LucasMarta 10.03.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Dzięki mik za otuchę!Ile producentów tyle sposobów na zrobienie tarasu.Najgorsze, że nie zrobiono spadku na początku, a i powierzchnia nie jest gładka, także będzie zabawa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 spadek nie będzie problelema chropowatość można nieco zniwelować taką szczotką maechaniczną do betonu, wypożyczyć ją można na dzięń w remirencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.03.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 .n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkm 13.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witam My dopiero zaczynamy budowe domu.... Już przy pierwszej sprawie za którą się wzieliśmy nasuwa się wiele pytań.... tak więc mam prośbę do Ciebie "mozg", ponieważ my też budujemy w Olszewnicy ...i to chyba gdzieś niedaleko...w okolicach ulicy Marysieńki...czy mógłbyś mi powiedziec jak to jest z tymi wodami w Olszewnicy, na jakiej są głębokości...czy juz jestes po kopaniu studni...no i moze masz juz jakis namiar na studniarza.... Oczywiscie jak żona zbada wodę to bardzo interesuja nas wyniki...Z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 15.03.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam,mam do sprzedania barak w którym w zeszłym roku mieszkała nasza ekipa budowlana. Barak stoi na naszej działce w Janówku.Kontakt 505-114-321 lub 504-029-558, ewentualnie mail: [email protected]. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 17.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witam,Mam do sprzedania ok 240 szt. stempli długość ok. 2,5 m. Odbiór w Markach. cena 3,5 za szt. [email protected] Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.03.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Część po bardzooooo długiej przerwie! Poszukuje w naszej okolicy firmy w której można kupić a później zamontują napęd do bramy przesuwanej. Szukam kogoś sprawdzonego Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.03.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Część po bardzooooo długiej przerwie! Poszukuje w naszej okolicy firmy w której można kupić a później zamontują napęd do bramy przesuwanej. Szukam kogoś sprawdzonego Pozdrawiam, Witaj Stary! Nedaleko. Na granicy: Jabłonny i Chotomowa, jest Firma KOLIBER (poznasz po napisach Krispol), a bezpośrednio przed dużym centrum ogrodniczym ul. chotomowska. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 19.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Część po bardzooooo długiej przerwie! Poszukuje w naszej okolicy firmy w której można kupić a później zamontują napęd do bramy przesuwanej. Szukam kogoś sprawdzonego Pozdrawiam, Witaj Stary! Nedaleko. Na granicy: Jabłonny i Chotomowa, jest Firma KOLIBER (poznasz po napisach Krispol), a bezpośrednio przed dużym centrum ogrodniczym ul. chotomowska. powodzenia Również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.03.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Piotrek, Jeszcze jest dobry punkt w samej Jabłonnie: zaraz za starą pocztą po prawej stronie z widocznymi reklamami AWiśniowski i FaaC, Tam może być nieco taniej, ale sprawdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mozg 19.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam ponownie,niestety pogoda i urlop opoznia skutecznie rozpoczecie budowy, ale....chce zalatwic temat "wiercenie studni"...powiedzcie mi czy "hydraulik" to osoba ktora to moze zrobic (tak kombinuje zeby jedna osoba zrobila i studnie i instalacje)...a moze macie namiary na firme/osobe ktora mi taka studnie wywierci.... Pytanie drugie:Tesc ma w okolicy dzialke wypoczynkowa i mowi mi ze rury 1,5" sa za waskie aby swobodnie czerpac wode i przekonuje do rur 2,5" ?Jak to jest u was ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 19.03.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Witam ponownie, niestety pogoda i urlop opuznia skutecznie rozpoczecie budowy, ale.... chce zalatwic temat "wiercenie studni"... powiedzcie mi czy "hydraulik" to osoba ktora to moze zrobic (tak kombinuje zeby jedna osoba zrobila i studnie i instalacje)... a moze macie namiary na firme/osobe ktora mi taka studnie wywierci.... Pytanie drugie: Tesc ma w okolicy dzialke wypoczynkowa i mowi mi ze rury 1,5" sa za waskie aby swobodnie czerpac wode i przekonuje do rur 2,5" ? Jak to jest u was ? pozdrawiam hydraulik to raczej "od murów do środka" a krecik robi odwiert. U mnie zrobił odwiert i - uwaga, bo przecze temu co przed chwilą napisałem - przyłącze, i doprowadzenie niebieską rurą do domu zrobił hydraulik. Czyli, można powiedzieć, "przygotował sobie rurkę pod dalszą robotę". Ja mam CHYBA 2,5'', ale nie pamiętam. 1,5'' to tylko ~>3 cm - "na oko" mało... Ale, poczekajmy na opinię innych - nie bierz tego "do serca" bo pamięć jest zawodna, a odwiert robili 3 lata temu pzdr t// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 19.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 mik99! Dzięki bardzo ! Wiem gdzie to jest podjadę i pogadam.. mik99! Kilka juz lat mineło jak Ci sie mieszka pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.03.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mik99! Dzięki bardzo ! Wiem gdzie to jest podjadę i pogadam.. mik99! Kilka juz lat mineło jak Ci sie mieszka pozdrawiam serdecznie! malinowo...wpadnij w sobotę jestem wypijemy ... kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.03.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Może się PRZYDA komuś znalezione przez forumowego enickman http://forum.muratordom.pl/zmiana-taryfy-budowlanej-na-g11-bez-odbioru,t130281.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delorean73 22.03.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 ...powiedzcie mi czy "hydraulik" to osoba ktora to moze zrobic (tak kombinuje zeby jedna osoba zrobila i studnie i instalacje)... a moze macie namiary na firme/osobe ktora mi taka studnie wywierci.... Zgadzam się z przedmówcą.. wierci krecik, hydraulik może wykonać przyłącze i instalację i tu uwaga (z własnego doświadczenia) bierz od razu super fachowca również do wydaje się błachych spraw jak przyłącze albo kanaliza pod chudziakiem.. mniej stresu i prucia betonu. Jeśli szukasz również hydraulika to polecam p. Grzegorza tel. 607775065 zrobił u mnie całą instalacje włącznie z poprawkami po partaczu od ww. kanalizy. Pan Grzegorz załatwiał mi krecika (sprawdził się) ale telefonu nie mam musiał byś do niego zadzwonić. Słyszałem, że w ok. Chotomowa polecają również p. Grzybka który ma w głowie caly układ żył wodnych i wie gdzie na jakiej głębokości wiercić.. tel. 604878931 Pytanie drugie: Tesc ma w okolicy dzialke wypoczynkowa i mowi mi ze rury 1,5" sa za waskie aby swobodnie czerpac wode i przekonuje do rur 2,5" ? Jak to jest u was ? pozdrawiam Zdecydowanie 2,5" ale tę kwestię (dobór średnicy) pozostawiłbym krecikowi.. wydaje mi się również że cena roboty z materialem jest przy tym zadaniu dość korzystna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delorean73 22.03.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 I jeszcze jedno.. Mam do sprzedania za rozsądne pieniądze kabel energetyczny do zasilania placu budowy (ów) lub docelowo budynku (ów) tzw warkocz 4x25 + 4x35 typu aSXsn ok. 300mb. gratis wyposażona skrzynka (bez licznika) Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na priv lub link poniżej. Olszewnica Stara. Pozdrawiam! http://www.allegro.pl/item584064964_kabel_prowizorka_linia_napow_asxsn_4x25_4x35_w_wa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 22.03.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 WitamMam do sprzedania ok.200 szt grubych solidnych stempli o dł. 280-290 cm. Odbiór w Chotomowie . Cena 4zł szt.Tel.606-972-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 25.03.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Czy możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania ogrodzenia z klinkieru? Sprawdzoną i rozsądną wyciąganiu ręki do portfela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dhany19 25.03.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 WitamCzy mógłby ktoś polecić solidnego i niedrogiego hydraulika który obliczy zapotrzebowanie , rozprowadzi podłogówkę i wszystko inne w tym temacie ?Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts