damarel 09.08.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam Przepraszam, wiem, że to nie to forum, ale może ktoś potrzebuje. Mam do sprzedania stół holenderski z litego drewna 6-letni (90x150/195/245) i 6 krzeseł, w Chotomowie. Muszę kupić większy z większą ilością krzeseł. Zainteresowanym wyślę zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 10.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam; Czytam posty i oczywiście są w nich namiary na glazurników, ale są dość stare, a ekipy się zmieniają, dochodzą inne itd Tak więc mam pytanie czy Ktoś z Was zna jakąś fajna ekipę do glazury w łazienkach itd. Może jakaś kończy u Was prace i możecie ją polecić. Moja ekipa niestety nawaliła i muszę szukać innej pozdrawiam [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 12.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Znacie może kogoś kto zajmuje się sprzątaniem działek budowlanych?Chodzi o wywiezienie gruzu i innych pozostałościEw. zniwelowanie terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkomon 18.08.2009 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam Ludkowie serdecznie Czy ktoś z Was nie ma aby może do oddania w promocyjnej cenie stempli bud? Najlepiej okolice ul. Kisielewskiego. Z góry thx. I jeszcze jedno pytanie: czy ktoś z Was posiada może w swoim domku kominy systemowe firmy Presto? Jestem strasznie ciekaw opinii, jeżeli ktoś takowe posiada; mam straszny dylemat, ponieważ otrzymałem dość preferencyjną ofertę na zakup takich kominów - choć raczej nastawiałem się na Leiera... Lub: czy może ktoś z Was ma doświadczenia z kominami systemowymi od betoniarni Zbroch z Olszewnicy? Będę wdzięczny za wszelkie info. P.S. Enickman, poproszę o orientacyjne cenki stempli 2,9 i 3m oraz desek na prv - oczywiście zaposiadowywanych przez Ciebie . Dzięki z góry. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fonus 21.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witam Grupę, Plany, plany i jeszcze raz plany. Dołączamy powoli do wszystkich spod znaku betoniarki Będziemy budować MATYLDĘ (Archeton). Domek częsciowo podpiwniczony 154 m2. Czy ktoś się może podpowiedzieć ile się cenią ekipy w naszych okolicach za SSO z więźbą lub z całym dachem za robociznę. Zbieramy oferty. Budowa ruszyć ma jak zobaczymy krokusy albo nawet przebiśniegi w 2010 roku. Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek72 21.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Heja, Zamierzam zrobić porządek z rynnami, a w zasadzie z deszczówką z nich lecącą. Na "tapecie" były już kręgi betonowe, niestety droga impreza. Po konsultacjach z "budowniczym" planuję wykorzystać plastikowe beczki ok. 200L na każdą z rynien. I tu pojawił się problem, bo w składach, marketach budowlanych tudziez hurtowniach ogrodniczych beczek brak. Czy ktoś z Was może wie, gdzie mogę dostać (w sensie, że zakupić ) beczki plastikowe 200L? Ewentualnie może ktoś ma zbędnych 6 takich beczek? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 21.08.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Heja, Po konsultacjach z "budowniczym" planuję wykorzystać plastikowe beczki ok. 200L na każdą z rynien. I tu pojawił się problem, bo w składach, marketach budowlanych tudziez hurtowniach ogrodniczych beczek brak. Też myślałam nad beczkami. Jednak przy okazji robienia kostki panowie (polecam!) zrobili mi drenaż - z każdej rynny idzie rura drenażowa obsypana otoczakami i od góry osłonięta folią (na babskie oko wyglądała jak aluminiowa ale taką samą chyba kładli mi pod podłogówkę ). W sumie w ten sposób woda rozchodzi się po większej powierzchni ogrodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 22.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Moominek, Ja takie beczki kupowalem na Allegro. Cena z zeszlej jesieni 35PLN. Do kazdej z rynien dalem jedna, do polaci z koszem dwie. PzdrPeter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkm 23.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witaj Mkomon, Pytaliście o stemple budowlane, my też mamy do odsprzedania po rozsądnej cenie około 80 szt stempli od 3 m do 3,30 m. Poniżej 3 też by się znalazły ( w sumie jest ich ponad 300 szt, a nie było mniejszych niż 2,5m ), ale muszę przyznac , ze jesteśmy w trakcie rozszalowywania i jak na razie wszystkie leżą na jednej kupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 01.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić firme, która wykonywała wam przyłącze gazowe od płotu do budynku oraz instalacje w budynku. A także przyłącze elektryczne. Dziękuje [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAPCIO 02.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Witam, Możecie mi polecić firme, która wykonywała wam przyłącze gazowe od płotu do budynku oraz instalacje w budynku. A także przyłącze elektryczne. Dziękuje [email protected] Poszło na P.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.09.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witajcie Grupowicze na 100 stronie!Zalogowałam się tutaj prawie 5 lat temu na 23. Naszła mnie dzisiaj nostalgia więc się wpisuję aby ............. się pożegnać z Grupą i podziękować Wam. Miałam wielkie nadzieję, że przeprowadzę się do Chotomowa, na moją śliczną Polanke i zamieszkam wśród Was. Wielu z Was poznałam, z kilkoma osobami zawarłam bliższą znajomość. Tych, których poznałam na zawsze zapamietam jako osoby wyjątkowe, otwarte i bardzo życzliwe. Pozwolę sobie w sposób szczególny podziekować UKF, grazii111, Olenie, Maćkowi Ślimakowi, Rocky'emu, mikowi99, nusi, aha26, SylwkowiW i innym, których miałam przyjemność poznać.Nie ułożyło się. Musiałam sprzedać działkę. Tak czasem w życiu się plecie, że nasze misterne plany biorą w łeb. Nowym nabywcom życzę aby byli bardzo szczęśliwi w tym miejscu.Ja pozostanę w Częstochowie co nie znaczy, że nie chcę z Wami utrzymywać kontaktu.Kupiłam działkę pod Częstochową i jestem na etapie adaptacji projektu i rozmów z wykonawcami. Pewnie zaloguje się w Grupie Częstochowskiej, ale tak mi jakoś głupio, jakbym zdradzała Chotomów Grupę - jak ja nazwał mik99.Pozdrawiam Was serdecznie i życzę szczęśliwego mieszkania w domkach- dla tych, którzy już mieszkają i bezproblemowego ukończenia budów- dla tych, którzy jeszcze się zmagają.Renata[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Renatka: było naprawdę miło.... wpadnij na pożegnalną kawę zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 06.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Renatko przecież zmiana życiowych planów to nie zdrada! Ty po prostu poznasz nowych ludzi A jak Grupa Częstochowska Ci nie pomoże rozwiązać budowlanych problemów to wal do nas jak w dym! I na kawę też zapraszam Mik99 czy Ty mi dziś nie mignąłeś na ulicy? Szwęda mi się toto pod płotem a na kawę się nie wprosi, no co za paskuda ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 06.09.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Znajomy odsprzedaje część swojej działki, szczegóły poniżej: Chotomów pow. Legionowo ul. Dworcowa 15 (ok 600 do stacji PKP Chotomów) Ładna spokojna okolica pow. 844m2 cena: 282'000 brutto tel. do właściciela: 601 208 018 (bezpośrednio) przy kontakcie proszę podać hasło: Murator (obowiązuje żniżka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 09.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Olena i mik99 za zaproszenie dziękuję i może będzie okazja Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 18.09.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witam. mam do sprzedania stemple w dużych ilościach- nie liczylam , ale na pewno więcej niż 200sztuk. deski szalunkowe- luzem, niektóre zbite w szalunki.- nie liczyłam ilości, deski calowe, w różnych długosciach. ok 100 sztuk cegły klinkierowej Roben 16. siatka leśna na ogrodzenie tymczasowe- mogę dorzucić gratis do zakupów tel. 60 30 40 777 Monika odbiór- okolice Legionowa k/Warszawy. transport własny, mogę dać namiary na samochód który nam przywoził. w niedzielę policzę i bedą dokładniejsze informacje, ale zapraszam chętnych mam też nadmiar ziemi i chętnie odstąpie za darmo - jeśli ktoś potrzebuje wyrównać działkę, albo wypełnić fundamenty- wg oceny fachowego oka- ilośc "1 kamaz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 22.09.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Cześć, Piszę do Was w temacie kominiarza W internecie jest sporo osób w naszych okolicach, ale może jesteście kogoś zarekomednować? Dom w Chotomowie, komin systemowy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.09.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ja też kieruję się do Was z mniej przyziemnym tematem - mianowicie dachy? Kto Wam kładł dachówkę?W okolicy firm jest w pytę, a wszyscy u których byłem dali mi bardzo podobne wyceny i mam dylemat kogo wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 22.09.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 hej.nam dach kładla firma ZAKPOL- to hurtowia budowlana, ale mają też swoja ekipę dekarzy.jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Dariusz który sprzedaje dachówki służy wszelkimi radami i podpowiedziami- zarówno o technice kładzenia jak ipodpowiedziami estetycznymi.co nam sie podobało- w umowie są zawarte terminy jak i kary umowne za niedotrzymanie terminu- sami na siebie te kary wg umowy nakładają w razie nieociągnięć.w dzienniku efekt widać.kierwnik sprawdzał na naszą prośbę membrane i starannośc kładzenia i ogólnie chwalił ekipę- poza jakimis kosmetycznymi porawkami.w każdym razie ja polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts