grzegorzleg 14.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 O jakich suchych wylewkach mówicie? Myślałam, że suche wylewki to takie płyty do ułożenia na podłodze.... Asia Myślę, że chodzi tu o wylewki z miksokreta oszczędność czasu i jakość - ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 14.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 czy ktoś się może wypowiedzieć na temat kładzenia akrylu jak sie zaczynają przymrozki? PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!! Na opakowaniach są warunki w jakich powinno się kłaść akryl - kładzenie w innych warunkach naraża delikwenta na utratę gwarancji w razie reklamacji Więc lepiej poczekać jak napisała barbamama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 14.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 grzegorzleg mam prośbę: Proszę cię o umieszczenie mojego kwadracika na mapie, buduję się prawie vis a vis rudej1. Pomimo prób nie potrafię tego sama zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Może Wiecie ile może chcieć fachowiec za - zbudowanie ścianki z Karton Gipsu, - wykączenie ścian gipsem na gładko - i ile może kosztować przyklejenie płyty do zwykłej ściany (bez stelażu ) z zaszpachlowaniem spoin - sufit podwieszany I tak w ogóle wszystko co związane z KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxion 15.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam przyszlych Sasiadow z okolic Białołęki i nie tylko,Chetnie odsprzedam: - 400 stempli dl. 3m i powyzej - 3.50 zl/szt - K-3 (dzialowka) ok. 3 palet cegly - 2 zl/szt- Pustak 24 Klimaton MerklZiegel (konstrukcyjny) 6zl/szt BARDZO DUZO!! Kantowki na wiezbe. Impregnowana. Rozne wymiary. Cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci zadeklarowanego zakupu - 300-400zl/m3 Wszystko w Super stanie. Odbior we wlasnym zakresie. Prosze o kontakt! 0-500-588-711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.10.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 WitamPoszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem.Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 17.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Heja, ja znów z doskoku... poszukuje firmy/sklepu/załogi do zabudowy kuchni.. możecie coś polecić? I pytanie przy okazji. Czy projekt jest platny? Z tego co dotychczas wiedziałem, projekt robią gratis. Pasuje, ok, nie pasuje, trudno... Natomiast jedna z "firm" za projekt bierze kaucję zwrotną w przypadku wyboru ich wykonastwa. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam Ponawiam prośbę o namiar na ekipę od wylewek, pan Żułtak ma wolne terminy dopiero w grudniu ,a dla mnie to za póżno......... Mam nadzieję że są też inni dobrzy fachowcy w tej branży ,którzy u Was robili............ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 wylewki z automatu 0511625098 robiąSUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 22.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Dzięki na Was zawsze można liczyć............ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 23.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 JEŚLI KTOŚ SZUKA OBECNIE ARMATURY DO ŁAZIENKI TO POLECAMY p.Krzyśka 0510-664-587 daje naprawde niezłe rabaty np. 25% http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3258672 pozdro..... namiar od Pawła Balcerzaka i jeśli planujecie na podłoge GRES POLEROWANY LUB MAT prod.CHIŃSKIEJ w BARDZO DOBREJ CENIE np.50pln/m2 to też niedługo podeśle namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 24.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę ,czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 24.10.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę , czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki to jest cena za więźbę czy za krycie dachu. A jeśli krycie to czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 24.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę , czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki to jest cena za więźbę czy za krycie dachu. A jeśli krycie to czym? Tylko krycie dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 24.10.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę , czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki to jest cena za więźbę czy za krycie dachu. A jeśli krycie to czym? Tylko krycie dachówką. Ale aby pokryć dach to trzeba także wstawić obróbki blacharskie. Czy to jest w cenie? Jeśli tak i cena zawiera obróbki blacharskie i okna połaciowe to bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 24.10.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 napiszcie mi proszę , czy cena 20 zł za m2 dachu (robocizna) to duzo czy mało?? jest w to wszystko wliczone, poza rynnami bo facet ich nie robi. dzięki Ja płaciłem 18 plus 7 vat Ale to po sumowaniu innych obróbek: blacharskich, montażu okien, ław kominiarskich i wielu innych, dopiero 1/3 kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnia 25.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dzięki Kris jesteś jak zwykle bardzo pomocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eminow 26.10.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Witam wszystkich, mam do sprzedania barak. Do odbioru w Chotomowie.Kontakt 605 561 916Pozdrawiam,Emilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 26.10.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 grzegorzleg bardzo, bardzo dziękuję za kwadracik ))))) eminow gdzie dokładnie się budujesz?? jeśli "na wspólnej" to jestesmy sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 28.10.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 witam, poszukuję pilnie kogoś, kto z pomocą łopat i taczek rozplantuje mi ziemię wokół domu. Miejsce - Warszawa Białołęka, ul. Płochocińska. Działka z domem i garazem łącznie 980m2. Bardzo Was proszę o namiary. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts