oxion 18.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 WITAM, mam do sprzedania 2 palety (zafoliowane) cegly K-3. 220 szt na palecie. 1 zl za sztuke. Zostalo nam po dzialowkach. Bialoleka. Odbior wlasny. 500-588-711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 19.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Drodzy inwestorzy obecni i przyszli poniżej kilka namiarów na ludzi i firmy z którymi współpraca podczas budowy była bezproblemowa i przynosiła wiele satysfakcji z dobrze wydanych pieniędzy. Dodatkowo kilka kontaktów w moim dzienniku. STAN SUROWY z Więźbą plus ELEWACJA (styropian plus tynk) Pan Jan – wielokrotnie polecany na forum 504 009 293 DACHÓWKA plus super wykonawca Michał Dąbrowicz doradca techniczny firmy Dachlux 0 500 116 292 0 608 475 793 Oferta p. Michała była najlepsza Wykończeniówka DWIE EKIPY (tych fachowców należało by sklonować) Glazura, terakota, zabudowa karton - gips, sztablatura, malowanie, biały montaż, renowacja kamienia i wiele innych. GORĄCO POLECAM – SUPER EKIPA – DOSKONAŁA WSPÓŁPRACA 1. PAN ANDRZEJ I PAN PIOTR 500 186 854 2. PAN JAREK I JAREK 664 668 697 509 237 944 Polecam super ekipę od podbitki. U mnie Panowie robili 1,5 dnia i wyszło super fajnie i co najważniejsze - tanio. Polecam Można się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Artur Niedźwiecki, Lares ,501-662-245 POLECAM FIRME OD PORECZY I BARIEREK SCHODOWYCH Rozsądne ceny i terminy, szybki i dokładny montaż Kontakt 774 81 81 Z czystym sumieniem mogę polecić: Pan Mariusz 501 286 315 - jeżeli coś jest związane z kopaniem, zasypywaniem, piaskiem do murowania i zasypywania (15 tonowy samochód)wywozem ziemi i gruzu, przesadzaniem drzew, usuwaniem drzew POLECAM - terminowo, tanio, szybko GEODEZJA - Pan Marcin 607 156 380 - Pan Jakub 601 812 084 Obaj panowie są z firmy MK GEO - polecam od początku do końca inwestycji - terminowi i słowni i bardzo dobra cena - zawsze przygotowani np. szkic wytyczenia co ułatwia i przyspiesza pracę - Panowie posiadają bardzo dobry kontakt z firmą STD NASIŁOWSKI (przyłącza gazowe, kanalizacyjne, wodociągowe i inne ) KUCHNIA ; Zabudowa kuchni, garderoby, szafy Super wykonanie, dobre ceny, fachowość i terminowość – GORĄCO POLECAM Pan Jacek Czerwiński 606 260 660 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul Bieszczadzkiej to może będzie rabacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 21.06.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Szukam w okolicy budowy domu "w koniczynce" z Archonu. Potrzebuję obejrzeć trójkątne okno, które jest w projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 WitamJak zwykle piszę po prośbie,goni mnie czas do przeprowadzki a robota w lesie......,poszukuję ekipy od elewacji,styropian i tynki,fachowców od zabudowy(kuchnia,garderoby),czytałem złe opinie odnośnie firmy BP NOVA,robili u mnie pomiary do drzwi wewnętrznych,ale chętnie wybiorę inną firmę od drzwi wewnętrznych,bardzo proszę o namiary.....pomocySerdecznie pozdrawiam i czekam na odzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlaniec10213 26.06.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam,"Wyrolował" mnie tynkarz-oszust.Potrzebuję namiarów na ekipy do tynków wewnętrznych, tynk cementowo-wapienny.PozdrawiamArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.06.2008 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Kuźma Waldek: 601 208 018,pozdrawiam Mik99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 01.07.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Ostatnio ekipa pana Waldka skonczyla u mnie tynkowanie budynku tynkiem gipsowym. Wszystko rowno i sprawnie, a po pracy posprzatane. Goraco polecam! Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 02.07.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 Witam szanownych grupowiczów Poproszę o namiary o piękną i bardzo tanią więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 03.07.2008 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Witam, Ostatnio ekipa pana Waldka skonczyla u mnie tynkowanie budynku tynkiem gipsowym. Wszystko rowno i sprawnie, a po pracy posprzatane. Goraco polecam! Peter74 He, he - nie tylko Ty. Po tym jak moja koleżanka stwierdziła, że tynk w pewnym miejscu jest gładszy od... szyby w oknie - do Waldka zapisało się 3 moich znajomych. Poza tym znany jest na forum jako absolutnie godny polecienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyrozaur 05.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAREK i ANIA 06.07.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Witam,potrzebuje dla ekipy "domek" budowa w Chotomowie oraz namiary na sprawdzonych w tym rejonie w zakresie : piasek, instalacja C.O, rekuperacja, kominki, kuchnie pozdrowionka dl a grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 07.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Polecam elektryka, super fachowiec, zawsze coś doradzi, szybki i niedrogi. Piotr Modzelewski 602 835 207 Więcej szczegółów w moim fotodzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 07.07.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Witam. Weszłam na to forum grupy chotomowskiej w dniu kiedy montowano mi okna, zakupione (o zgrozo!!) w Nova BP Legionowo. Posty na ich temat przyprawiły mnie o zawał, więc po lekturze z drżącym sercem pognałam na budowę, w wyobraźni widząc najczarniejsze scenariusze tego co tam zastanę. Co do okien - po pierwszych oględzinach, mocno ograniczonych bo wiadomo folia zabezpieczająca, nie stwierdziłam żadnych zadrapań, uszkodzeń i innych wad dyskwalifikujących. Ale wiadomo pewnie coś wyjdzie po zdjęciu foli i doszorowaniu ram i szyb. Natomiast ekipa - Pełen Profesjonalizm. Sympatycznie, miło sprawnie i przede wszystkim solidnie (to już ocena mojego taty pracującego w budowlance). Pozdrawiam wszystkich budujących w naszej pięknej wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Czy ktoś może mnie poratować namiarami na kumatego elektryka z rozsądnymi cenami? Polecam elektryka, super fachowiec, zawsze coś doradzi, szybki i niedrogi. Piotr Modzelewski 602 835 207 Więcej szczegółów w moim fotodzienniku. Popieram i P O L E C A M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 08.07.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam. Weszłam na to forum grupy chotomowskiej w dniu kiedy montowano mi okna, zakupione (o zgrozo!!) w Nova BP Legionowo. Posty na ich temat przyprawiły mnie o zawał, więc po lekturze z drżącym sercem pognałam na budowę, w wyobraźni widząc najczarniejsze scenariusze tego co tam zastanę. Co do okien - po pierwszych oględzinach, mocno ograniczonych bo wiadomo folia zabezpieczająca, nie stwierdziłam żadnych zadrapań, uszkodzeń i innych wad dyskwalifikujących. Ale wiadomo pewnie coś wyjdzie po zdjęciu foli i doszorowaniu ram i szyb. Natomiast ekipa - Pełen Profesjonalizm. Sympatycznie, miło sprawnie i przede wszystkim solidnie (to już ocena mojego taty pracującego w budowlance). Pozdrawiam wszystkich budujących w naszej pięknej wiosce Problem z nimi może być taki, że to duża firma i takich ekip mają pewnie kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 08.07.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Witam w związku z tym, że kończę ocieplać poddasze zostało mi sporo wełny mineralnej Rockwool'a Wełna Top Rock 20 cm i TopRock 5cm grubości. Sprzedam po atrakcyjnych cenach. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 12.07.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Witam, Pilnie poszukuje stempli ~150szt - 3 metrowych, jeśli komuś zostały i chciał odsprzedać to proszę o kontakt na priv. Dodatkowo szukam desek na pełne deskowanie pod strop lany, może mógłby ktoś polecić jakąś hurtownie - oczywiście tanią Pozdrawiam Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Po deski zadzwoń i dowiedz się po ile mogą przywieść - przywoża z Iłży ale to ich koszty :) - 502 302 925 lub stacjonarny 48 616 35 76 Drewlux Iłża . Mieli baaaardzo konkurencyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.07.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Deski tanio dostaniesz także w Michałowie Reginowie - jadąc do Zegrza, po lewej stronie są 2 miejsca, w których sprzedają tarcicę. Ceny to 540-570 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.07.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Przy okazji mam pytanie w imieniu kolegi, który dopiero zaczyna, a że ma inną koncepcję, to od ogrodzenia, otóż: Chce postawić ogrodzenie z siatki i słupków wkopanych i zabetonowanych (bez podmurówki) - dł. 177mIle może kosztować robocizna za takie coś? Czy 9k które mu zaśpiewali to przypadkiem nie za dużo?Znacie może jakieś ekipy od ogrodzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts