Łukasz__2204 01.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów "GRUPY CHOTOMÓW":) W najbliższym czasie (od kwietnia) będę budował "Dom w Kardamonie" z Archonu - jestem ciekaw czy ktoś z okolic Chotomowa również zdecydował się na ten projekt? Spodobał mi się bo jest połączeniem nowoczesności i tradycyjności - rozmieszczenie pomieszczeń bardzo przemyślane. Dach jest dwuspadowy więc nie jest aż tak bardzo kosztowny. Z chęcią wymienię się swoimi doświadczeniami i mam nadzieję, że Wy również pomożecie:rolleyes: . Na początku chciałem zapytać czy macie jakiegoś kierownika budowy (kontaktowego, dyspozycyjnego) - krótko mówiąc godnego polecenia. Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krysia1970 11.03.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam, potwierdzam, ja też mogę z czystym sumieniem polecić hydraulika pana staszka (tel. 501 123 910) z chotomowa. Pozdrowienia co do hydraulików, to mogę polecić: Wymienionego już wcześniej p. Staszka (501 123 910) i p. Bogdana (509 564 549) a jak chcecie bić studnię, to tylko u p. Krzysia (604 988 401) - super gość ! Jakby ktoś miał polecenia/doświadczenia z glebogryzarką (wypożyczenie) to polecam się pamięci.. Pozdrowienia sądziedzi ! Ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GraMar 21.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, jestem z grupy mareckiej. Gdzie można kupić słupki betonowe do ogrodzenia działki- ok. 250cm oraz krótsze na podpórki; do ogrodzenia jest 90m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 09.04.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką.Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna.Sprzedam kompletną skrzynkę elektryczną (stan - jak nowa) wraz ze słupem i pełnym okablowaniem po prowizorce budowlanej. https://picasaweb.google.com/102257636504530932414/9Kwietnia2012?authkey=Gv1sRgCLj3-Nmtt4ufywE Wojtek504166524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów "GRUPY CHOTOMÓW":) W najbliższym czasie (od kwietnia) będę budował "Dom w Kardamonie" z Archonu - jestem ciekaw czy ktoś z okolic Chotomowa również zdecydował się na ten projekt? Spodobał mi się bo jest połączeniem nowoczesności i tradycyjności - rozmieszczenie pomieszczeń bardzo przemyślane. Dach jest dwuspadowy więc nie jest aż tak bardzo kosztowny. Z chęcią wymienię się swoimi doświadczeniami i mam nadzieję, że Wy również pomożecie:rolleyes: . Na początku chciałem zapytać czy macie jakiegoś kierownika budowy (kontaktowego, dyspozycyjnego) - krótko mówiąc godnego polecenia. Będę wdzięczny za pomoc Witaj w grupie! w sprawie kierownika budowy, mogę polecić Pana Włodzimierza Firleja, dane kontakowe są gdzieś na początku wpisów, jeśli byś sobie nie poradził to "odkopię" swoje archiwum i tel. znajdę. PS. Fajnie, że teraz TY się tu znalazłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.04.2012 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności na forum ... i pozdrawiam. Czytam to forum - tak mnie nieraz nachodzi. Słowo, w słowo... podpisuję się pod tym. Ile to już lat? Za chwilę trzeba będzie remoncik mały zrobić, niestety, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemo76 18.07.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Witam. W końcu rozpocząłem budowę. Już ponad miesiąc temu i w zasadzie to na ten rok zaraz skończę, bo planuję tylko do etapu dachu z papą.Buduję w Olszewnicy Starej. Widzę że grupa ostatnio mało aktywna. Chyba takie czasy przyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 19.08.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driven22 29.08.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Witam, Szukam sprawdzonej ekipy od elewacji która dobrze poradzi sobie z łukami. Poza tym gdy ktoś potrzebował paczkę narożników oraz paczkę listew prowadzących do tynków to mam nietknięte. Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamfcb 06.09.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 czy ktos moze buduje badz budowal wedlug projektu Przy Cyprysowej gdzies w okolicach Warszawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafał2011 06.09.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Grzegorz, jaki wymiar mają te listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba222 16.11.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich To jets moj pierwszy POST na tym forum. Wykanczamy dom w okolicy Chotomowa. bedziemy potrzebowali: 1) kogos kto zamuruje nam otworz drzwiowy w lazience i wybije inny na drugiej scianie ( czy cos takiego da sie rade zrobic w ciagu dnia-dwoch??) pytam dlatego is jest to nowa koncepcja a hydraulik wchodzi do nas za okolo 2 tygodnie do tego czasu chcialabym te "przebudowe" dokonac 2) kogos do zrobienia wylewek oraz tynków wewnetrznych3) kogos do ocieplenia od wewnatrz dachu4) kogos od zainstalowania kominka elekrtyka i hydraulika juz mamy dziekuje z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 16.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Witam wszystkich To jets moj pierwszy POST na tym forum. Wykanczamy dom w okolicy Chotomowa. bedziemy potrzebowali: 1) kogos kto zamuruje nam otworz drzwiowy w lazience i wybije inny na drugiej scianie ( czy cos takiego da sie rade zrobic w ciagu dnia-dwoch??) pytam dlatego is jest to nowa koncepcja a hydraulik wchodzi do nas za okolo 2 tygodnie do tego czasu chcialabym te "przebudowe" dokonac 2) kogos do zrobienia wylewek oraz tynków wewnetrznych 3) kogos do ocieplenia od wewnatrz dachu 4) kogos od zainstalowania kominka elekrtyka i hydraulika juz mamy dziekuje z gory Namiary wyslalem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekd07 11.01.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Witam Szukam architekta do adaptacji projektu i działki ,możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_unnamed 21.01.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Cześć!Poszukuję pilnie solidnej i niedrogiej ekipy budowlanej do SSO. Czy ktoś może coś polecić? Pozdrawiam grupę Chotomowską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieliszew 23.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Szukam ekipy z doświadczeniem w budowaniu z Ytongu. Znalazłam ekipę która chce postawić SSZ za 80 tyś za samą robociznę- popytałam i dowiedziałam się że to dużo. Projekt http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-wisteriach-2-termo/m44e1f8f4e3a7a,2815 Czy ktoś budował z ytong i już mieszka i ma namiary? Jak jest taniej, gdy się płaci za budowę z materiałem czy lepiej samemu kupić i zlecić budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieliszew 23.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinus606 26.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 WITAM Budujemy w Rajszewie poszukujemy sprawdzonych ekip:DekarzyHydraulikówElektrykówCzekam na inf na pirv Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strix 31.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 szukam też speców od poddaszy dzięki Art Polecam p. Lukasza wykonczeniowka w calym zakresie - ocieplanie i wykanczanie poddaszy - welna, karton gips, gladzie gipsowe - ukladanie glazury i terakoty, sufity podwieszane, malowanie i wszystko co sobie mozna wyobrazic - szybko sprawnie kulturalnie - Lukasz Chmiel - kontakt na http://www.lukaszchmiel.pl Pozdrawiam strix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryniek 04.02.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witam, Odpowiedź dla Marcinus606 Mieszkam w Chotomowie, dla mnie pracował hydraulik z Chotomowa ze swoim pomocnikiem.Tworzyli zgrany zespół, polecałem i polecam ich nadal z czystym sumieniem.Nikt ze znajomych, którym go polecałem nie skarżył się na jego pracę. Wszyscy byli zadowoleni.Jego nr kom. to 501 123 910 (Pan Stanisław) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts