enickman 02.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, Również przyłączam się do życzeń, ale mam też pytanie: Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Ponawiam pytanie: Ile to kosztuje? Co z wyciętym drzewem? Itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 02.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 jestem dzisiaj wkurzona na maksa ktos otruł mi psy na działce,wyczaił,ze nie spimy tej nocy w domu i rzucił jakąś trucizne,wczoraj umarł jeden a dzisiaj drugi jest na wykończeniu.Wiemy,ze to trucizna bo krew została do badania oddana. Ide na policje to zgłosić dzisiaj. Współczuję. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 03.01.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Witam, Również przyłączam się do życzeń, ale mam też pytanie: Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Ponawiam pytanie: Ile to kosztuje? Co z wyciętym drzewem? Itd. itp. Jeśli drewno oddasz to wycinka jest za darmo. Tak było u nie. Jak interesuje Ciebie taka opcja to mogę odszukać kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 04.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a to się opłaca?ile warte jest takie drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 04.01.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 a to się opłaca? ile warte jest takie drzewo? mi przeszkadzało w budowie i nie zastanawiałem się nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 05.01.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Mój mąż wycinał kilka takich drzew z użyciem podnośnika(za którego zapłacił zlecający plus paliwo do piły). Wszystko zależy jak duże są drzewa. Najczęściej jest tak że ty zlecasz pozbycie się owego towaru a zapłatą jest ten towar. Przecież nikt ci tego za "dziękuję" nie zrobi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 a czy ja mowię, że chcę za darmozastanawiam się tylko czy nie lepiej zapłacić a drzewo wziąćto, że Twój mąż nie chciał zapłaty tylko drzewo utwierdza mnie w tym przekonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 07.01.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2008 Tak też można jeśli przyda ci się te drzewo. Jest tylko pytanie co się bardziej opłaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 08.01.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 no właśnie, ale tego jak dotąd nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 09.01.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Wszystko zależy jakie jest to drzewo(ile lat, liściaste czy iglaste itp) i do czego możesz je wykorzystać. Pomyśl bo może jednak warto je zostawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archer11 10.01.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Czy moglibyście mi polecić solidną firmę która w Chotomowie pomoże mi zaplanować i zainstaluje alarm? Prawdopodobnie będzie to Satel CA10. Przekopałam się przez część forum alarmowego ale nie znalazłam, za to się dokształciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archer11 10.01.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Jeszcze jedno pytanie. Ponieważ domek już stoi ale trzeba go wykończyć czy mogłabym poprosić o jakiś namiar, jeśli ktoś ma solidną ekipę do polecenia - będę jej potrzebować od kwietnia na 4-5 miesięcy. Może być na priva żeby. DziękujęJoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 12.01.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Czy w okolicy Legionowa jest jakiś tartak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archer11 12.01.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Mago czy możesz podesłać namiary na swojego polecanego Inspektora Nadzoru. My mamy tylko końcówkę budowlanki bo ocieplenie dachu od wewnątrz i przyłącze gazowe ale inspektor i tak potrzebny. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 13.01.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2008 Hej wszystkim, potrzebuję namiary na sprawdzoną i godną polecenia ekipę do stanu surowego z dachem termin rozpoczęcia: kwiecień-majlokalizacja: Janówek Pierwszy Pozdrawiam i dzięki z góry za infoDaniel[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 15.01.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 KUPIĘ barak dla ekipy budowlanej.Może też być przyczepa kempingowa lub wszystko inne co nadaje się do tymczasowego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 15.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam, właśnie wystawił mnie jeden fachowiec.. wziął zaliczkę i zniknął, telefon mówi że nie ma takiego numeru. Tak to jest jak się wszystko załatwia na gebę. W związku z tym mam pytanko czy macie może namiary na jakiegoś kowala od kutych balustrad ? Ktoś w miarę tani.. nie chcę nic wymyślnego. Mieszkam w Legionowie. Z góry dzięki za pomoc Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 15.01.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Witam, właśnie wystawił mnie jeden fachowiec.. wziął zaliczkę i zniknął, telefon mówi że nie ma takiego numeru. Tak to jest jak się wszystko załatwia na gebę. W związku z tym mam pytanko czy macie może namiary na jakiegoś kowala od kutych balustrad ? Ktoś w miarę tani.. nie chcę nic wymyślnego. Maciek Podaj namiary na tego "fachowca". Tobie sie nie udało, ale może ostrzeżesz innych... t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ariakan 15.01.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 hmm... tylko jakie namiary.. mam tylko numer telefonu który jest nieaktualny Dostałem gościa z polecania od sąsiadów, u nich akurat zrobił i nie zniknął, też mieli tylko numer telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpl 15.01.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Czy moglibyście mi polecić solidną firmę która w Chotomowie pomoże mi zaplanować i zainstaluje alarm? Prawdopodobnie będzie to Satel CA10. Przekopałam się przez część forum alarmowego ale nie znalazłam, za to się dokształciłam. Witaj .Zastanów się czy jednak nie wybrać Satela integry.Znacznie nowoczaśniejsza, więcej funkcji i co najwazniejsze cały czas jest rozwijana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts