Lobelka 09.06.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cześć,czy możecie polecic dobrego elektryka, który mógłby byc zainteresowany niewielkim zleceniem - wykonanie instalacji w jednym pomieszczeniu?Z góry dziękuje za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona 29 14.06.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, Ja mogę polecić Ci p. Tomka.Bardzo solidny a przy tym ma sensowne ceny.U mnie w domu robił całą instalację i bardzo sprawnie mu to poszło.tel do niego to 692 535 068. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 15.06.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Czy możecie polecić sprawdzoną ekipę do wykonania ogrodzenia z klinkieru? Sprawdzoną i rozsądną wyciąganiu ręki do portfela Heja, niestety znów szukam ekipy do ogrodzenia z klinkieru, a w zasadzie do skończenia ogrodzenia. Pracownik obecnego wykonawcy okazał się lawirantem gustującym w napojach z wiśni. Przez ponad miesiąc ustawił zaledwie 750 cegieł, kilkakrotnie już ustawione w trakcie prac trzeba było zdjąć. Teraz czekam, aż wykonawca "dostarczy" nowych murarzy. Nie mniej poszukuję na własną rękę. Pomocy, do zrobienia pozostało: - ok. 350 cegieł; - 8 czap; - fugowanie; - wyrównanie podmurówki daruję sobie (szalunek się obsunął! ) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkm 16.06.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam serdecznie, Poszukuje stempli budowlanych 80 szt. wysokośc 3,5 m ; oraz 90 szt. 3 metrowych. Może ktoś ma do sprzedania. Proszę o ewentualny kontakt na maila [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 17.06.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 WitamPoszukuje sprawdzonej w miare taniej ekipy do instalacji mechanicznej z rekup. i GWC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 22.06.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Ogrodnicy: Zasychają mi pojedyńcze pędy/gałązki jałowców i tui w ogrodzie. Obcinamy je z żoną sekatorem, ale to nie jest metoda. Znacie się na tym? Co to jest? Czekam na rady....dziękuję Witam ,Pierwsze sprawdzić czy mają wilgoci pod dostatkiem,2-opryskać 2 x w tygodniu TOPSINEM 500SC/brązowienie i żółknięcie igieł/,lub innym środkiem dostępnym w OBI,3- zasilić nawozami pod iglaki /nawóz przeciw brązowieniu iglaków/,ewentualnie zasilić samym siarczanem magnezu-można rozrobić w wodzie i opryskać drzweka ,płożaki kilka razy w miesiącu.Prawdopodobnie jest to choroba grzybowa,dlatego pryskać srodkami przeciwgrzybicznymi na zmianę codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkomon 29.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów. Właśnie rozpoczynamy budowę domku (południowy+G) w okolicach ul. Kisielewskiego w Jabłonnie. Będzie nam bardzo miło dołączyć do forumowej "społeczności" Jesteśmy właśnie na etapie tyczenia działki/budynku oraz wiercenia studni. Fachowiec, z którym uzgodniłem ww. pracę zaproponował mi cenę 70 zł/mb odwiertu (cena wraz z mat.). Rura ma być z PCV (śr 50mm) w osłonie. Czy ktoś z Was miał do czynienia ostatnio z jakimś krecikiem? Czy proponowana cena jest do przyjęcia? Pozdrawiam i proszę o odpowiedź, Michał, Magda& Przemo Jr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.07.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ogrodnicy: Zasychają mi pojedyńcze pędy/gałązki jałowców i tui w ogrodzie. Obcinamy je z żoną sekatorem, ale to nie jest metoda. Znacie się na tym? Co to jest? Czekam na rady....dziękuję Witam ,Pierwsze sprawdzić czy mają wilgoci pod dostatkiem,2-opryskać 2 x w tygodniu TOPSINEM 500SC/brązowienie i żółknięcie igieł/,lub innym środkiem dostępnym w OBI,3- zasilić nawozami pod iglaki /nawóz przeciw brązowieniu iglaków/,ewentualnie zasilić samym siarczanem magnezu-można rozrobić w wodzie i opryskać drzweka ,płożaki kilka razy w miesiącu.Prawdopodobnie jest to choroba grzybowa,dlatego pryskać srodkami przeciwgrzybicznymi na zmianę codziennie. Bradzo dziękuję pomogło, zastosowałem ten TOPSIN prawie nie ma śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witam, mam 2 pytanka: 1. Orientujecie się ile kosztuje projekt przyłącza gazowego od skrzynki do domu? 2. Skąd braliście szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.07.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witam, mam 2 pytanka: 1. Orientujecie się ile kosztuje projekt przyłącza gazowego od skrzynki do domu? 2. Skąd braliście szambo? ad2. była taka firma spod Radomia, wielu "Starych grupowiczów" dogadywało się po dwie budowy i braliśmy te szczelne betonowe zbiorniki. Warto przejrzeć historię jakieś trzy lata wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.07.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 to wiem - odrobiłem lekcję domowąale może coś się zmieniło w temacie p.s. może ktoś będzie teraz wkładał szambo - możemy połączyć siły - zawsze to kilka (set) zł mniej za trasport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 21.07.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witam, mam 2 pytanka: 1. Orientujecie się ile kosztuje projekt przyłącza gazowego od skrzynki do domu? 2. Skąd braliście szambo? Ad. 1) 3 lata temu kosztował nas 600 zł. Projektant załatwiany przez wykonawcę, wykonawcę polecam PS. Zaczęły mi przychodzić powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 28.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, jeżeli znacie wykonawców godnych polecenia : - od kominka (nachetniej gdyby wklad i + obudowę dostarczała ta sama firma); kominek bedzie raczej nowoczesny, narozny - z zakresu kowalstawa artstycznego (balustrada zewn, ogrodzenie, brama); proszę podeślijcie do mnie ich namiary. Pozdrawiam,Lobelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 28.07.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kominki: Darek Kaczmarek 603439808. Natomiast szerokim łukiem omijaj firmę ARSKOM z Łodygowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkomon 30.07.2009 00:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 KOPARKA: -Jaka jest aktualnie stawka za koparkę: koszt roboczogodziny? -Kogo możecie polecić? pozdrawiam poleciało na priva, ostatnio korzystałam ,facet jest konkurencyjny Poproszę również o namiar na priv. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.07.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Koparka: Ułanowicz Stanisław 603 355 612 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 31.07.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam, jeżeli znacie wykonawców godnych polecenia : - od kominka (nachetniej gdyby wklad i + obudowę dostarczała ta sama firma); kominek bedzie raczej nowoczesny, narozny - z zakresu kowalstawa artstycznego (balustrada zewn, ogrodzenie, brama); proszę podeślijcie do mnie ich namiary. Pozdrawiam, Lobelka Michał Miłoszewski 668-065-199 (balustrady, ogrodzenia, brama, słupki klinkierowe, kostka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saank 03.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Blaszak prawie nowy pilnie sprzedam 3x5m. Do odebrania w Dziekanowie Nowym tel. 501-118-118 cena 999 zł do negocjacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacyjny 05.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam; Czytam posty i oczywiście są w nich namiary na glazurników, ale są dość stare, a ekipy się zmieniają, dochodzą inne itdTak więc mam pytanie czy Ktoś z Was zna jakąś fajna ekipę do glazury w łazienkach itd.Może jakaś kończy u Was prace i możecie ją polecić. Moja ekipa niestety nawaliła i muszę szukać innejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 08.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam; Czytam posty i oczywiście są w nich namiary na glazurników, ale są dość stare, a ekipy się zmieniają, dochodzą inne itd Tak więc mam pytanie czy Ktoś z Was zna jakąś fajna ekipę do glazury w łazienkach itd. Może jakaś kończy u Was prace i możecie ją polecić. Moja ekipa niestety nawaliła i muszę szukać innej pozdrawiam Adam: 502-059-850 Jak robi możesz obejrzeć u mnie. Cały dom, łazienka + taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts