Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Witam szanowną grupę.

Proszę o podanie namiarów i kontaktów wykonawców godnych polecenia.

Z początkowym ociepleniem mam zamiar zacząć wykańczanie domku i siebie...

Potrzebuję kontakty do specjalistów od:

hydrauliki, ogrzewania podłogowego, elektryki,

ekipa do tynków ręcznych cementowo wapiennych, ekipa od wylewek,

mistrza od gips kartonu, glazurnika, speca do wykonania schodów drewnianych samonośnych...

z góry dziękuję za przesłanie namiarów na priv lub na portal ogólny, bo te wiadomości będą prawdopodobnie potrzebne dla innych forumowiczów wykańczających domy i siebie

pozdrawiam

• Odpowiedzi 6,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Jesli chodzi o namiary na hydraulika to polecam Pana Andrzeja Matusika tel: 502-358-661, Robil u nas wszystko od samego początku aż do podlaczenia pieca,teraz w zimie jak zdarzylo nam sie ze przy tych duzych mrozach zaczelo kapac z rury przy kominie, nie bylo problemu przyjechal, zdjal rure, podwinął uszczelke i gotowe, bez adnych problemow.

Wykonawaca od schodów, to wlasnie montaz miałam tydzien temu, specjalista często polecany na forum i schody robi naprawde super Pan Dariusz Lasek tel. 608-404-823, moze być na poczatku problem z umówieniem się na wymiar, bo on jest z Lublina i przyjeżdza do Warszawy jak ma 2 lub 3 osoby na wymiar,więc czasmi trzeba poczekać, ale jak już wymierzy to za 3 tygodnie miałam schody zrobione.

Co do ocieplenia i tynków zewnętrznych oraz ocieplanie poddasza i płty k-g wszystko robił u nas Pan Andrzej, który współpracuje z hurtownia Janbud, więc nie ma problemu,ze zostanie ci styropian na budoweie czy wełna lub płyty wszystko co zostaje w całości opakowania zwracasz do hurtowni telefon do Pana Andrzeja to 694-095--969,robi naprawde ładnie i zawsze zostawiał porządek na budowie.

A teraz z mojej strony poszukuje godnego polecenia wykonawcy do zabudowy kuchni i garderoby, oraz do kostki brukowej i ogrodzenia, glazurnik również mile widziany.

Mam pytanie jeszcze to tych , którzy juz mieszkają, jak wygląda sprwa z zamedowaniem stałym jeśli jeszcze nie mam odbioru budynku, czy jest mozliwy meldunek , bez odbioru?

• 4 weeks później...

Witam wszystkich po duższej przerwie :wink:

Od bardzo dawna nie zaglądałem na forum, ale pamiętam z dawnych czasów, że zawsze mogłem tu znaleźć jakąś "światłą radę"...

Stąd prośba o podzielenie się namiarami na sprawdzonego wykonawcę podbitki dachowej (będę robił podbitkę PCV, Gamrat...).

Dach niezbyt skomplikowany, ale spore tarasy z podbitką do zrobienia "po krokwiach"...

Z góry dziękuję za pomoc..

poszukuję bardzo solidnej/polecanej/ ekipy do wykonania kompleksowego co.dom ok 230m wtym 105 m podłogówki.interesuje mnie całość od połóżenia folli,styropianu po podłączenie grzejników izamontowanie kolowni/kociol gazowy kondensacyjny/.czy możecie kogoś polecić?

witam,

mogę polecić hydraulika: tel. Do niego 501-123-910 stanisław.

Uważam, że jest solidny i kompetentny w swojej profesji. U mnie się sprawdził - namiary do niego otrzymałam też z polecenia.

Pozdrawiam, krystyna

Dzieki za namiary na hydraulika.Może ktos poleci super ekipę od mebli kuchennych.

Mam również sprawdzoną ekipę od mebli kuchennych. Ekipa jest z okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Podaję telefony (mam nadzieję, że sa aktualne) : 608-207-633, 501-241-588 Grzegorz.

Witam,

Szukam firmy z okolic do wybudowania u mnie ogrodzenia (przęsła metalowe + cegła)? Najchętniej gdyby to był jeden wykonawca. Jeżeli możecie kogoś polecić, kto mogłby to wykonać kompleksowo i dobrze, to proszę prześlijcie namiary. A jezeli znacie dobrych wykonawców odrębnie do muru i odrębnie do przesęł metalowych, to tez proszę o kontakt.

Pozdrawiam