Peter74 29.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami. Z góry dzięki... ps. tynki wewnętrzne cem-wap Czesc Wszystkim, To ja tez ustawie sie w kolejke do tynkarzy jesli macie jakies namiary . Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 29.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami. Z góry dzięki... ps. tynki wewnętrzne cem-wap Czesc Wszystkim, To ja tez ustawie sie w kolejke do tynkarzy jesli macie jakies namiary . Pzdr Peter74 No dobra, przeraziłem się nieco - kolejny w kolejce. Proszę o namiar na priv. t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.01.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 tynki wew. tel do majsta: 608 218 018 dwie ekipy , można się powoływać na mnie, (przy negocjajach cenowych), powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 30.01.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mik99 Wielkie dzięki, widac nie wszyscy tynkarze mają napięte "grafiki" Na szczęście znalazłam ekipe, która może zrobic to w kwietniu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 31.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... ............. się wykańczających. znaczy dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231 Doskonała firma z bardzo dobrym towarem. (PARKIETY. DESKI PODŁOGOWE, PODLOGI WARSTWOWE, CHEMIA DO PARKIETÓW, LISTWY I WIELE INNYCH – DREWNO Z CAŁEGO SWIATA ) Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafią doradzić i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania. Drzewo na parkiety jest naprawdę wysortowane w danej klasie produktu co często nie jest praktykowane do końca w innych firmach (gdzieś przecież trzeba przyciąć parę groszy). Posiadają sprawdzone namiary na parkieciarzy. Kupuje tam parkiety, Przed podjęciem decyzji co do Waszych podłóg porozmawiajcie z Panem Andrzejem Kwapisiewiczem z DLH Poland 03-120 Warszawa ul. Modlińska 231 695 350 040 tel. 22 / 811 11 60 fax 22 / 614 47 01 pn-pt 8 - 17 sob 9 - 14 Na hasło Murator zniżka, można tez powołać się na Krzysztofa z Białołęki POLECAM http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 01.02.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Gdzie w naszej okolicy kupowaliście kostkę brukową? Szukam takiej jasny brąz, beż czy coś. No i najlepiej żeby jeszcze płyta Eko była w tym samym kolorze do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekc 01.02.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam wszystkich budujących Mam do odstąpienia (za grosze) barakowóz (zielony) z dwoma łóżkami. Stoi w Chotomowie na ulicy Tęczowej. tel 604 22 32 44. Pozdrawiam wojtek c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam. Słuchajcie czy komuś kładła dach firma Dachmur z Jabłonny? Jeśli tak to podzielcie się opiniami na temat tego wykonawcy - będę wdzięczny. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kretes 02.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witamy, zamierzamy rozpocząć w tym roku budowę domku w Chotomowie. Poszukujemy wiarygodnej ekipy do stanu surowego zamkniętego. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiamy grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 02.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam. Słuchajcie czy komuś kładła dach firma Dachmur z Jabłonny? Jeśli tak to podzielcie się opiniami na temat tego wykonawcy - będę wdzięczny. Pozdrawiam forumowiczów Dachmur nam nie kładł, ale był jednym z faworytów. Jednak wypadli o wiele słabiej niż Dachlux z Łomianek, skąd braliśmy dachówkę. Dachmur został skreślony w momencie gdy powiedział, że "nie da się już teraz tej dachówki zamówić" - po czym Dachlux bez problemu nam ją zamówił i do tego termionowo się wywiązał. Dużym atutem Dachmuru było to, że mają swoje ekipy, jednak do końca nie przekonuje podejście szefa "jak nie państwo to ktoś inny". Nie walczą o klienta. Co prawda nie obiecują też gruszek na wierzbie, jak niektórzy, ale kwestia załatwienia dla nas tej dachówki, to był jeden skuteczny telefon, którego komuś nie chciało się wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 02.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki Carpedijem Ja mam takie same odczucie ja Ty że nie walczą o klienta.Umówić sie z nimi to ciężki temat, a to przecież ich biznes... Podjade do tych łomianek. zobaczymy co m i zproponują. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 02.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Gdzie w naszej okolicy kupowaliście kostkę brukową? Szukam takiej jasny brąz, beż czy coś. No i najlepiej żeby jeszcze płyta Eko była w tym samym kolorze do kompletu. podciągam swoje pytanko.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 03.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 U mnie kostkę kupował brukarz Rozliczaliśmy się po cenie za jaką kupiłA jego zarobek to robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 03.02.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki Carpedijem Ja mam takie same odczucie ja Ty że nie walczą o klienta.Umówić sie z nimi to ciężki temat, a to przecież ich biznes... Podjade do tych łomianek. zobaczymy co m i zproponują. Pozdrawaim wcale nie musisz tak jechać - na forum jest ich przedstawiciel - Michał Dąbrowicz - spoko gość aha - ma on też dobrą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 03.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki. Popszukam pana i sie odezwe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 04.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 DACHMUR??? u mnie kładli dachówkę w zeszłym roku,z tego co wiem ,to mają kilka ekip od dachu,ja jestem zadowolona,szybko,dobrze solidnie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? u nas pierwsze były tynki a póżniej wylewki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 05.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? u nas pierwsze były tynki a póżniej wylewki :wink: u nas najpierw wylewki potem tynki (kwestia dostępności ekip). trzeba tylko dopilnować żeby nie zaświnili tynkami za bardzo wylewek i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts