wojtekc 28.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Witam serdecznie wszystkich budujących. Ja jestem już na etapie porządkowania i chciałbym się pozbyć kilku niepotrzebnych mi rzeczy. Oddam za groszę bramę prowizorkę (deski zbite z kawałkiem siatki), tak około 15 m siatki ogrodzeniowej oraz kibelek drewniany - zwany sławojką.Telefon kontaktowy 604 22 32 44. pozdrawiam, wojtekc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.04.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Witajcie!!! W związku z możliwym brakiem ekipy do wykonania tynków zewnętrznych, zwracam się z prośbą o namiary na sprawdzone ekipy w przystępnej cenie Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 29.04.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Ludkowie pomóżcie!!! Poszukuję kogoś od równania terenu. Wpuściłam do siebie traktor z glebogryzarką, ziemia ładnie spulchniona ale ukształtowanie terenu siekieś takie "falujące" mam . Własnymi łapkami nie jestem w stanie tego wyrównać, może ktoś z Was już równał teren pod trawnik "siłami zewnętrznymi"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin78 05.05.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam. Ponawiam prośbę o namiary na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Jabłonna-Nieporęt-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 05.05.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 marcin78, ja brałam z łomianek. cena była dobra, ale dla ciebie chyba za daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 05.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 w trójkącie Jabłonna-Nieporęt-Serock. Czemu się tak ograniczasz terenowo? Proponuję uderzyć z prośbą o wycenę do Michała Dąbrowicza z tutejszego forum. A po wycenie jeszcze troszkę ponegocjować Jego firma ma od niedawna oddział na Modlińskiej na wysokości Polfy, w sumie to niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 06.05.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 Witam. Ponawiam prośbę o namiary na tanią (a jakby inaczej...) dachówkę w trójkącie Jabłonna-Nieporęt-Serock. Pochwalcie się Szanowni Forumowicze gdzie dostaliście najlepsze wyceny. Z góry dzięki. Ja również polecam Michała Dabrowicza i firmę Dach-Lux. Naltaniej i bardzo fajny kontakt z Panem Michałam 500-116-292. Kupowałam u niego dachówkę Rupp-a kolor antracyt (8% rabatu od cen katalogowych) i jestem baaaardzo zadowolona. (do obejrzenia na dachu w Wieliszewie). Okna Velux -25% rabatu. Dekarz, który zakładał dachówkę to Paweł 506-54-59-95 Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 06.05.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 no..... ja właśnie też dachlux tylko ten z łomianek. towar dostałam dobry, ładny, przyjęli zwroty. kontaktowałam się z panią Mirką Brzozowską - 512100370 (ten numer jest firmowy, więc możesz trafić na kogoś innego - innych nie polecam bo nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ańdźka1719503381 07.05.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Może ktoś potrzebuje słupki ogrodzeniowe? Do wglądu w Chotomowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 07.05.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 poszukuję porząnego "gazownika" do instalacji gazowej wewnętrznej U nas robili "po godzinach" spece z gazowni w Legionowie, kontakt 602 702 224. Szybko, sprawnie, tylko jeśli ma w tym chodzić gaz płynny (jak u nas do czasu podciągnięcia gazociągu), trzeba chłopakom przypomnieć, że ma być w całości spawane, a nie na pakuły. Do tego migiem robią projekt i pomagają trochę przy formalnościach. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 07.05.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Ludkowie pomóżcie!!! Poszukuję kogoś od równania terenu. p. Paweł, 513 154 059. Rozrzucali równiutko ziemię u dwóch sąsiadów, wygląda prawie jak boisko. Ja równałem sam, spalinową glebogryzarką i grabiami (700m2, 3 dni wyjęte z życiorysu...) i mam falującą. To oznacza trochę więcej uwagi przy koszeniu, ale IMHO wygląda znacznie ciekawiej (cienie!), dzieciakom nie przeszkadza i w kometkę daje się grać Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 07.05.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Maćku wielkie dzięki, jak nie zaśpiewa jak za zboże to chyba się nim wyręczę, sama tego jakoś nie ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 08.05.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Czesc, W ramach wiosennych porzadkow mam do sprzedania: ok. 30 sztuk stempli 2,5-2,90m-3,5 PLN/szt. 100 szt gazobetonu celcon (dwie ofoliowane palety)-9,50 PLN/szt. Odbior wlasny ze Skrzeszewa (jesli blisko, moge pomoc w transporcie) 609 220 241 Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 08.05.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Maćku wielkie dzięki, jak nie zaśpiewa jak za zboże to chyba się nim wyręczę, sama tego jakoś nie ogarniam... może jestem wścibski, ale czemu zaraz sama? Chłopa zagonić do roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 08.05.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 No umysłowo nie ogarniam, do tego chłop mi nie potrzebny )) Pan Paweł też stwierdził, że nie ogarnie (fizycznie) - teraz zaczynam doceniać działeczki po 500 m2 ))))))))))))))). Ale się kupiło 1600 to trza się za robotę brać A że te 1000m2 faktycznie ciężko nam będzie we dwoje (z chłopem) wyrównać i obsiać na raz to sobie podzielimy na mniejsze kawałki i powolutku, może do jesieni, założymy ten trawniczek PS Znalazłam stolarza do barierek zewnętrznych, rewelacja (jak dla mnie). Właśnie montują mi barierki, jak skończą może popełnię tu jakąś fotkę. Chłopaki z małopolskiego, drewno ich kocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 09.05.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jeżeli te barierki, to takie ciemne z belkami po przekątnych na krzyż, to ja się piszę i na zdjęcnia i na namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Olena - ja też bardzo proszę o namiary na nich. Fotki też będą mile widziane. Poszukuję kogoś dobrego do zrobienia barierek, podbitek i oblicówek z drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 09.05.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ok, coś tam pokombinowałam z tymi zdjęciami... dla chętnych moje barierki do kliknięcia: http://picasaweb.google.pl/O.Zgola/AlbumBezTytuU mam nadzieję, że to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Olena - działa. Barierki spuer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 10.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Oglądałem zdjęcia - zdecydowanie poproszę o namiary na tych panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts