gg 14.01.2004 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Cześć mik99,ja betonu komórkowego nie chcę zastosować, bo mam troszkę mokrą działkę. Wolę coś mniej podciągającego wodę.Właśnie się zastanawiam nad tą termiką. Przecież BK też musisz ocieplić, czy rzeczywiście wyjdzie taniej? No chyba, że budujesz z b.ciepłego BK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 14.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 mik, wielkie umysły myślą podobnie, ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 14.01.2004 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Witam wszystkich. Ja też jesytem za spotkaniem i pogadaniem. No piwko jeszce można strzelić Ja buduje z pustaka i styropian chyba 12. Na razie mam tylko pustaki i czekam. Miło sie gada w Naszej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.01.2004 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2004 Jestem tego samego zdania myślę,że fajną grupę mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.01.2004 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Hallo Grupa! W przyszłym tygodniu targi w Poznaniu: Budma (wtorek, środa, czwartek, piątek). Czy ktoś ma zamiar się wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 15.01.2004 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Nie mik 99 zadaleko do Poznania na targi. Ja nie jadę al może ktoś?? To opowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 15.01.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Miałem jechać do wczoraj... bo myślałem, że są w Warszawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 15.01.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Myślałam, że pojadę, ale niestety nic z tego. Ale byłam w zeszłym roku i jeśli chodzi o firmy i producentów, to dla nas nic ciekawego. Jesteśmy za daleko, no chyba, że ktoś chce się tylko zapoznać z ofertą.Przyznam, że więcej skorzystałam, gdy odwiedziłam targi Muratora ( te co były w maju).Poza tym w tym roku wiele firm, tych renomowanych, się nie wystawia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.01.2004 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 To wszystko jasne, zostajemy u siebie. A tak w ogóle to pogoda dziś wiosenna, aż chciałoby się zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 15.01.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 ja mam nadzieję że już tak zostanie - byłoby super, można by startować z budową w lutym -po cichu na to licze, bo święta Bożego Narodzenia chcemy spędzic już w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 15.01.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Czy wszyscy już macie wybrane ekipy? Podzielcie się informacjami o nich i namiarami. Chcę zacząć w 2 połowie roku, a ci z którymi rozmawiałam do tej pory mają straaaaaaaaaaszne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.01.2004 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Rogi w razie czego, możesz na mnie liczyć (ja w tym roku tylko stan surowy) - malowanie, - tapetowanie, - prace porządkowe, Jeśli będziesz potrzebował pomocy sąsiedzkiej, lubię sobie coś po pracy porobić (praca uszlachetnia). Myślę,że inni grupowicze też coś będą mogli zadziałać, żebyś wigilię w domu spędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 15.01.2004 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Witam wszystkich Ja też będę budował w LegionowieSzukam wykonawcy i to takiego, żeby załatwianie materiału wziął na siebie Przeglądam to forum już od wrzesniaNawet zarejestrowałem się (grzegorz&c) ale ani razu nie mogłem się zalogować więc od czasu do czasu pisałem jako gość-grzegorz&cDo intrrnetu mam dostęp przez modem wię korzystam w pracy jak mogę(pracuję w terenie) Natomiast podczas dyżurów i drugich zmian mogę być w sieci zdecydowanie dłużejBędę stawiał nietypowy domek Część robót wykonam samW tym tygodniu mogę być w sieci zawsze po 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.01.2004 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Rogi, jeszcze jedno zerknij na, ale tylko na własną odpowiedzialność. : http://www.eraga.com.pl/ http://www.mitek.pl/ http://www.jezier.com/index.html Piękna robota, ale za jaką kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.01.2004 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2004 Miło powitać nowego w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 16.01.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Mik, serdeczne dzięki za propozycję, na pewno bede pamiętał. Widze że zaczynacie interesowac się prefabrykatami na dach.Na pewno szybko ale jednak troche drożej.Jaki rozstaw masz belek stropowych w projekcie i jaki przekrój.Planujesz chociaż jakiś stryszek na szpargały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 16.01.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Mik , ale sie nagadałeś!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2004 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Stryszek na pewno, na jakieś szpargały by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2004 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Rozstaw dźwigarów deskowych (długość 920cm) mam w projekcie więźby co 90 cm, choć są pewne odstępstwa w okolicach kominów +/- 10cm.Jak się spotkamy to pokażę Ci projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 16.01.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2004 Witam znajomych i nowego w naszej grupie! Ale dachy robicie Ja robie taki zwykły więżba folia i blachodachówka. Boże narodzenie też chce spędzic u siebie. W marcu chcę zacząć. Mam nadzieję że pogoda będzie ok. Zresztą ja mam już fundamenty więc kopać nie trzeba. Co do ekipy to sprawdzę tę swoją teoretycznie maja skończyć pod koniec maja. Więc będzie można zobaczyc i dam namiar. Za fundamenty, ściany i więżbę płace 16.000pln. Tak jesteśmy umówieni z majstrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts