kris19 05.09.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 05.09.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Szukam namiarów na szambo 10 m3 betonowe lub inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 05.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 MIŁO NAM Fakt na WAS można liczyć. Wiem to po sobie. Dzięki namiarowi na koparkowego p.Artura(super gość) mamy nie tylko odpowiednią osobę do wykopu fundamentów pod dom ale też fachowego wykonawcę różnych zleceń gdzie taki sprzęt jest nam niezbędny. Pawełku wielki buziak(tylko nie mów nic żonie)!!! Pozdrawiam bardzo ciepło jak na dzisiejszy dzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy nikt z Was nie ma kierownika budowy? To chyba niezgodne z prawem budowlanym? Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.09.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 SERDECZNE DZIĘKI ZA MIŁE SŁOWA .....no i przyszła pora by się troche pochwalić ostatnimi 2 miesiącami pracy..... mamay :dach,okna,alarm,kabelki do prądu,tynki,brame garażową i rozpoczętą hydraulikę. http://img508.imageshack.us/my.php?image=dsc00043an6.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc00051rr0.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc00053of1.jpg http://img264.imageshack.us/my.php?image=dsc00055gi0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Paweł i Renia Super,super,super Widać ,ze już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 06.09.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Oddam kilkadziesiąt stępli po 2 zł sztuka i trochę desek do szalowania - cena - jakaś symboliczna na dobrą flaszkę Zapraszam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 06.09.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Paweł i Renia Super,super,super Widać ,ze już bliżej niż dalej jesteśće inspiracją i staramy się was gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.09.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kurde jak w tej naszej grupie prężnie te budowy idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 07.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witajcie !!!!!!!!! A ja znów chciałabym zapytać o ceny. Czy ktoś jest może zorientowany jak się mają ceny robozicny za: - kafelki - podbitkę - ocieplenie dachu - elewację zewnętrzną ??????????????????????? Będę dźwięczna ))))))))))) _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 07.09.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witajcie !!!!!!!!! A ja znów chciałabym zapytać o ceny. Czy ktoś jest może zorientowany jak się mają ceny robozicny za: - kafelki - podbitkę - ocieplenie dachu - elewację zewnętrzną ??????????????????????? Będę dźwięczna ))))))))))) _________________ - kafelki 35-50 zł/m2 to jest cena za połozenie płytek bez obórbek. Do tego dojdzie szlifowanie od 1mb, niekórzy liczą za zrobienie otworu w płytce... - podbitkę 16-20 zł/m2 - ocieplenie dachu - samo ocieplenie 12-15 zł/m2 - elewację zewnętrzną 30-35 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 07.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzięki wielkie quote="Dziobi"]Witajcie !!!!!!!!! A ja znów chciałabym zapytać o ceny. Czy ktoś jest może zorientowany jak się mają ceny robozicny za: - kafelki - podbitkę - ocieplenie dachu - elewację zewnętrzną ??????????????????????? Będę dźwięczna ))))))))))) _________________ - kafelki 35-50 zł/m2 to jest cena za połozenie płytek bez obórbek. Do tego dojdzie szlifowanie od 1mb, niekórzy liczą za zrobienie otworu w płytce... - podbitkę 16-20 zł/m2 - ocieplenie dachu - samo ocieplenie 12-15 zł/m2 - elewację zewnętrzną 30-35 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 07.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Dzisas za samo ocieplenie zapłaciłam 20 zeta do tego tylko jedną warstwę (długa historia ) o ja naiwna............................. Nawet nie wiem co z tym fantem zrobić buuuuuuuu , robilismy bez umowy (sic! podpisujcie umowy !!) Położyli jedną warstwę 15 cm i od razu folię, jak przyjechaliśmy na budowę stanęlismy przed faktem dokonanym. Spece twierdzili ze miała być jedna, my że dwie, papieru nie ma, staneło na mniejszej stawce za metr ( a i tak jak się okazuje wysokiej) i co teraz ja dalej chcę dwie - jeszcze conajmniej 5 cm wełny. Kłaść drugą folię po tym , czy zrywac tę??? Doradźcie please !!!!!!! Na budowie opóźnienia, nie byłam już prawie dwa tyg. Zaczął się rok szkolny, dziatwa za duuzo czasu zabiera, jeździ tylko małż ale na chwilę aby sprawdzić czy są chłopcy- robią ogrodzenie. Musieliśmy odsunąc się od obecnej drogi, niby w zezwoleniu na budowę mamy ogrodzenie bez zastrzeżeń ale w zagospodarowaniu przestrzennym są plany poszerzenia drogi. Nawet jesli to będzie za 10-15 lat stwierdziliśmy że szkoda nam roślinności, która wyrosnie na naszej ziemi. Po za tym płot mielibysmy tuż nad asfaltem a dzieci nasze i z okolicy muszą bezpiecznie chodzić poboczem..... Tynki moze w przyszłym tygodniu, w zw. z tym opóźnienia w rozłożeniu podłogówki i wylaniu wylewek . Mam nadzieję że w końcu się coś ruszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 07.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 AAAAAAA bardzo proszę dajcie namiary na ekipę solidną od ociepleń budynków, nie chcę umoczyć kasy........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 08.09.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 hej, podbijam i dodaje cos nowego do sprzedania dodaje: -odżelaziacz z automatyczną głowicą, używany dwa lata ... co dla tego typu sprzętu nie jest dużym obciążeniem http://images28.fotosik.pl/77/a6a5fe46b5d9be1a.jpg dalej do sprzedania: - beton komorkowy (H+H) 24 - beton komorkowy (H+H) 12 - silke E12 jedna palete lokalizacja w gm. nieporet tuz przy granicy z bialoleka szczegoly bezposrednio telefonicznie 602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 09.09.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Odkupie siatkę ogrodzeniową na tymczasowe ogrodzenie ok 130mb. może komuś została, a zrobił już ogrodzenie docelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.09.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam po dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności Oczywiście nie dostaję powiadomień a w obecnej chwili działam już tylko na zasadzie odruchu psa Pawłowa - bez powiadomienia tu nie zajrzę U mnie wszystko stoi i czeka na wygraną w lotto W tym roku chcę jeszcze troszkę przygotować ogród przed wiosennym zakładaniem trawnika (gryka/łubin/peluszka) - uda się to jeszcze zrobić? Przy okazji - mik99 masz już jakieś konkretniejsze namiary na nawodnienie ogrodu? Witam też cieplutko wszystkich nowych budujących! Życzę Wam jak najszybciej własnego domku, suuuuuuper sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 09.09.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Potrzebna erbetka na budowę. Może komuś została po budowie, chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_n 10.09.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam jestem tutaj nowa i zupełnie zielona w temacie . Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku na wiosnę czeka nas budowa (okolice dalekiej Białołęki) . W związku z tym prośba do doświadczonych, którzy już przebyli (albo są w trakcie ) tę drogę o namiary na sprawdzonych i godnych polecenia: kierownika budowy; ekipę - razem lub osobno - fundamenty, ściany, dach; kogoś od ogrodzenia; pana co ma koparkę umie się nią posługiwać i przy okazji potrafi przesadzić kilka drzewek (samosiejki-ale jakie piękne!); tynkarzy; gipsiarzy; speców od instalacji-gaz, elektryka etc. I wszystko inne co wyda Wam sie godne polecenia i może się przydać, a o czym być może jeszcze nie mam pojęcia. A macie może jakiś patent w jaki sposób -niedrogo- załatwić ziemię (duża różnica poziomów terenu) z transportem? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 10.09.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Witam jestem tutaj nowa i zupełnie zielona w temacie (...) Z góry dziękuję i pozdrawiam Poszło na priv... witamy i pozdrawiamy t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts