alkasta 20.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Witam, mamy zamiar budować tym razem w Jabłonnie na koniec marca. Czy ktoś może ma do sprzedania stemple ok 3m, pompę ręczną? K.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 04.03.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Witam wszystkich z okolic Chotomowa. Od jakiegoś czasu śledzę wyrywkowo wątek tej grupy ponieważ bardzo podoba mi się Chotomów jako przyszłe miejsce zamieszkania:D Miałem budować się w na działce blisko PKP ale okazało się że projektowany Plan Zagospodarowania Przestrzennego przewiduje drogę w miejscu działki na którą miałem podpisaną umowę przedwstępną i po budowie W związku z tym znowu muszę szukać działki... Byłbym wdzięczny mieszkańcom Chotomowa bywającym na grupie za namiary na działki (a jeszcze lepiej za kontakt do właściciela) w pobliżu PKP, max do 1km od stacji PKP ponieważ oboje z żoną będziemy codziennie jeździć pociągiem do pracy w Warszawie. Szukam działki w tej konkretnej lokalizacji już od wakacji. Byłem bliski kupna dwóch działek ale póki co nic z tego nie wyszło Będę wdzięczny za wszelką pomoc, pomóżcie mi zostać waszym sąsiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 05.03.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Do sprzedania kompletna rozdzielnica budowlana (gniazda 230 i siłowe) stojąca na nóżkach z zainstalowanym profesjonalnie podlicznikiem. Odbiór w Warszawa Rembertów. Cena 300 zł tel. 0608 838 268 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekd07 06.03.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witam wszystkich z okolic Chotomowa. Od jakiegoś czasu śledzę wyrywkowo wątek tej grupy ponieważ bardzo podoba mi się Chotomów jako przyszłe miejsce zamieszkania:D Miałem budować się w na działce blisko PKP ale okazało się że projektowany Plan Zagospodarowania Przestrzennego przewiduje drogę w miejscu działki na którą miałem podpisaną umowę przedwstępną i po budowie W związku z tym znowu muszę szukać działki... Byłbym wdzięczny mieszkańcom Chotomowa bywającym na grupie za namiary na działki (a jeszcze lepiej za kontakt do właściciela) w pobliżu PKP, max do 1km od stacji PKP ponieważ oboje z żoną będziemy codziennie jeździć pociągiem do pracy w Warszawie. Szukam działki w tej konkretnej lokalizacji już od wakacji. Byłem bliski kupna dwóch działek ale póki co nic z tego nie wyszło Będę wdzięczny za wszelką pomoc, pomóżcie mi zostać waszym sąsiadem Jeśli interesuje Was okolica ulicy Jasnej (chotomow) to mam namiar na właściciela. My własnie tam w zeszłym roku kupiliśmy działeczkę super okolica . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pacyfist 07.03.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Jeśli interesuje Was okolica ulicy Jasnej (chotomow) to mam namiar na właściciela. My własnie tam w zeszłym roku kupiliśmy działeczkę super okolica . Dzięki Jarekd07 za odpowiedź, jezdziłem tam swojego czasu szukając działki, faktycznie fajna okolica tylko zbyt daleko od PKP jak dla mnie. Tak czy inaczej dzięki za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 13.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witajcie, szukam ekipy do montazu podbitki w domu w Chotomowie. Nachetniej drewnianej. Pewnie to banalne, co napisze, ale zalezy mi na ekipie, ktora starannie wykonuje swoja prace, nie idzie na skroty. Czy mozecie kogos polecić? Bede wdzieczna na namiary. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beerboobs 27.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam wszytkich, my również zaczelismy budowę 01-03-2013 w Skrzeszewie. Budujemy dom z archonu Dom w winogronach G z kilkoma zmianami. Ławy już wylane, czekamy na pogodę albo zmieniamy projekt na iglo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaajtek 01.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam serdecznie, planuję budowę domu w Skierdach - obecnie jestem na etapie czekania na warunki zabudowy, także jeszcze mnie czeka z papierologii m.in. pozwolenie na budowę w starostwie w Legionowie. Generalnie będę potrzebował wszystkiego począwszy od kierownika budowy, poprzez ekipy murarzy, dekarzy itp. Dajcie proszę znać jeżeli macie kogoś naprawę wartego polecenia (wiem, że już różne polecenia pojawiały się wczesniej na forum - czytałem, niemniej jednak jeżeli te same nazwiska znowu się powtórzą to będzie jedynie świadczyć o fachowości tychże ludzi/ekip). JAk myślicie, jak długo będę czekał na pozowolenie na budowę ze starostwa? Macie jakieś metody, żeby to było jak najszybciej? Chciałbym jeszcze w tym roku zacząć i doprowadzić do SSO. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beerboobs 02.04.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 JAk myślicie, jak długo będę czekał na pozowolenie na budowę ze starostwa? Macie jakieś metody, żeby to było jak najszybciej? Chciałbym jeszcze w tym roku zacząć i doprowadzić do SSO. pozdrawiam, Cześć, z pozwoleniami na budowe już nie powinno być problemów, przynajmniej po artykułach w http://www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Czego-boj%C4%85-si%C4%99-w-starostwie,1828.html. ja dostałem bardzo szybko i sprawnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaajtek 02.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Cześć, z pozwoleniami na budowe już nie powinno być problemów, przynajmniej po artykułach w http://www.gazetapowiatowa.pl/artykuly/Czego-boj%C4%85-si%C4%99-w-starostwie,1828.html. ja dostałem bardzo szybko i sprawnie. pozdrawiam cześć, dzięki za odpowiedź. Ciekawy artykuł mam nadzieję, że i mi to sprawnie wydadzą. Napiszesz mi jak długo czekałeś? W tej chwili zaczyna się u mnie troszkę walka z czasem w załatwianiu formalności..... bo oczywiście zamiast zacząć w zimie w zeszłym roku, zacząłem nie tak dawno... i dlatego tak dopytuję o ten czas pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beerboobs 03.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 cześć, dzięki za odpowiedź. Ciekawy artykuł mam nadzieję, że i mi to sprawnie wydadzą. Napiszesz mi jak długo czekałeś? Równo 30 dni 10.09 złożony wniosek, 10.10 PnB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekd07 03.04.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Równo 30 dni 10.09 złożony wniosek, 10.10 PnB. kurcze niezły czas !!!!! Ja liczyłem na jakieś 2 miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaajtek 03.04.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Równo 30 dni 10.09 złożony wniosek, 10.10 PnB. taaak.... też mnie ten termin pozytywnie zaskoczył jeżeli u mnie byłoby podobnie, to ten SSO w tym roku byłby całkiem realny dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beerboobs 04.04.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Jeszcze a propo pozwolenia, to polecam przy wyborze architekta który będzie adaptował gotowy projekt, wsiąść taką pracownie projektowa, która załatwia wszystko za Ciebie. Wcale nie kosztuje to więcej. Jak ktoś potrzebuje to mogę podać na priv namiary na pracownie, która mnie obsługiwała i w starostwie byłem 2 razy, odebrać pozwolenie na budowę i po 2 tygodniach przybić pieczątkę że się uprawomocniło. P.SPrzestałem wierzyć, że zima odejdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pieknyromek 04.04.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Witam wszytkich, my również zaczelismy budowę 01-03-2013 w Skrzeszewie. Budujemy dom z archonu Dom w winogronach G z kilkoma zmianami. Ławy już wylane, czekamy na pogodę albo zmieniamy projekt na iglo. Zatem witam sąsiadów:) Mam nadzieję że nie będziecie musieli stawiać igloo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekd07 08.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 WitamSzukam solidnego murarza i pana koparkę ,możecie kogoś polecić?pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaajtek 02.05.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 jeszcze jedno pytanko mam do Szanownych Forumowiczów... potrzebuję miejscowego Pana złotą rączkę, lub bardziej jakiegoś cieślę do wykonania na działce drewnianego domku na narzędzia na wymiar (działka w Skierdach). Możecie kogoś polecić? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
driven22 06.05.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Witam, Mam 30 rolek wełny mineralnej ISOVER SUPERMATA 15 cm która została mi z właśnie ocieplonego poddasza - najcieplejsza na rynku , na poddaszu układa się rewelacyjnie nie pyli jak zwykła wełna i jest super elastyczna nie trzeba jej wiązać, nie osiada. Zostało mi wspomniane 30 szt wszystko leży w suchym garażu było przywiezione prosto z fabryki (a nie ze składu na którym leżą na zewnątrz i podmiękają). Sprzedam w super cenie 22 zł za m2. Proszę o kontakt Grzesiek 605131340- jestem z Wieliszewa w razie czego mogę podrzucić w okolice Legionowa/Chotomowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szegad 09.05.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Cześć! Poszukuję sprawdzonego kierownika budowy, który pomoże mi w odebraniu budowy od sprzedającego w stanie sur. zamkniętym (sprawdzenie zgodności z projektem i jakości robót) i kontynuowanie budowy. Takie, który coś podpowie i da się z nim pogadać.Pozdrawiam!S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika.Sz-a 14.05.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 witam, jeśli ktos może polecić firmę wykonującą ogrodzenia z klinkieru, która nie wykończy mnie finansowo to będę wdzięczna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts