończyli po "fachowcach" lukarnę. Tzn: wyrównać klej, zaciągnąć siatkę i położyć strukture. To samo z dowoma kominami. Sprawa dość pilna a już mi sie pomysły skończyły gdzie szukać.... Dzieki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 03.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn sosnowe w dobrej cenie to mam namiary. Drzwi sosnowe, bejcowane z listwami i ościeżnicami na wymiar do 800zł. Więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 03.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn sosnowe w dobrej cenie to mam namiary. Drzwi sosnowe, bejcowane z listwami i ościeżnicami na wymiar do 800zł. Wszystko co jest dobrej jakości musi też kosztować ;mimo że tanio niechciałbym nawet za darmo,bo i poco,-dom buduje się dla siebie i na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 04.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 .. niechciałbym nawet za darmo... Przeciez bylo wyraznie napisane Jeśli potrzebujecie... i dodane "w dobrej cenie" pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 04.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 WitamMam pytanko czy ktoś może wie ile kosztują tynki i wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 04.09.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 mam ogłoszenie, naszym murarzom wypadła jedna budowa i w ziązku z tym mają wolny termin jeśli ktoś potrzebuje to , budują w okolicach Warsawy już kilka dobrych lat, u mnie kończa gdzieś pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 04.09.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn sosnowe w dobrej cenie to mam namiary. Drzwi sosnowe, bejcowane z listwami i ościeżnicami na wymiar do 800zł. Wszystko co jest dobrej jakości musi też kosztować ;mimo że tanio niechciałbym nawet za darmo,bo i poco,-dom buduje się dla siebie i na lata. To ogłoszenie było kierowane tylko do osób, które potrzebuja drzwi do określonej ceny. Ja je kupiłam i jestem z nich zadowolona. Wykonawca prosił o polecenie i ogłoszenie więc je napisałam. Jeśli potrzebujesz kupić drzwi za 3000zł żeby mieć komfort mieszkania to ok, ale nie musisz ironizować. Sa osoby, które maja ograniczenia finansowe. PS. Warto poćwiczyc wstawianie cytatów. Ale to niestety nic nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 04.09.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja tylko tak pochwalić się, że mamy już Pana koparkowego. Uff, ciężko było, 'casting' się przedłużał.... ale w końcu jutro zaczynamy... KOPAĆ :) :) Dziękuję wszystkim za namiary. Pozdrawiam, Uśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 04.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo prosze o podanie namiarów na sprawdzone firmy realizujące komplekswe rozwiązania dotyczące ogrzewania budynku mam zamiar zainstalowac piec kondensacyhjny i kominektylko jaki ?i w jakim to sysytemie ? może możecie polecić sprawdzonych fachowców z naszej okolicy k* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 04.09.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Bardzo prosze o podanie namiarów na sprawdzone firmy realizujące komplekswe rozwiązania dotyczące ogrzewania budynku mam zamiar zainstalowac piec kondensacyhjny i kominektylko jaki ?i w jakim to sysytemie ? może możecie polecić sprawdzonych fachowców z naszej okolicy k* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.09.2007 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam Mam pytanko czy ktoś może wie ile kosztują tynki i wylewki wylewki od 11pln/m2 bez materjału tynki cem/wap od 15pln/m2 bez materjału tynki gipsowe od 26pln/m2 z materjałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.09.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 właśnie kończę casting na ekipę budowlaną na placu boju zostały 3 ekipy wpadłem na pomysł, żeby jeszcze z jakimś mega fachowcem typu Kierownik Budowy objechać 3 budowy, które właśnie końcża w okolicy i zapytać co o nich sądzi (oczywiście za drobną opłatą) Do "forumowego" kierownika - pana Firleja nie mogę dodzwonić się od 4 dni (poczta głosowa) Macie może namiary na kgoś jeszcze? I czy w ogóle to dobry pomysł? Czy nikt z Was nie ma kierownika budowy? To chyba niezgodne z prawem budowlanym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 05.09.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam Mam pytanko czy ktoś może wie ile kosztują tynki i wylewki wylewki od 11pln/m2 bez materjału tynki cem/wap od 15pln/m2 bez materjału tynki gipsowe od 26pln/m2 z materjałem Dzięki Bardzo, nie często zaglądam, ale jak poczebna pomoc to Paweł i Renia zawsze mi pomagają. Jeszcze raz dzieki. Ale Wam mała rośnie, nasza juz biega i po budowie wymachuje rękami i cos sobie krzyczy po swojemu na ekipę budowlaną. Chyba dlatego tak dobrze nam idzie bo wlaśnie konczą tynki, a zaczeliśmy w kwietniu. Pozdrowienia dla waszej rodzicnki Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 MIŁO NAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts