Maluszek 10.05.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Oglądałam barierki w domku Oleny - na żywo wyglądają zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach Bardzo starannie wykonane, kolorek bardzo przypadł mi do gustu. Olena - jeszcze raz bardzo dziękuję, że mogliśmy do Was wpaść i je obejrzeć. Pozdrowienia dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 10.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Maluszku nie ma sprawy, będę czekała na relacje czy robicie u nich enickman poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.05.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Olena - w poniedziałek będę do nich dzowniła, żeby wpadli do nas na oględziny i zobaczymy co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rob_kwiat 11.05.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Mam do sprzedania słupki ogrodzeniowe z rozbiórki szklarni podaje dane tech 1. śr 5,2 cm grub 3,6 mm dług 230 cm - 200 szt cena 30 zł/szt2. śr 6,2 cm grub 4,5 mm dług 230 cm - 100 szt cena 35 zł/szt3. śr 8,1 cm grub 4,0 mm dług 230 cm - 60 szt cena 40 zł/szt4. śr 5,8 cm grub 6,0 mm dług 230 cm - 50 szt cena 43 zł /szt Słupki można zobaczyć w ChotomowiePodaje telefon kontaktowy 660 185 162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 11.05.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Witam Gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne i zewnętrzne. Czy jesteście zadowoleni ze swoich? Potrzebuje 9 szt wewnętrznych 1szt. zewnętrzne z doświetlem górnym. Szukam namiarów na prodecenta albo dobry sklep no i i oczywiście cena wmiare przyzwoita i jakość drzwi także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 18.05.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam, Czy ktoś może mi polecić dobrego cieślę do więźby dachowej i dekarza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.05.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Poszukuję u kogo obecnie wykonuje pan Paweł czyli "paulo81"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 18.05.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Witam Gdzie kupowaliście drzwi wewnętrzne i zewnętrzne. Czy jesteście zadowoleni ze swoich? Potrzebuje 9 szt wewnętrznych 1szt. zewnętrzne z doświetlem górnym. Szukam namiarów na prodecenta albo dobry sklep no i i oczywiście cena wmiare przyzwoita i jakość drzwi także. http://www.dormet.com.pl/glowna.html Pan Janusz Ostrowski jest właścicielem firmy; uważam że mają bardzo dobre drzwi w rozsądnej cenie; w marcu kupiłem u nich czworo drzwi zewnętrznych, antywłamaniowych z drewnianą okleiną i przeszkleniami - zapłaciłem 11k. ten sam wariant dość znana firma z Jabłonnej (tylko teraz nie pomnę nazwy ) wyceniła mi na 19k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 19.05.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, Macie może jakieś namiary na kominiarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.05.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam, Macie może jakieś namiary na kominiarzy? Poszło na prv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 20.05.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam grupę! Buduję się na Białołęce i własnie "straciłem" glazurnika. Może ktoś posiada wolnego glazurnika i może go "wypożyczyć" na tydzień lub dwa. Będę wdzięczny za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.05.2008 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 20.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie forumowiczów po dłużesz przerwie spowodowanej ganianiem po urzędach Mam od razu prośbę - potrzebuję namiarów na CITO na kogoś z koparką do zdjęcia humusu i jakiegoś pana Elektryka który wykonałby mi przyłącze elektryczne na czas budowy i dodatkowo później odebrał je (było by miło) lokalizacja - Janówek Pierwszy Pozdrawiam All Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 20.05.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Witam serdecznie forumowiczów po dłużesz przerwie spowodowanej ganianiem po urzędach Mam od razu prośbę - potrzebuję namiarów na CITO na kogoś z koparką do zdjęcia humusu i jakiegoś pana Elektryka który wykonałby mi przyłącze elektryczne na czas budowy i dodatkowo później odebrał je (było by miło) lokalizacja - Janówek Pierwszy Pozdrawiam All Daniel elektryk poszedł na pw - ZE NDM - zrobi co trzeba i jak trzeba, a legionowo (czyli NDM - bo bliżej) odbierze bez problemu, bo to jedna firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mu77 26.05.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na sprawdzonych tynkarzy do tynków wewnętrznych gipsowych z sugestiami do rozmowy Już umówieni niestety mnie wystawili ... Będę wdzięczny za info na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 26.05.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Witam Szukam pilnie namiarów na sprawdzonych tynkarzy do tynków wewnętrznych gipsowych z sugestiami do rozmowy Już umówieni niestety mnie wystawili ... Będę wdzięczny za info na priv pozdrawiam Tylko i wyłącznie Waldek Kuźma !! 601-20-80-18Podpisuje się rękami i nogami. Efekt roboty do obejrzenia u mnie - jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ndriu 27.05.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 28.05.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Polecam skład z opałem przy ulicy T.Kościuszki przy stacji PKP ( za składem budowlanym). Węgiel można tam kupić luzem lub w workach. Polecam kupić sobie worki na miejscu i samemu zapakować. Wychodzi prawie 200zł taniej na tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.05.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 projekty zakładanie grodów nawadnianie Mój dobry znajomy, pasjonat zielni od wiosny ruszył na własny rachunek jeśli jesteście zainteresowani pomocą, w tych sprawach przekazuję tel. 601 347 344 Adam na hasło murator: niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKat 28.05.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam, gdzie zaopatrujecie się w pelety lub eko groszek? Można to gdzieś kupić w Legionowie albo Jabłonnej? Jestem na etapie podłączania pieca na powyże paliwa i potrzebuję trochę na rozruch Pozdrawiam, Andrzej Witam, W legionowie pelety mają w Koperfarmie na Sikorskiego - za starostwem, trzeba wjechać na teren Bistypu. Jeżeli akurat by mieli to polecam pelety kostrzewy, jak do tej pory najlepsze jakie tam dostałem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts