pawelgawel2002 19.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Witam szanowną grupę.Proszę o podanie namiarów i kontaktów wykonawców godnych polecenia.Z początkowym ociepleniem mam zamiar zacząć wykańczanie domku i siebie...Potrzebuję kontakty do specjalistów od:hydrauliki, ogrzewania podłogowego, elektryki,ekipa do tynków ręcznych cementowo wapiennych, ekipa od wylewek,mistrza od gips kartonu, glazurnika, speca do wykonania schodów drewnianych samonośnych...z góry dziękuję za przesłanie namiarów na priv lub na portal ogólny, bo te wiadomości będą prawdopodobnie potrzebne dla innych forumowiczów wykańczających domy i siebiepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuba1r 19.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Hydraulika i montarz Pan Bogdan Raszkiewicz tel; 22 794 07 35, kom. 603 417 654 z Janówka 2 okolice Nowego Dworu Mazowieckiego Ocieplenie, sufity, malowanie, gładź, polecam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 19.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Szukam ekipy polecanej przez inwestorów a nie wykonawców Panie kuba1r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 27.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jesli chodzi o namiary na hydraulika to polecam Pana Andrzeja Matusika tel: 502-358-661, Robil u nas wszystko od samego początku aż do podlaczenia pieca,teraz w zimie jak zdarzylo nam sie ze przy tych duzych mrozach zaczelo kapac z rury przy kominie, nie bylo problemu przyjechal, zdjal rure, podwinął uszczelke i gotowe, bez adnych problemow.Wykonawaca od schodów, to wlasnie montaz miałam tydzien temu, specjalista często polecany na forum i schody robi naprawde super Pan Dariusz Lasek tel. 608-404-823, moze być na poczatku problem z umówieniem się na wymiar, bo on jest z Lublina i przyjeżdza do Warszawy jak ma 2 lub 3 osoby na wymiar,więc czasmi trzeba poczekać, ale jak już wymierzy to za 3 tygodnie miałam schody zrobione.Co do ocieplenia i tynków zewnętrznych oraz ocieplanie poddasza i płty k-g wszystko robił u nas Pan Andrzej, który współpracuje z hurtownia Janbud, więc nie ma problemu,ze zostanie ci styropian na budoweie czy wełna lub płyty wszystko co zostaje w całości opakowania zwracasz do hurtowni telefon do Pana Andrzeja to 694-095--969,robi naprawde ładnie i zawsze zostawiał porządek na budowie. A teraz z mojej strony poszukuje godnego polecenia wykonawcy do zabudowy kuchni i garderoby, oraz do kostki brukowej i ogrodzenia, glazurnik również mile widziany.Mam pytanie jeszcze to tych , którzy juz mieszkają, jak wygląda sprwa z zamedowaniem stałym jeśli jeszcze nie mam odbioru budynku, czy jest mozliwy meldunek , bez odbioru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 20.02.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich po duższej przerwie Od bardzo dawna nie zaglądałem na forum, ale pamiętam z dawnych czasów, że zawsze mogłem tu znaleźć jakąś "światłą radę"... Stąd prośba o podzielenie się namiarami na sprawdzonego wykonawcę podbitki dachowej (będę robił podbitkę PCV, Gamrat...). Dach niezbyt skomplikowany, ale spore tarasy z podbitką do zrobienia "po krokwiach"... Z góry dziękuję za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krysia1970 24.02.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 poszukuję bardzo solidnej/polecanej/ ekipy do wykonania kompleksowego co.dom ok 230m wtym 105 m podłogówki.interesuje mnie całość od połóżenia folli,styropianu po podłączenie grzejników izamontowanie kolowni/kociol gazowy kondensacyjny/.czy możecie kogoś polecić? witam, mogę polecić hydraulika: tel. Do niego 501-123-910 stanisław. Uważam, że jest solidny i kompetentny w swojej profesji. U mnie się sprawdził - namiary do niego otrzymałam też z polecenia. Pozdrawiam, krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 24.02.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 u mnie też działał/działa i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 25.02.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Dzieki za namiary na hydraulika.Może ktos poleci super ekipę od mebli kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 26.02.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 i ja szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 27.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 enickman wybrałeś już kociołek ? właśnie wybieram kocioł, a przy wyborze podobno jednym z najważniejszych kryteriów wyboru jest serwis możecie coś już powiedzieć o serwisie poszczególnych marek w Legionowie? Serwis w Legionowie to immergas , junkers , ariston. Tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krysia1970 28.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Dzieki za namiary na hydraulika.Może ktos poleci super ekipę od mebli kuchennych. Mam również sprawdzoną ekipę od mebli kuchennych. Ekipa jest z okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Podaję telefony (mam nadzieję, że sa aktualne) : 608-207-633, 501-241-588 Grzegorz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 04.03.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam, Szukam firmy z okolic do wybudowania u mnie ogrodzenia (przęsła metalowe + cegła)? Najchętniej gdyby to był jeden wykonawca. Jeżeli możecie kogoś polecić, kto mogłby to wykonać kompleksowo i dobrze, to proszę prześlijcie namiary. A jezeli znacie dobrych wykonawców odrębnie do muru i odrębnie do przesęł metalowych, to tez proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 05.03.2010 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 A może ktoś zna w okolicy sprawdzoną ekipę od okien ?Ewentualnie jakie rzetelne firmy z oknami są w okolicy i gdzie? dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.03.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 plastiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 05.03.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Tak raczej plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 05.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 My kupowaliśmy Oknoplast w Legionowie. Montowane latem 2009.Jak na razie bez zastrzezen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 06.03.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 A mógłbym jeszcze poprosić jeszcze namiar na ten oknoplest w legionowie ? I informacje czy terminowość i montaż były bez zastrzeżeń ? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
johna2 06.03.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Telefonu nie znam.Firma jest na Jagiellońskiej.Przyjechali pomierzyli otwory/nie trzeba mieć stand./ i po ok.4tyg. zamontowali - bez zastrzeżeń.W tym samym miejscu kupiliśmy drzwi wejsciowe.Za całość zapłaciliśmy ok15tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania I Pawel 06.03.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dzięki za podpowiedż Mamy wycenę z oknoplastu z bartyckiej wezmę ją i przejadę się na tą jagiellońską a może ktoś jeszcze ma jakiegoś sprawdzonego wykonawcę okien ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abrahamik 11.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam Potrzebuje Hydraulika oraz tynkarza do wewnatrz.Czy ktoś orientuje sie 1) ile kosztują z metra tynki gipsowe wewnatrz. (tynki łatwe bo bez zadnych skosów, parterówka)2) ile kosztuje hydraulik - za punkt ? PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts