Lobelka 06.12.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 konrado, ja, zamawiałam kontener u faceta, ktory na terenie naszych okolic odebiera śmieci. Polecam 602890332 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 06.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Witam.wiosną 2009 rozpoczynam budowę w Łajskach koło Legionowa i mam pytanie odnośnie hurtowni/składów budowlanych.gdzie kupować materiały do budowy-nie jestem miejscowa, nie znam za bardzo hurtowni- wyjątkiem tych, które mijam na głównej drodze.. proszę o radę- gdzie w okolicy są uczciwe hurtownie, atrakcyjne cenowo, odbrze zaopatrzone.. i czy w razie czego można kupowac teraz i magazynować do wiosny-czyli żeby byli przyjaźni dla klienta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetaxy 08.12.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Moi drodzy,czy ktoś z Was korzysta/ł z usług architekta wnętrz i mógłby polecić mi osobę, która mogłaby zaprojektować mój domek (Skierdy, okolice Jabłonny) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 09.12.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Moi drodzy, czy ktoś z Was korzysta/ł z usług architekta wnętrz i mógłby polecić mi osobę, która mogłaby zaprojektować mój domek (Skierdy, okolice Jabłonny) ? Poszło na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 09.12.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 Dziobi, jezeli znasz architekta wnetrz, ktoego mogłbys polecic, to podeślij również do mnie na prv, z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 11.12.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Czesc, Chcialbym zmienic deklarowany w pozwoleniu na budowe sposob ogrzewania budunku (chodzi mi o rezygnacje z gazu plynnego). Przechodziliscie moze taka procedure? Co trzeba zrobic? Z gory dzieki za informacje Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 30.12.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry. Proszę o kontakt na priv. Kupię również DESKI po budowie Pozdrawiam Daniel606972922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 31.12.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Kupię również DESKI po budowie Deski posiadam również - także zupełnie nieużywane (nie licząc przenoszenia z miejsca na miejsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 31.12.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Przy okazji - jaka jest teraz standardowa cena za punkt, jeżeli chodzi o elektryka (jaki jest standard? z materiałem/bez?)ile wcześniej trzeba ustalać terminy?proszę również o namiary na poleconych elektryków, tynkarzy wap-cem. i hydraulików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 04.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Witam,jako ze pisze tu po raz pierwszy, napisze o swych i malzonki swej zamiarach: jak juz sniegi stopnieja planujemy wystartowac budowe naszego domku w olszewnicy starej.Przedarlismy sie w koncu przez papierkologie - tzn mamy juz prawomocne pozwolenie na budowe. Prawdopodobnie mamy tez ekipe do budowy (pozwolenie dostalismy w sylwestra, wiec jeszcze na 100% nie jestemy z nia umowieni).JAko ze podejrzewam ze do budowy domu potrzeba duuuuzo roznych kontaktow - dlatego zwracam sie do Was (mieszkancow i przyszlych mieszkancow) o wskazowki - do jakich ekip warto sie odezwac.Mysle ze na poczatek potrzebuje:-kierownika budowy (mam jednego na oku, juz wstepnie dogadany, ale wiadomo - jak wiekszy wybor to mozna o cenach pogadac)-koparkowego-hydraulika (na poczatek wprowadzenie rur przez fundament, a pozniej - docelowo do instalacji)-ew. geodeta I jeszcze dwie sprawy:-znacie kogos kto moglby mi pomoc w kwestii wyboru punktu 0 na ktorym bedzie stal nasz domek ? - a moze to zadanie kierownika budowy ?-ma ktos niepotrzene slupki drewniane - tak ok 2-2.5 m ? Chce je wykorzystac do tymczasowego ogrodzenia + siatka lesna A na koniec - czy ja mam obowiazek dostarczenia jakiegos baraku dla ekip ? czy to ew ich problem ? Mam andzieje, ze pytania nie sa zbyt "naiwne", ale nie udalo mi sie na nie zxnalesc odpowiedzi podczas lektury postow z calego zeszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Sprzedam działkę na Polance w Chotomowie 1100 metrów kwadratowych, kształt - kwadrat 33,3 x 33,3 . Działka posiada doprowadzone media. Jest zadrzewiona w części ogrodu. Posiada aktualny plan zagospodarowania, a nawet aktualne do maja 2009 pozwolenie na budowę domku Diuna III lustro i dziennik budowy; link do projektu: http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=72&flip=1Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Sprzedam działkę na Polance w Chotomowie 1100 metrów kwadratowych w kwadracie 33,3 x 33,3 . Działka posiada doprowadzone media. Jest zadrzewiona w części ogrodu. Posiada aktualny plan zagospodarowania, a nawet aktualne pozwolenie na budowę domku Diuna III lustro i dziennik budowy; link do projektu: http://www.domus.wroc.pl/projekt1.html?id=72&flip=1 Osoby zainteresowane proszę o kontakt na priv jak to, był zapał, plany, spotkania a tu taka niespodzianka jest i dobra strona niezła kasa do przytulenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka72 06.01.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Cześć ja też inicjuję na tym forum . Zaczynamy na wiosnę , jak znajdę dobrą ekipę ( miejmy nadzieję ) Mozg jeśli coś pomogę ,to spróbuj tu gdzie ja tzn. http://www.szukajfachowca.pl Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 07.01.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Inicjacja na forum? hmm Ze znalezieniem ekipy na wiosnę może być ciężko, chyba że komuś odmówili kredytu - Ci forumowi, sprawdzeni fachowcy są z reguły oblegani Podobno nie wrzuca się kamyczka do własnego ogródka, ale ta grupa chyba aktualnie zimuje - spróbuj na forum Białołęki, tam szybciej czegoś się dowiesz Ja swoje namiary na ekipy wyślę Ci na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 07.01.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Oddam poniżej kosztów: STYROPIAN na podłogę: - 6 paczek grubość - 3 cm (1.5 m3) - 4 paczek 4 cm (1 m3) Firma Yetico - styropan EPS 100 (dach, podłoga) http://yetico.com/txt_yetico_pl/yetico.php (140 pln/m3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulka72 07.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Dzięki za namiary enickman . Umówiłam się na dwie rozmowy z miejscowymi , może coś wypali . Jeśli nie to wezmę pod lupę tych z Twojej listy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 07.01.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Cześć ja też inicjuję na tym forum . Zaczynamy na wiosnę , jak znajdę dobrą ekipę ( miejmy nadzieję ) Mozg jeśli coś pomogę ,to spróbuj tu gdzie ja tzn. http://www.szukajfachowca.pl Pozdrawiam wszystkich.poleciało na PRV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 07.01.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Witajcie w Nowym Roku Wszelkiej pomyslnosci Wam życzę )) Do wiosny jeszcze daleko, ale juz teraz chciałabym sie zorientowac w cenach i zapytać, czy może ktoś z Was : a) mogłby polecić wykonawcę do zrobienia metalowych/kutych balustrad na balkonie, przeseł, bramy i furtki ? Projekt balustrady / płotu mam swoj. b) moze polecić wykonawcę do ocieplenia budynku (styropian), w tym podbitka, wykonanie czesci elewacji z cegły, przyklejenie opasek styropianowych wokól okien, zamocowanie parapetów, pomalowanie elewacji? c) do wykonania płotu w czesci z cegły, w czesci otynkowanej d) do zamocowania/obudowania kominka. Buduje sie w Chotomowie, ale wykonawca/wykonawcy mogą byc i z dalszej odleglosci. Jezeli znacie kogoś takiego, podeślijcie proszę do mnie na prv albo na forum, jak wolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 15.01.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam, Poszukuję fachowców do zrobienia elewacji z cegły ręcznie formowanej klinkierowej. Może niedaleko Was jest jakiś dom ze ścianami z cegły - chętnie podjadę zapytać się o namiary na wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konrado 22.01.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 czy macie u siebie kominki z płaszczem wodnym -podłączaliście do niego wodę użykową ?Nasz instalator nie bardzo to widzi -CO owszem ale woda to ponoć strata pieniędzy Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts