alice 15.03.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Co ze spotkaniem - 20 marca (sobota)? Będą chętni w godzinach popołudniowych? MIK zachwala pizzerię Donatello w Legionowie Warto sprawdzić osobiście. Tylko nie mówcie, że za późno jest informacja My się zapowiadamy (min. 2 osoby). Tylko nie wcześniej niż o godz. 17-tej. Jeśli pozwoli pogoda, będziemy grodzili działkę Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.03.2004 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Spotkanie Grupy ChotomówCzas: Sobota godz.17.ooMiejsce: Legionowo, pizzeria Donaltello lub na przeciwko poczty (obie na ul.Jagiellońskiej)Lista: proszę o dopisywanie się kolejno chętnych osób 1. Alice 3os.2. Mik99 1os.3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 16.03.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Alice,Niestety nasze stemple mają wysokość jedynie 2,8 m. Cena 3 zł/szt. Jest tego ze 250 szt. i drugie tyle u sąsiada.Chętnie dołączylibyśmy do spotkania grupowego ale mamy wyjazdową imprezę rodzinną.Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
addam2 16.03.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Witam. Tak dokładnie to buduje moja córka z mężem. Ponieważ mam więcej czasu i trochę doświadczenia to będę pilotował. Budowa jest dokładniej w Dąbrowie Chotomskiej .Domek jest typowy z Muratora D04. Postaramy się być na spotkaniu w sobotę. Pozdrawiam.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 16.03.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja w sobotę o 17 raczej nie będę wolny. Wczesniej oczywiście będę na działce Jeszcze z tydzień tego ciepła i można będzie chyba zaczynać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.03.2004 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 To może przełożymy skoro kilkoro z nas nie będzie mogła się stawić? Pogoda za oknem ... tylko dziś miejmy nadzieję.http://ww2.tvp.pl/tvppl/images/2004/03/15/87297/img200.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.03.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Jak bedziecie mili widomości o cenach itd. Po waszycg wycieczkach w tartaku to dajcie znać Już dziś widziałem jak 2 budowy ruszały się z zimowego snu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 17.03.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam!! Wcześniej meldował nas mój Teść (addam2). Co nowego w temacie spotkania w Legionowie (nie kryję, że bardzo nam zależy). Do sobotki jest jeszcze perę chwil i może więcej osób się zadeklaruje. Pozdro! Ania, Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.03.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Szanowni forumowicze, czytałem wasze posty wykonaniu ścian fundamentowych i zastanawiam się dlaczego ocieplacie je styropianem (jeśli nie zamierzacie mieć piwnicy). Oszczędzajcie pieniądze na inne etapy. Posadzka na gruncie jest izolowana termicznie to samo ze ścianami. Jaki jest sens izolować pisek pod domem.Chyba że czegoś nie wiem to proszę mnie oświećcie. Mąż Marii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 17.03.2004 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam!! Wcześniej meldował nas mój Teść (addam2). Co nowego w temacie spotkania w Legionowie (nie kryję, że bardzo nam zależy). Do sobotki jest jeszcze perę chwil i może więcej osób się zadeklaruje. Pozdro! Ania, Jacek WITAMY!!!! Co ze spotkaniem? My ze swojej strony nadal deklarujemy, bo i tak raczej na 100-proc. będziemy w Legionowie. Faktem jest, że fajnie byłoby się wreszcie spotkać w jakimś szerszym gronie, bo na razie to było maksa 4-5 osób. Jeśli nie wyjdzie w tą sobotę, to niech sobie wszyscy zainteresowani zabookują przyszłą sobotę (27.03) - około 17-tej. Żeby nie było potem wymówek Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.03.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja ze spotkanie w ta sobote odpadam Właśnie rozmawiałem z szefem mojej ekipy. W przyszłym tygodniu zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.03.2004 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Grupa się rozrasta, cięzko będzie się nam zebrać na raz w jednym miejscu. Dziś święto Irlandii. Dla wsystkich WAS: http://republika.pl/idrinkbeer/pliki/zywiec.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.03.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 aGdzie Guines??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.03.2004 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 http://www.tpi.poznan.pl/irlandia03/irlandia03.jpghttp://www.dublinpubguide.com/images/pubpics/guiness.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.03.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 A no teraz to ok Chyba sobie taką brame kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 17.03.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Zgadzam się z mik99 co do trudności ze spotkaniem, ale może jednak?!! Jeżeli chodzi o Patryka to warto uhonorować go dzisiaj i poprawić w sobotę przy pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.03.2004 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja dziś sobie Porterka z żonką wypiję po obiadku. Zatem spokanie: chętni proszę dopisywać się do listy. (poprzez kopiowanie do swojego postu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackus 17.03.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 mik99, jeżeli chodzi o takie kopiowanie to proszę: 1. Alice 3os. 2. Mik99 1os. 3. jackus 2 może 3 os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 17.03.2004 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Witam wszystkich Dawno tu nie byłem Nie rezygnuję z przynależności do grupy ale mam kłopoty z dostępem do Internetu W domu komputer okupowany jest przez dzieci które zawsze mają coś do zrobienia do szkoły a w pracy coraz mniej jest czasu tak że wcale nie wchodzę do sieci nieraz po kilka dniInna sprawa to zmiany w projekcie które właśnie robimyOdbyliśmy rozmowy w architekturze i z Powiatowym Inspektorem Budowlanym - w efekcie będzie projekt zamiennyJeśli kogoś z was interesuje wątek zmian istotnych i nie istotnych oraz kar przy odbiorze budynkuto pytajcie póki mam to świeżo w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 17.03.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Przeglądam wasze posty za czas kiedy byłem nieobecny i widzę że nas przybyłoWidzę też że spółdzielnia zaczyna działać No i dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts